Tito nebol prvým trénerom v La Lige, ktorý získal 100 bodov za sezónu. Bol to Murko s Realom, ktorý sezónu predtým 2011/2012 získal 100 bodov. Opravte si to v texte.
Ale ten čas letí kks... Pamätám si to ako včera keď sme mali 100 bodov v lige pod jeho vedením a rovnako aj jeho pohreb kde Messi tak extrémne plakal...
Práve preto že mám 63 rokov tak hoci aký sopliak ma tu nebude nazývať pičusom. Mantikora to Ti je podľa Teba o.k.? Prečo sa na to prečo ma ten....nazval pičusom nespýtaš jeho?????????? Už len z dôvodu vekového rozdielu.
Mimochodom ja som vo svojom príspevku spomínal na Tita a on na mňa zútočil. Ale to že mnoho ďalších prispievateľov urobí sem tam nejakú chybu to ho neserie, ale začne za navážať do mňa???? Tak to hohoho. Ja som si s ním nepotykal a to si vyprosím, aby ma hocikto označil za pičusa len preto že som urobil nejakú tu chybu. Všetci sme omylní a každý raz urobí chybu, ale aby som preto na niekoho hneď útočil takými výrazmi....???? Ale ak on do mňa, tak ja rovnako do neho!!!
FCBarcelona2018 - ty vyjebabec, neber meno môjho otca do svoho chrápa nadarmo, lebo ak mi raz niekedy prídeš pod ruku, tak z teba urobím fašírku, kokot jeden....Nájdem si ťa, neboj....
Mimochodom ja som vo svojom príspevku spomínal na Tita a on na mňa zútočil. Ale to že mnoho ďalších prispievateľov urobí sem tam nejakú chybu to ho neserie, ale začne za navážať do mňa???? Tak to hohoho. Ja som si s ním nepotykal a to si vyprosím, aby ma hocikto označil za pičusa len preto že som urobil nejakú tu chybu. Všetci sme omylní a každý raz urobí chybu, ale aby som preto na niekoho hneď útočil takými výrazmi....???? Ale ak on do mňa, tak ja rovnako do neho!!!