Toto mi pripadá ako najväčší problém v Barcelone. Majú skvelého hráča na nejakej pozícii (Oscar ako stopér, Frenkie na CDM, Coutinho CAM). Dajú ho hrať niekam, kde mu to nesedí a idú sa sťažovať, že nepodáva dobré výkony. Však do prdele, keď som dobrý murár, nikto odo mňa nemôže čakať, že spravím bezchybne elektriku (príklad, neviem ani jedno?).
Tak správanie Minguezu bolo vždy príkladné a profesionálne. Najmä preto, lebo teraz nebude robiť problémy a odíde. Preto je teraz pekný. Keby robil prieťahy, ako iní hráči, bol by škaredý. Lebo len vtedy si dobrý barcelonisto, keď si znížiš plat o polovicu a o rok o ďalšiu polovicu z tej polovice. Keď nie, nie si dobrý chlapec. Vôbec sa nečudujem niektorým hráčom, že jednoducho nechcú odísť. prečo by mali? Majú platnú zmluvu. Len aby ich niekto potľapkal po pleci? Vôbec by ma neprekvapilo, keby nastupujúca generácia hviezd povedala, nech idú so svojim znižovaním do riti a išli do oveľa lepších klubov s oveľa vyššími platmi. A nečudujem sa ani, že do Barcelony sa žiadny vážny hráč nehrnie. Barcelona už dávno nepatrí k európskej špičke, hra je otrasná, podmienky pre hráčov ešte horšie, vzťah vedenia k nim žalostný. Toto bude trvať roky, pokým sa to zmení. Pokým nebudú peniaze, aby som bo presný. A pokým bude klub patriť fanúšikom (!!!), tak to bude aj tak vypadať... Nie každý fanúšikmi vlastnený klub má šťastie na takého prezidenta, ako Real Madrid v osobe Pereza.
Teo, priateľu, Oscar má oproti zvyšku skutočne malý plat. Nebola ani jedna jediná zmienka, žeby čo i len raz hundral, a nie že aby robil nejaké excesy pre čokoľvek. Dehonestuješ môj názor a aj hráča, ktorý sa snažil a robil, čo mohol, aby uspel doma. Prečo? Ja sám som už asi pred rokom písal, že Oscar potrebuje hlavne hrať, lebo bez zápasovej praxe sa už nikam neposunie a mal ísť min na hosťovanie. Pokiaľ sa nemýlim, asi 3 kluby zo stredu tabuľky mali záujem. Hold, vyšlo ako vyšlo. Ale nerobí to zo mňa a ani z neho pokrytca. Čo myslíš?
Ani ma len nenapadlo niekoho dehonestovať. A už vôbec nie Minguezu, ktorý je sympaťák. Len hovorím, že za pekného je len preto, lebo dobrovoľne a v tichosti odíde. Lebo si to klub želá. Keby reagoval ako napr. Umtiti, alebo to je jedno, tak by bol zlý nenažranec. Ja som sa skôr vyjadril o Minguezovi pozitívne. A dobre robí, že odíde, aspoň si niekde zahrá. Dúfam, že v Španielsku.
Teo : no taky Lewandowski k nam chce ist, a este je vraj aj ochotny hrat za nizsi plat ako ma v Bayerne..., ale inac okrem toho vcelku suhlasim s tvojim nazorom
Lewandowski je svetová megastar. Ale, veru, ešte ani raz som ho nepočul jasne povedať, že chce ísť do Barcelony. Ale bodaj by, ja by so sa veľmi tešil.
Je mi luto,ze odchadza,verim,ze na svojej,stoperskej pozicii by bol lepsi.Verim,ze zaziari na stoperovi v inom klube a mozno Xavi an bude lutovat- urcite perspektivnejsi ako Christensen...
Nezvyknem citat bulvar ale ak ste sa docitali ci dopoculi co urobil ten imbecil Pique, mali by sme si ho nechat. Som zvedavy ako to bude Xavi riesit a teraz sa ukaze ci ma respekt a gule urobit tvrde disciplinarne opatrenie rovnajuce sa v podstate vyhadzovu piqueho z klubu. Lebo momentlne je situacia taka ze bud pique alebo gavi. Aby bolo ale jasne mam rad aj Xaviho aj Piqueho. Bohuzial jeho sikromny zivot sa stal velkym problemom. A namoceny je aj vas milovany Puig ako hlavny Partymaker
posledny krat to opakujem, je to iba "sranda" ktora vznikla na twitteri ale vsetci tomu uverili a uz je to v mediach. Nic medzi Piquem Puigom a Gavim a jeho mamkou sa nestalo
Tak keby sa aj stalo, tak by nebol ani prvý a ani posledný futbalista ktorý vyprodukoval škandál podobného charakteru. Giggs sa vyspal so svojou švagrinou, Terry so spoluhráčovou manželkou (alebo priateľkou) a podobných prípadov by sa našlo viacero.
Je to szkoda a dufam, ze raz sa vrati
Ako to býva b Barcelone zvykom, o 2-3 roky, keď bude hrať stále stopéra. Predajú ho za 5M a kúpia ho späť za 50?