Věřím, že FDJ zůstane, sníži si plat a ukáže svůj talent a schopnosti na pro něj přirozené pozici. Je mladý, silný a přední týmy by ho přivítali s velkou náručí. Snad to dobře dopadne a v týmu zůstane on a přijde Koundé. To je to, co Barca potřebuje.
Vzhľadom na jeho postoj ohľadom platu ho asi z klubu vytlačia. Za mňa FDJ rozhodne nie je nenahraditeľný, média a marketing z neho robia oveľa kvalitnejšieho hráča, než predvádza na ihrisku.
Mně spíš mrzí, že ještě neměl naplno ukázat, co v něm je, hrál takový trochu "paskvil" v Barce na postu, na který nebyl úplně zvyklý. Kdyby ho Xavi stavěl, kde mu to je přirozenější, bylo by to o něčem jiným. Ale souhlas, že rozhodně je nahraditelný, jen je škoda, že je mladý a ještě se naplno nepředvedl, má v sobě veliký potenciál. Jen mu dát větší prostor. Tak to na mě působí, můžu se mýlit. Do celý situace prd vidím, jen to beru z pohledu fanouška, kterýmu je sympatický FDJ :-)
Xdiko, to co si napisal sedi na chlp aj na Fatiho. Ten za 580 odohratych mnut v poslednej sezone vybral cez 13M. Nebolo by fer, aby si ubral aj on?
Podla uniktutej zmluvy mal mat Dejong fixne 14M brutto. Pred prichodom do Barci bol vyhlaseny najlepsim zaloznikom podla UEFY, hracom roka v Holandsku a anjlepsim mladym hracom ligy narodov. Ten plat nie je az taky strasny, ked Kessie ma mat 12M a to zdaleka nie je take meno.
De jong ma aj smolu na trenerov. Po prichode do Barci napriek tomu, ze v priprave hral fantasticky nad nim od zaciatku ohrnal nos Valverde, ktory chcel radsej Wiliama a Xavi z neho tiez nevie vytrieskat maximum. V repe je uz nejaky cas najlepsi hrac v time a to hrava na DM.
Porovnávať FDJ a Fatiho nie je práve na mieste. Už len z hľadiska pozície, Fati v útoku odvádza svoje, je dravý, strieľa dôležité góly a žiaľ pribrzdili ho zranenia. A Kessieho zatiaľ hodnotiť nemôžem, nakoľko som ho videl hrať iba v EC. Ale môžem porovnávať s Gavim a Pedrim a tý majú rozhodne herne navrch nad FDJ a obrovský potenciál ešte sa zlepšiť. Už len svojím nasadením v hre predvádzajú to, čo čakám od mladých hráčov, FDJ oproti ním často pôsobí znudene a spomalene a málokedy si trúfne 1 na 1.
Na tom není nic zvláštního. Ten tým potřeboval posílit jako blázen,aby jsme mohli hrát o trofeje a i přilákali další sponzory.Lewa,Raphinha,Kessie a možná ten Kounde-to je přestupák jako blázen a rázem ten tým vypadá, že až na post DM máme vystaráno na víc let.(Ideál by byl kdyby se tam opravdu chytil Nico a bylo by)
Tím potreboval posilniť. S tým sa dá súhlasiť. S čím sa nedá súhlasiť je prístup klubu k hráčovi, ktorý za 3 roky klubu vyšiel vždy v ústrety, keď ho o to požiadali. A keď došlo na to, aby mu to splatili, tak sa ide vyhadzovať, vyhrážanie sa že ak si nezníži plat, tak ho predajú a podobne.
Príchod Raphinu chválim, on a Torres, záloha Dembélé a Fati, ktorý majú zdravie aké majú. Čo mám problém je príchod Lewu. Že vraj bude brať 18 miliónov v hrubom. To má brať aj Auba. Auba je už nepoužiteľný na krídlo. Ide sa vyhadzovať FDJ, že veľký plat, ale ten istý plat bude mať Auba, ktorý bude zohrievať lavičku zrejme. To na šetrenie peňazí zrovna nevyzerá.
