Ako áno určite veľa z nich je fanúšikmi napr. ako Vini o ktorom sa dlho hovorilo že si zaslúži lepšiu zmluvu a on vždy tvrdil že mu to je jedno že on tam chce hrať. Ale zase netreba zabúdať že vela Brazilcov má veľmi rado peniaze - dokonca radšej ako futbal a pokial ide o financie tak tam nebudeme môcť Realu konkurovať ešte ďalších x rokov.
Tým netvrdím že Endrick je na peniaze len vravím že určite budú aj v budúcnosti hráči čo nebudú mať žiadne "citové puto" ani s Realom ani s Barcelonou a pôjdu tak čiste po finančnej stránke.
Ďalšia vec je čo vraví Ihsahn hráči chcú trofeje a prestížne súťaže a tu musíme akceptovať že v tomto je na tom momentálne lepšie Real.
Vinicius a Rodrygo vyzerali dlho na odpis, že vyhodené peniaze, ukazuje sa, že potrebovali len čas, možno iný prístup.
Čo sa týka ostatného. Futbalista je zamestnanie ako každé iné. Niekto pozerá na plat, niekto na športový projekt, niekto je proste fanúšik klubu a chce tam hrať, pre niekoho to je hobby, chce príjemné prostredie, dobrý kolektív a peniaze až tak nerieši.
Barcelona mala šancu Rodryga kúpiť, ale donekonečna otáľala. Tak to využil niekto iný. To je všetko. Ako sa hovorí, kto zaváha, nežere.
Endrick v té době to samé řekl i o Barceloně ? byl tehdy tuším jednou na přední straně vydání Marcy (chci do Madridu), podruhé pak v katalánském Sportu (chci do Barcelony).
Jhonys: tiež sa mi niečo také zdá :D chlapec sa toho nebojí. Je super že je to talent ale úprimne má 16 rokov človek nikdy nevie čo sa stane. Môže sa stať že z neho bude nový Ronaldo zároveň sa však môže stať že bude v 20 rokoch naspäť v Brazílii a bude to jeho maximum.
Tak Rodrygo nedostáva nejako veľa minút ale pri Viniciusovi by som to asi ako jeden zápas neoznačoval. Práve niekoho "drzého" ako je on by som hral všetkými desiatimi.
To by ma zaujímalo kde si ten rozhovor našiel keďže jediný rozhovor ktorý našlo mne a kde sa vyjadroval k Barcelone bol o tom ako nikdy nebol našim fanúšikom a mal rád len Neymara ak máš nejaký iný rozhovor rád si ho prečítam. Inak nazvať niekoho primitívom len preto že neprestupil k nám je tiež zaujímavá logika ..
Vždyť Barca vypadne v EL i s Frankfurtem a Real hraje pravidelně o LM.
Tým netvrdím že Endrick je na peniaze len vravím že určite budú aj v budúcnosti hráči čo nebudú mať žiadne "citové puto" ani s Realom ani s Barcelonou a pôjdu tak čiste po finančnej stránke.
Ďalšia vec je čo vraví Ihsahn hráči chcú trofeje a prestížne súťaže a tu musíme akceptovať že v tomto je na tom momentálne lepšie Real.
Čo sa týka ostatného. Futbalista je zamestnanie ako každé iné. Niekto pozerá na plat, niekto na športový projekt, niekto je proste fanúšik klubu a chce tam hrať, pre niekoho to je hobby, chce príjemné prostredie, dobrý kolektív a peniaze až tak nerieši.
Barcelona mala šancu Rodryga kúpiť, ale donekonečna otáľala. Tak to využil niekto iný. To je všetko. Ako sa hovorí, kto zaváha, nežere.