Byli jiné priority (Lewa)-což se dá chápat. Frankie má hodně vysoký plat a to je problém. Jinak fotbalista je par excellance, to je jasný....ale stejně ho nikdo nedává na DM, kde mu to jde nejlíp, takže odchod pochopitelný, leč smutný. PS: kdyby byl takový Culés, tak by snížil plat, ne? To ale jednoznačně zamítl....tak ať si nehraje na fanouška.
Ty by jsi si snížil plat po tom co ti tvůj ZAMESTNAVATEL dlužil ještě plat za 2 sezony co si to snížil? :). Ani hovno udělal bych to samé. Bud vyplat to co dluží a mslím že hned by byl ochotný jednat, ale když se s ním jedná jak s kusem lejna a ani se mu nechce vyplatit to co si sám snížil, tak co očekáváte ? TOhle on si nesníží plat tak není CULE a fanoušek. ON si ho snížil a dokonce dvakrát. Ted se mu to mělo vrátit a místo toho se s ním jedná jak s kokotem? Vážně? V tom případě není Laporta žádný Cule ani fanoušek klubu :).
Podle me nejde o to, že by mu Barca nechtěla vyplatit odložené. Jde o běžný plat,který má vysoký. Odlozenou výplatu mu Barca tak či tak musí uhradit. Jinak klubům se během covidu hodně snížily příjmy, fotbalisti jen odložili příjem na budoucí období to nepřijde nijak hrdinské....jen jsem chtěl říct, že klub chápu, že má jiné priority. Já byl vždy proto aby Frankie hrál místo Busiho. Vzhledem k tomu, že se toho nedočkáme, je prodej pochopitelný. Nechápu nadavkam na Laportu. Dostal klub v katastrofálním stavu. Jsem rád že on je prezident. Ano, asi si trochu i zaspini ruce...pochybuji že 100 procentní korektnosti (v komunikaci) by se to dalo zvládnout. Tak se nerozciluj
Cizinks: Kdyby si plat snížil,tak se mu nemusí nic vracet.Jenom oddálil platbu,což by udělal každej.
Teď se mu má navíc navýšit plat na hodnotu,která je tak 3x nad úrovní co předvádí.
Laporta nemůže za to,že Bartomeu byl dement.
Plat sa nenavysuje, ale Barcelona by mu mala zacat splacat to, co sa doteraz odkladalo. De Jong je v time 3 sezony a nedostal zaplatene podla dohody ani v jednej.
FDJ Barcelone vyšiel v ústrety, keď bolo treba. A namiesto toho aby sa dočkal svojích peňazí len číta články, ako ho Barcelona predáva a nikto s ním nič nekomunikuje. Barcelona minula 100 miliónov na prestupy, 70-80 miliónov budú náklady platy na zatiaľ podpísaných hráčov a Barcelona mu povie, že nemá peniaze na jeho plat? A nemá ani snahu doplatiť mu chýbajúci plat. A ešte el Prezidente vyhlasuje, že príde Kounde za ďalších cca 60 miliónov aj Bernardo Silva za 100 miliónov. Ale na plat, čo mu klub dlží nejak peniaze neostali.
o plate a dlžobe FDJ tu polemizujú tí, ktorí si ani nevedia predstaviť tú kopu peňazí, na ktorú má FDJ plné právo! Je to chyba FDJ keď chce len to na čo má právo? A propo, už si 3x znížil príjem s tým, že mu rozdiel doplatí Barca neskôr..........takže ochota pomôcť už od neho 3x bola! A teraz do mňa.........čakám.?
Odložit část výplaty, když tvůj měsíční příjem je jako 20 lety příjem normálních lidi, není žádné hrdinství. Je to v podstatě laskavost. Nic velkého. Jsem obdivovatelem jeho fotbalových kvalit, ale kvůli přístupu a výšce platu jsem teď už pro odchod.
Hm, tak FDJ nie je cule, kvoli tomu, ze chce svoje peniaze, mal by odist, lebo on sa vlastne nicoho nevzdal, len si to odlozil. Zaujimave.
A co potom trio veteranov, busi, pique a alba? Ty si tiez neznizili platy ani o cent, len si to odlozili a tiez chcu svoje peniaze. U nich je to v poriadku? Za ten pristup a nezmyselnu vysku platu su v pohode? A ich vykony takisto nie su hodne ani zdaleka tych penazi, ktore beru. To je taky zaujimavy pristup.
FDJ je ten zly, ale traja nedotknutelni su ok...
Ne, ne, samozřejmě Alba, Busi Piki taky nesmyslný platy, ale za ty nikdo nedá 70 mio....za mě měli být nahrazováni mnohem dříve a doufám že všichni 3 kroutí poslední sezónu, musíme je nahradit všechny 3
Teď se mu má navíc navýšit plat na hodnotu,která je tak 3x nad úrovní co předvádí.
Laporta nemůže za to,že Bartomeu byl dement.
A co potom trio veteranov, busi, pique a alba? Ty si tiez neznizili platy ani o cent, len si to odlozili a tiez chcu svoje peniaze. U nich je to v poriadku? Za ten pristup a nezmyselnu vysku platu su v pohode? A ich vykony takisto nie su hodne ani zdaleka tych penazi, ktore beru. To je taky zaujimavy pristup.
FDJ je ten zly, ale traja nedotknutelni su ok...