príde mi zvláštne dostať sa z obrovských dlhov takýmto spôsobom a hned vysoliť 50mega za 34 ročného hráča, ktorý za par rokov odíde zadarmo. To ozaj sa neda kupiť niekto mladší alebo tie peniaze radšej ušetriť a hrať s tým čo máme? radšej by som dal tych 60 za Raphinhu
Vôbec nerozumiem logike väčšine ludí čo nechcu dať za najlepšieho strikera aj ked má 33 rokov €50M. ALe radšej chcú za €40-50M nejakého mladého hrotového útočníka
šanca že budeme mať magickú ruku a vytiahneme mladého hrotáka čo ti za pár rokov bude davať aspon polovicu golov čo Lewa je velmi, velmi malá.
Radšej záruku golov na 3 sezony ako další mladý perspektívny hroták ktorý vyhorí ako fakla.
Podľa mňa aj za 60 mil. by Lewu mala Barca kúpiť (ak by to Bayern navýšil). Jeho kvalita nám môže zabezpečiť každú sezónu 20-30 gólov a to nie je na zahodenie.
ale my potrebujeme hlavne hráčov ktorí šance vytvoria, takých nemáme momentálne. Lewa si ju sám nevytvorí, hráča neobíde. Je to predátor do 16tky,ale bez prihrávky tam môže kludne stáť aj Auba
Ako píše Momo. Ja by som za Lewu nedal ani 40+. Robíme tu z neho poloboha ale treba sa pozrieť na to aký servis mal v Bayerne. Kto mu u nás bude posielať lopty? Ferran? Kupovať Lewu namiesto poriadneho krídla keď máme v kádri Aubu ktorý mal podľa mňa veľmi slušnú polsezónu je podľa mňa v našej situácii zbytočný luxus.
Treba nájsť náhradu za Jordiho resp. jeho nástupcu, krídlo ktoré vie 1v1 a poriadneho stopéra pri ktorom nebudeme tŕpnuť pri každom útoku súpera. Christensenovi treba vysvetliť že to bol len žartík a že mu prajeme všetko dobre vo zvyšku kariéry - nech to bude kdekoľvek + za tie komplikácie si môže nechať dres z prezentácie.
Ten chlapec nie je o nič lepší ako Mingueza ktorého sa chceme zbaviť len preto že nepodával ideálne výkony mimo svoju pozíciu.
Souhlasím, že Auba hrál většinou pěkně. Nejsem si ale jistý, zda si urdží výkonnost po celou sezonu, to Lewa ano. Jinak dvorní nahrávač bude asi Pedri...snad mu vydrží zdraví. Uvidíme jak to dopadne celkově s tím útokem.
Pedri je ako tak jediný hráč, čo dokáže nahrať. Ale čo keď zase vypadne na viac ako polovicu sezóny? Či už Auba, alebo Lewa, proste budú mať problém, lebo oni potrebujú tú prihrávku do 16. Ak nepríde, nebudú góly. To je najväčší problém Barcelony, neschopnosť prihrať finálnu, či predfinálnu prihrávku. Stále je to len prihrávanie si pred 16tkou a žiadne ohrozenie bránky súpera.
Denník okrem toho uvádza, že Barcelona si vyhradila právo odkúpiť predané televízne práva pred uplynutím lehoty 25 rokov, ak výnosy z tohto titulu prekročia 5-7% ročne.
šanca že budeme mať magickú ruku a vytiahneme mladého hrotáka čo ti za pár rokov bude davať aspon polovicu golov čo Lewa je velmi, velmi malá.
Radšej záruku golov na 3 sezony ako další mladý perspektívny hroták ktorý vyhorí ako fakla.
Treba nájsť náhradu za Jordiho resp. jeho nástupcu, krídlo ktoré vie 1v1 a poriadneho stopéra pri ktorom nebudeme tŕpnuť pri každom útoku súpera. Christensenovi treba vysvetliť že to bol len žartík a že mu prajeme všetko dobre vo zvyšku kariéry - nech to bude kdekoľvek + za tie komplikácie si môže nechať dres z prezentácie.
Ten chlapec nie je o nič lepší ako Mingueza ktorého sa chceme zbaviť len preto že nepodával ideálne výkony mimo svoju pozíciu.
Good job?