8KJ8: Lewa dostal kontrakt ktorý mu skončí necelé 2 mesiace pred dovŕšením 38 rokov to sú podľa mňa viac ako slušné podmienky. A druhý najlepší hráč na svete..? Pri všetkej úcte k jeho kvalitám.. to asi nie..
Kym Lewandowski odohral posledne 2 sezony za 23M, tak DeJong dostal v priemere 6M. A to urcite Lewandowski dostal aj nejake premie za titul. Ta vysoka cifra u Dejonga je sposobena tym, ze Barca ma zacat splacat to, co mu dlzi za 3 roky.
Ch*jovo moze byt tak DeJongovi, ked po nemu chcu ustupky a podla sprav ma napr. Lewandowskeho agent dostat 20M v splatkach za prestup.
Treba si páni ale uvedomiť, že ak chce FDJ získať aj nejaké trofeje, musí mať na to aj spoluhráčov. Teraz je otázne, či sú pre neho viacej peniaze, alebo trofeje. Bez tejto prestupovej politiky by sme zase iba herne tápali a vôbec by sme na nejaký úspech nemohli pomýšlať.
Xdiko.... Áno to je pohľad fanúšika.... A pohľad zamestnanca.... 3x prídu aby si si odložil plat spravíš to a potom ho nemajú z čoho platiť... Teda majú ale dá sa to na prestupy.... Ale hlavne keď podpisoval zmluvu tak mu určite predstavovali nový projekt a trofeje a všetko... A netreba zabúdať ze on mal ponúk veľmi veľa... Je to ťažko hodnotiť ale z jeho pohľadu by si bol nahnevany aj ty
Platovu politiku doslova dojebal Bartomeu....tie platy co podaval boli absolutne unreal......Laporta to teraz musi platat ako sa da, aj nasilu.....a to v akych financnych srackach je Barca, Laporta zdedil......tu ide hlavne o klub ako celok....a nalejme si cisteho vina, za svoje vykony si FDJ zasluzi taky nehorazny plat???
De Jong sa musí v prvom rade zmestiť do nového platového limitu 10 mega v čistom. Súhlasím, že by sa mu možno mali vyplatiť tie bonusy, no plat musí dať dole bezpodmienečne. De Jong je jeden z poslednej štvorice, ktorá predlžovala pod Bartomeuom kedy im Barto zariadil tie šialené platy, ktoré sa majú postupne navyšovať, čo je práve teraz problém u de Jonga. Plat má nadhodnotený a možno to nie je voči nemu fér, keďže to mal dohodnuté, ale my sme to tiež nemali fér, že sme mali za prezidenta toho šaška.
Lewa bude mať zase postupne sa znižujúci plat, čím bude starší a za to si zaslúži Laporta a Alemany potlesk, že to takto vyjednali. Rovnako 20 mega pre Zahaviho sa má vyplácať každý rok po 5 mega a proste pri takých top prestupoch sa tomu nedá vyhnúť. 20 mega je ešte nič oproti províziám u Haalanda.
Jen upřesním Lewa bude mít následující 2 roky nesnížený plat. Ten se bude snižovat až 3 sezonu v jeho skoro 37 letech :). A pak je nějaká opce na poslední rok, což je ale jen prý nějaký sen ;). To že podepsal na 4 roky není vůbec dobré ani za snížených podmínek v 37 letech. Bylo to jen k amortizaci aby jsme nebyli omezený :) Každopádně pořád lepší jak kdyby měl 20 na dva roky :)
Ja byť FDJ, ani by ma nehlo, tak oni si nakupujú hráčov kks za xy mega a ja by som mal ísť dole s platom ? :D ha isto
a môžme sa tu baviť o tom že či je to morálne správne alebo nie, jeho vôbec nemusí zaujímať či je Barca v problémoch alebo nie, má platnú zmluvu má, to že je Barcelona v problémoch neni jeho vec :D to je to isté ako keby teraz príde za vami váš zamestnávateľ a povie ti " vieš čo Jožko, zle sme hospodárili, dávali sme peniaze hoci kam, tak presne preto teraz sme v p*** prosím budeš tak dobrý a budeš akceptovať nižší plat ? :) " by som sa im pekne vysmial to tváre borci.
