Nasser Khelaifi bol ocisteny za incident kedy sa po vypadnuti v LM s Realom dobijal do satne rozhodcu a krical nieco ze niekoho zabije. Trest dostal len Leonardo a nesmie sa zucastnit jedneho sutazneho zapasu PSG. Leonardo bol ale pred mesiacom prepusteny. To je spravodlivost podla UEFA. ? https://apnews.com/...
Môžu tam byť kľudne aj osobné dôvody. Alebo proste chce zmeniť prostredie. Nie vždy je všetko o peniazoch.
Tváriť sa, že aj keby to ozaj bolo o peniazoch, tak že je to nenažraná krava je blbosť. Každý normálny človek, ak by mu niekde dali 1,5 či viac násobok jeho súčasného platu, tak v 99% prípadov neváha a ide. Čo som našiel, tak zarába nejak 200-250 tisíc € v hrubom ročne. Všemi nenávidený univerzál Roberto má väčší plat po znížení ako platí Barcelona všetkým svojim hráčkam dohromady.
Neviem, prečo by sme ju mali odsudzovať len zato, že mení dres. Bola tu 5 rokov, pomohla k najväčším úspechom. Treba jej poďakovať a popriať veľa šťastia, nie tu na ňu nadávať. Ale tu som si už zvykol, že niekto si potrebuje vždy"kopnúť".
Tiež to nechápem, je to predsa jej vec. Zmluvu dodržala, hrala dobre a že sa rozhodne zmeniť pôsobisko? Jej vec predsa. Každý má právo slobodne sa rozhodnúť.
Ma pred sebou mozno posledne 3-4 roky kariery a PSG jej ponukol moznost si pocas nich slusne zarobit. Bola by blba, keby to nevyuzila. Dobry pocit jej ucty platit nebude.
Neymar je ukazkovy syndrom petra pana v kombinacii s chamtivym tatkom. Sice velky talent, ale vecne decko ovplyvnovane svojim nenazratym fotrikom.
Ako chlapci mohli by ste sa ukľudniť, je každého slobodná vec či prestúpi do PSG alebo inde, a nie ich hneď haniť že idú za peniazmi, ako sorry ale ani vy by ste neboli v práci kde dostávate menej penazí ako v inej firme za tú istú prácu dostanete viac, veď logika nepustí :D
Tváriť sa, že aj keby to ozaj bolo o peniazoch, tak že je to nenažraná krava je blbosť. Každý normálny človek, ak by mu niekde dali 1,5 či viac násobok jeho súčasného platu, tak v 99% prípadov neváha a ide. Čo som našiel, tak zarába nejak 200-250 tisíc € v hrubom ročne. Všemi nenávidený univerzál Roberto má väčší plat po znížení ako platí Barcelona všetkým svojim hráčkam dohromady.
Neymar je ukazkovy syndrom petra pana v kombinacii s chamtivym tatkom. Sice velky talent, ale vecne decko ovplyvnovane svojim nenazratym fotrikom.