Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2022-06-03 11:48:54
Byť to Oscar na svojej pozícii, tak min je 3tím stopérom určite. RB mu nesedelo. Plus, skutočný charakter a profesionál. Oscar, veľa šťastia! Gracias!
2022-06-03 11:54:45
Tak správanie Minguezu bolo vždy príkladné a profesionálne. Najmä preto, lebo teraz nebude robiť problémy a odíde. Preto je teraz pekný. Keby robil prieťahy, ako iní hráči, bol by škaredý. Lebo len vtedy si dobrý barcelonisto, keď si znížiš plat o polovicu a o rok o ďalšiu polovicu z tej polovice. Keď nie, nie si dobrý chlapec. Vôbec sa nečudujem niektorým hráčom, že jednoducho nechcú odísť. prečo by mali? Majú platnú zmluvu. Len aby ich niekto potľapkal po pleci? Vôbec by ma neprekvapilo, keby nastupujúca generácia hviezd povedala, nech idú so svojim znižovaním do riti a išli do oveľa lepších klubov s oveľa vyššími platmi. A nečudujem sa ani, že do Barcelony sa žiadny vážny hráč nehrnie. Barcelona už dávno nepatrí k európskej špičke, hra je otrasná, podmienky pre hráčov ešte horšie, vzťah vedenia k nim žalostný. Toto bude trvať roky, pokým sa to zmení. Pokým nebudú peniaze, aby som bo presný. A pokým bude klub patriť fanúšikom (!!!), tak to bude aj tak vypadať... Nie každý fanúšikmi vlastnený klub má šťastie na takého prezidenta, ako Real Madrid v osobe Pereza.
2022-06-03 12:35:32
Dufam, ze to pocul aj Braithwait
2022-06-03 12:50:52
Je mi luto,ze odchadza,verim,ze na svojej,stoperskej pozicii by bol lepsi.Verim,ze zaziari na stoperovi v inom klube a mozno Xavi an bude lutovat- urcite perspektivnejsi ako Christensen...
DeeTeeCee Premium
2022-06-03 13:09:04
Nezvyknem citat bulvar ale ak ste sa docitali ci dopoculi co urobil ten imbecil Pique, mali by sme si ho nechat. Som zvedavy ako to bude Xavi riesit a teraz sa ukaze ci ma respekt a gule urobit tvrde disciplinarne opatrenie rovnajuce sa v podstate vyhadzovu piqueho z klubu. Lebo momentlne je situacia taka ze bud pique alebo gavi. Aby bolo ale jasne mam rad aj Xaviho aj Piqueho. Bohuzial jeho sikromny zivot sa stal velkym problemom. A namoceny je aj vas milovany Puig ako hlavny Partymaker