Tiamo: Lenže tieto problémy urobil Bartomeu. Laporta sa ten dlh snaží znížiť. Bohužiaľ je to kruté čo robí ale ak chce zachrániť klub tak musí robiť veci proti jeho srsti.
To je pravda ale stále čo s tým má Frankie, znova sa bavíme len o tom že pre klub je to morálne správne. Ale jemu to môže byť totál jedno. Vrchol cynizmu je to že Barcelona je v problémoch žiada hráčov aby si znížili platy a pritom hor sa pár mega do bayernu, Leedsu, Sevilly ale inak.. chlapci fakt nemáme peniaze :/
Tiamo: v bežnom zamestnaní to funguje podobne, ked sa tvoj zamestnávateľ dostane do finančných problémov, najskôr je pokus o dohodu a keď to nejde inak tak môžeš o prácu prísť a možností je hneď niekoľko. FDJ zatiaľ o nič neprišiel, len to má odložené, ale keď si mohli plat znížiť iný páni hráči, nevidím dôvod, prečo by nemohol aj on. Koniec koncov, on to zas tak nepocíti, predsa len má ten plat o niekoľko dimenzií inde, ako sú naše platy.
Přesně. Docela se setkávám s útoky na De Jonga a to, že byl tuhle sezonu tragicky a plat si nezaslouží a ať pálí do pic.. . Sakra to me umi opravdu naštvat! Kdo sí to za minulou sezonu či poslední roky zaslouží?
skoro Nikdo!!!!! Jen narozdíl od nich Fdj je aspoň chtěný.. Zkrátka některé shazování jsou přes čáru a rozhodně to není vůči němu fér!
Je to hráč co je postradatelný, ale tím to tak konci, bo je to vesmes frajer se supr povahou a výborný fotbalista a snad vše klapne v klidu a za přátelský atmosféry ke spokojenosti všech..
To delaji jen media a vsechny fanstranky ktery nepremysli...vsimni si i v tomhle clanku je napsano.....podle deniku as a podle deniku cocot a podobne....blaboly a zvasty. Normalne jednaji tak jak se business dela , nikomu nikdo nevyhrozuje , nikdo nic netvrdi , jen vychcanci si prihazuji a vasne kvetou , zbytecne.... vse je v klidku a dohodnou se at tak ci tak....zadny sracky jeden na druhyho nehazi , jen pisalci jsou cundy......
Pedri, Gavi, Busquets, Nico, de Jong, Kessie, Roberto. Torre asi má pro tuto sezónu smůlu. Nechápu podpis Roberta, ale jinak ta záloha je slušně obsazená a snad se budou všichni dostatečně točit. Těch pět střídání snad ještě nějaký čas zůstane.
Ch*jovo moze byt tak DeJongovi, ked po nemu chcu ustupky a podla sprav ma napr. Lewandowskeho agent dostat 20M v splatkach za prestup.
Lewa bude mať zase postupne sa znižujúci plat, čím bude starší a za to si zaslúži Laporta a Alemany potlesk, že to takto vyjednali. Rovnako 20 mega pre Zahaviho sa má vyplácať každý rok po 5 mega a proste pri takých top prestupoch sa tomu nedá vyhnúť. 20 mega je ešte nič oproti províziám u Haalanda.
Těch 11 mega je i tak až až.
a môžme sa tu baviť o tom že či je to morálne správne alebo nie, jeho vôbec nemusí zaujímať či je Barca v problémoch alebo nie, má platnú zmluvu má, to že je Barcelona v problémoch neni jeho vec :D to je to isté ako keby teraz príde za vami váš zamestnávateľ a povie ti " vieš čo Jožko, zle sme hospodárili, dávali sme peniaze hoci kam, tak presne preto teraz sme v p*** prosím budeš tak dobrý a budeš akceptovať nižší plat ? :) " by som sa im pekne vysmial to tváre borci.
skoro Nikdo!!!!! Jen narozdíl od nich Fdj je aspoň chtěný.. Zkrátka některé shazování jsou přes čáru a rozhodně to není vůči němu fér!
Je to hráč co je postradatelný, ale tím to tak konci, bo je to vesmes frajer se supr povahou a výborný fotbalista a snad vše klapne v klidu a za přátelský atmosféry ke spokojenosti všech..