Otázka nebylo lepší pokusit se o Rudigera který chtěl jen ten plat a my mu ho nechtěli dát? A nakonec se domluví s Realem za celkem rozumný peníze. Než vysolit 30 mega + plat jemu?. Mě ty kroky přijdou šíleně na hlavu od vedení, to samé Christensen na co dát plat jemu. Když se vědělo že bude volný i Rudiger. Jasný Rudiger se vyjímá v 3 členné obraně, ale vzhledem k tomu jak poslední rok a půl hraje nebude mít problém ani ve 4 členné. A byl by to neskutečný upgrade. Každopádně Koulibaliho chce Xavi no. A 30 let je nic. Je zkušený a v jeho Beast formě byl top :).
Odpoveď : nie, neoplatilo sa dávať 10 mega Rudigerovi. Ešte nedávno sedel dve sezóny na lavičke Chelsea a bol suci na odchod. Je všetko len nie konštruktívny obranca a jeho vplyv sa podobne ako u Christensena prejavil v troj obrancovom systéme. Kdežto Kalidu je Top už od svojho príchodu do Neapola a fyzické parametre má na špičkovej úrovni. Hral v stvorobrancovom systéme ale čo je dôležitejšie , je to konštruktívny stopér schopný pracovať s loptou. To nakoniec ukázal aj vo vzájomných zápasoch túto sezónu. Snáď stačí takto
Andreas snáď sa nechceš nechať vysmiat :D chceš tvrdiť že Rudiger nieje konštruktívny obranca a neviem pracovať s loptou? :D tak to si ho zrejme nevidel hrať. Zo stoperov patrí k najlepším rozohravacom. Ale nebudem to písať ako ty, ja ti tu dám čísla. Ma 136 pasov do finálnej tretiny ihriska (najviac zo všetkých hráčov Chelsea) progressive passes 104 (znova najviac v celom mužstve Chelsea) ďalej ma skvele pasy cez línie, 223 dlhých pasov (druhý v Chelsea) 66,7% úspešných obranných zákrokov, 61 vyhraných aerial duels. A to som našiel teraz v noci štatistiky 3 mesiace staré.
To že nedávno sedel na lavičke nezmení fakt, že je to jeden z najlepších obrancov na svete. Ale samozrejme, podpísal Realu tak treba mať výhovorku, prečo nieje dosť dobrý pre nás :D
Áno lebo v seville pracujú tupci však? Vymeniť jedného z top hráčov za ktoreho by mohli získať poriadny balík peňazí za naše vyhasnuté “hviezdy”….ak máš jednu svetovú triedu, aj keď by si ich vymenil za 3 priemerných hračov čo máš z toho
To že nedávno sedel na lavičke nezmení fakt, že je to jeden z najlepších obrancov na svete. Ale samozrejme, podpísal Realu tak treba mať výhovorku, prečo nieje dosť dobrý pre nás :D