Ak sa pozriem na zálohu, priveľa hráčov, aj keď by FDJ odišiel.
Osobne neverím, že Nico dostane šancu na DM, pokiaľ Busquets nebude zranený alebo vykartovaný.
,,,vedenie ,,,BARCY,,,večerné trénera, sú,.....ja byť,FDJ,,tak neodídem,ako ďalší ktorý sedia na tribúne a plaťte,,,dementi,,takto sa odvďačujű hráčom,,,⚽⚽⚽
Ja by som bol rád, ak by FDJ zostal. Má viacej predností oproti iným spoluhráčom. Napr. ak bude stavaný na jeho miesto v strede poľa, tak i jeho univerzálnosť dobre zahrať i iný post, napr. post stopéra! Xavi aj Laporta to vie, ale peniaze za jeho predaj sú príliš veľkým súperom FDJ.........bude ho škoda.
Ja osobně nemám preferenci zda má zůstat nebo odejít, když k nám přestoupil tak jsem měl velkou radost, ale stále jsem od něho čekal super výkony a ty nikdy pořádně nepřišly. Tak postupně jsem přešel od oblíbeného hráče k hráči který teď určitě není nepostradatelný a opravdu chápu tu snahu vedení ho i prodat a to hlavně kvůli platu. Navíc je jasné že ani pro Xaviho není nepostradatelným a je fakt otázka zda za ty peníze má dělat náhradníka.
To jsou vsechno jen sracky pisalku , probiha normalni business , same prohlaseni , klub si mysli a ten dal najevo a tamhleten se posral a podobne. Jen novinarsky hnusy a debility.....potrebuji aby lidi nekoho nenavideli a vzdyvky se jim to povede cundam , bud frankieho ze ma hodne penez nebo laportu ze ho chce vystvat ....chujoviny.....potrebujou se jen domluvit a bez nenavisti , novinari jsou paka , klub si mysli.....kdo muze napsat takovou debilitu.....
Bohužel, rozdílovým hráčem není... balík stál a jeho současný plat by vystačil na 3 hvězdný hráče....
Za mne donutit k odchodu do united a půlku utržených peněz obratem pustit za duo Solero & Gaya....
Podla uniktutej zmluvy mal mat Dejong fixne 14M brutto. Pred prichodom do Barci bol vyhlaseny najlepsim zaloznikom podla UEFY, hracom roka v Holandsku a anjlepsim mladym hracom ligy narodov. Ten plat nie je az taky strasny, ked Kessie ma mat 12M a to zdaleka nie je take meno.
De jong ma aj smolu na trenerov. Po prichode do Barci napriek tomu, ze v priprave hral fantasticky nad nim od zaciatku ohrnal nos Valverde, ktory chcel radsej Wiliama a Xavi z neho tiez nevie vytrieskat maximum. V repe je uz nejaky cas najlepsi hrac v time a to hrava na DM.
Vyzerá to smiešne, keď klub sa tvári, že FDJ má vysoký plat a musí preč, ale zároveň klub napodpisoval hráčov s platom v hrubom za 70-80 miliónov.
Príchod Raphinu chválim, on a Torres, záloha Dembélé a Fati, ktorý majú zdravie aké majú. Čo mám problém je príchod Lewu. Že vraj bude brať 18 miliónov v hrubom. To má brať aj Auba. Auba je už nepoužiteľný na krídlo. Ide sa vyhadzovať FDJ, že veľký plat, ale ten istý plat bude mať Auba, ktorý bude zohrievať lavičku zrejme. To na šetrenie peňazí zrovna nevyzerá.
Ak sa pozriem na zálohu, priveľa hráčov, aj keď by FDJ odišiel.
Osobne neverím, že Nico dostane šancu na DM, pokiaľ Busquets nebude zranený alebo vykartovaný.
Za mne donutit k odchodu do united a půlku utržených peněz obratem pustit za duo Solero & Gaya....