Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2022-07-25 07:57:47
Věřím, že FDJ zůstane, sníži si plat a ukáže svůj talent a schopnosti na pro něj přirozené pozici. Je mladý, silný a přední týmy by ho přivítali s velkou náručí. Snad to dobře dopadne a v týmu zůstane on a přijde Koundé. To je to, co Barca potřebuje.
2022-07-25 08:39:23
Same spekulacie a dojmy. Verim, ze Frenkie zostane.
Marian Premium
2022-07-25 09:42:59
Rysuje sa stopérska dvojica Frankie & Jules. Na lavičke Gérard & Ronald. ??
2022-07-25 09:43:32
Podľa uniknutej zmluvy má zarábať 18 miliónov v hrubom bez bonusov, neviem odkiaľ sa zobralo tých 28 miliónov.

Vyzerá to smiešne, keď klub sa tvári, že FDJ má vysoký plat a musí preč, ale zároveň klub napodpisoval hráčov s platom v hrubom za 70-80 miliónov.
2022-07-25 10:23:18
,,,vedenie ,,,BARCY,,,večerné trénera, sú,.....ja byť,FDJ,,tak neodídem,ako ďalší ktorý sedia na tribúne a plaťte,,,dementi,,takto sa odvďačujű hráčom,,,⚽⚽⚽
2022-07-25 12:57:38
Ja by som bol rád, ak by FDJ zostal. Má viacej predností oproti iným spoluhráčom. Napr. ak bude stavaný na jeho miesto v strede poľa, tak i jeho univerzálnosť dobre zahrať i iný post, napr. post stopéra! Xavi aj Laporta to vie, ale peniaze za jeho predaj sú príliš veľkým súperom FDJ.........bude ho škoda.
2022-07-25 14:26:16
Ja osobně nemám preferenci zda má zůstat nebo odejít, když k nám přestoupil tak jsem měl velkou radost, ale stále jsem od něho čekal super výkony a ty nikdy pořádně nepřišly. Tak postupně jsem přešel od oblíbeného hráče k hráči který teď určitě není nepostradatelný a opravdu chápu tu snahu vedení ho i prodat a to hlavně kvůli platu. Navíc je jasné že ani pro Xaviho není nepostradatelným a je fakt otázka zda za ty peníze má dělat náhradníka.
2022-07-25 19:41:03
To jsou vsechno jen sracky pisalku , probiha normalni business , same prohlaseni , klub si mysli a ten dal najevo a tamhleten se posral a podobne. Jen novinarsky hnusy a debility.....potrebuji aby lidi nekoho nenavideli a vzdyvky se jim to povede cundam , bud frankieho ze ma hodne penez nebo laportu ze ho chce vystvat ....chujoviny.....potrebujou se jen domluvit a bez nenavisti , novinari jsou paka , klub si mysli.....kdo muze napsat takovou debilitu.....
2022-07-25 21:33:52
Bohužel, rozdílovým hráčem není... balík stál a jeho současný plat by vystačil na 3 hvězdný hráče....
Za mne donutit k odchodu do united a půlku utržených peněz obratem pustit za duo Solero & Gaya....