Mohli by sme 1.polčas vyhrať aspoň 2:0 a potom v druhom polčase striedania Araujo Lenglet, Busi Puig, Dembelé Adama, Aubameyang LDJ, FDJ Gavi,aby si aj oddýchli hráči
Pekne pedri si konečne oddychne a nico si zahrá dúfam že pre Nica to bude dobrá príležitosť zas sa ukázať po tých nevydarených zápasoch čo mal...
No ok tu to ukončim : Pome do nich Barçaaa❤️?
Dnešný trojlístok Ousmana, Aubama a Ferran by niečo mohol predviesť, titul už neviem či skončí v našich rukách ale to nevadí, pekná hra, to je to čo chceme a postupne prídu aj trofeje. Poďme na to, Visca el Barca !!!
puig by nebol o nic lepsi. do neho by fukli a by letel 2 metre daleko. aj ked je pravda ze nico je zatial nic moc. ja by som tam radsej miesto neho poslal gaviho..
Predposledný tím v tabuľke zatiaľ dominantnejší, pre fanúšika futbalu zaujímavejší a navyše kvalitne pripravený na nás. Útok odpojený, v zálohe to nefunguje a chvalabohu zatiaľ v obrane to vďaka Araujovi a Garciovi neskončilo ešte gólom. Jednoducho tlačí nás topánka v zálohe, kde to nefunguje ale, že vôbec dlhšiu dobu.
Ta záloha je šílená. Ale katastrofální. Utok je bez ní uplně mimo. Dembele snad neudělal kromě jednoho sprintu nic. Jaký kontrast s tím vysmívaným Adamou z minula který měl aspon centry. Ferran to má těžký. Auba neexistuje bez podpory. Ale opět vše to začíná ve středu. FdJ slabota. Nico otřes vůbec nechápu co tenhle hráč do hry přináší kromě toho že tam běhá a neví kde mu hlava stojí okamžitě dolu. Busi je Busi. Jediné co funguje je obrana. Eric je v pohodě Araujo a Mats super :).
Počúvaj ty si aký muderec! Ferran to ma težký ? Jediný kto sa snaží niečo vymyslieť v útoku je Dembele, lenže on nemá absolútne žiadnu podporuje do kombinácie, prestaň tu hádzať útočnú vinu na Dembeleho. Ferran absolútne nedokáže nič sám vymyslieť + tá jeho smiešna strela z pokutového územia je na zaplakanie.
Nič moc zatiaľ , môžme byť radi že je 0-0, stopéri najlepší, Auba neviditeľný ( nedostáva ani lopty), Dani zrejme v poriadku od toho pošmyknutia nie je, Ferran a Ousmana veľa vody nenamútili. Nico je slabučký na 2. strane Ter Stegen opäť chytá formu a Comandante Morales nám robí veľké vrásky na čele, treba striedania.
To je jasné, ale keby sa aspoň snažili, veď hrajú peši futbal. Podaktorí hráči nemajú ani spotený dres... Hrozne pomalé to je. Namiesto toho aby to zrýchlili a išli do protiútoku, tak pomaly prejdú do chôdze alebo ide prihrávka dozadu, otras... Keby tam človek videl snahu a že im nejde, tak to pochopí, ale toto sa nedá nazvať ani futbalom...
Čo ti dáva Eric si ide ine bomby...pochvalil by som aj dembeleho, frenkieho a arauja ale ostatný su jaloví hadam sa to v druhom polčase zmeni...Ale bezpochyby Eric najlepši hrač zapasu zatiaľ
Hrozná hra z naší strany. Strašný stereo typ. Jediný, kdo má dobrý pohyb a odvahu udělat něco neobvyklého, než dat přihrávku na jistotu dozadu nebo do stran na 5m je Dembélé. Jinak je to dost bída.
Vyššie kamarát napísal múdrosť, že dembele okrem šprintu nič nevymyslel, ale je jediný kto sa snaží v útoku niečo vymyslieť no nemá podporu do kombinácie.
Snaží sa niečo vymyslieť? Snažiť sa je málo, nevymyslel nič. Každá lopta na jeho znamenala stratu. Áno nedoplna ho Nico poriadne a po podklnuti áno Daní ale radšej hráme na istotu niekedy. Ale doteraz Dembo bol slaby. Tým nevravím, že Torres tam muti vodu
Počkat když minule něco dělal Adama a nikdo mu nepomáhal, a tvrdil jsem jak to hlavně oživil frenkie né demba tak se mi řeklo že když jsi dobrej tak je jedno koho tam má,což víme že je nesmysl
dost staticke z nasej strany. kazdy je lenivy zrobit o krok navyse. ach. druhy polcas gavi za nica jednoznacne. pedriho by som tento zapas ani nedaval.
Typická španielska tiki taka teda hádzaná od viztazstva s realom hráme stále väčší grc a mal by prísť zápas kedy by sme mali schytat poriadnu latu aby sme sa prebrali..Alba je zase slabucky, dembele sa vracia do svojich 0 výkonov, nico je dlhodobo mimo..busquets je tradične pomaly a nestíha a torres je tiež mimo
Hra je naozaj hrozná a to hráme proti celku ktorý bude ďalšiu sezónu pravdepodobne v 2. lige. Neočakával som že budeme vyhrávať každý zápas 4:0 ale s Levante by sme si mali jednoznačne poradiť. Mám pocit ako keby si väčšina bola istá top 4 dokonca sa tu hovorilo o titule. Realita je však taká že nemusíme hrať LM ani o rok. Náskok nad Betisom vôbec nie je veľký a v porovnaní s Atleticom je to ešte tesnejšie. + Stále nás čaká zápas Betisom na ich pôde...
Alves pravidelně ukazuje, že už dávno nemůže hrát základ. Až se vrátí Dest, tak musí jednoznačně do základu on a ne že bude hrát jen v Evropě a v lize Alves. Ten už maximálně jako motivátor a občas hrát proti slabým týmům nebo z lavičky.
No ok tu to ukončim : Pome do nich Barçaaa❤️?