Busimu končí příští rok smlouva a prodloužit nechce, kdy jindy si vychovat náhradu než letos? Alba má snad i ve smlouvě, že za něj v klubu nesmí být žádnej záskok, jinak si to nedovedu vysvětlit...
Araujo jednoznačne základ. Otázkou kto bude ten druhý. Ak príde Kounde, tak isto on. Garcia na lavičku. Vo svetle finančných problémov bol príchod Christensena zbytočný. Piqué má zmluvu na ešte 2 sezóny a astronomický plat k tomu. Pokiaľ bude zase zdravotne mimo, treba s tým niečo robiť. Podľa niektorých zdrojov by za tie 2 zvyšné sezónu mal dostať cca 80 miliónov aj s bonusmi. To je kopa peňazí, hlavne keď sa vyhadzuje FDJ do tváre, že jeho 18 miliónový plat je problém.
Za mňa Christensen nemal vôbec prísť. V momente, keď sa vedelo, že sa ide po Koundem, už duplom. Araujo je jednoznačne základ. Ja by som sa nebál dať Mingueza ako druhého stopéra. Spolu im to išlo. Na lavičke by ostal Garcia, Piqué a Umtiti (ak sa nestane zázrak). 5 stopérov stačí.
V prípade, že príde Kounde, Minguezu by som pustil. Záujem mala Monza a aj on o ňu, dávala 4 milióny, navyše Mingueza už má len rok platnú zmluvu. Ale Barcelona sa cuká a chce 5 a hrozí, že Mingueza zase bude leštiť lavičku. Na jeho mieste by som bol naštvaný.
Piqué, kde ak budú pretrvávať zdravotné problémy, určite by som vyvinul snahu aby išiel s platom dole. Viem, má platnú zmluvu na 2 roky, ale určite by som to riešil. Žiaľ Piquého nik nekúpi, hlavne s jeho platom. Za posledné 2 sezóny čo ostávajú že vraj mu Barcelona má zaplatiť okolo 80 miliónov €. FDJ aj s tými peniazmi čo mu Barcelona dlhuje môže za po zvyšok svojho pôsobenia (4 sezóny) max 88,58 miliónov, reálne to bude menej, lebo bonus za výhru v LM, LL , za Zlatú loptu atď nie sú isté.
Ale hovoril aj to ze ak to klubu ma pomoct ,on bude ten prvy ktory ponukne svoju rezignaciu( rozhovor po prehre s Bayernom 2-8)...tak si z jeho vyrokov vyberme?
V prípade, že príde Kounde, Minguezu by som pustil. Záujem mala Monza a aj on o ňu, dávala 4 milióny, navyše Mingueza už má len rok platnú zmluvu. Ale Barcelona sa cuká a chce 5 a hrozí, že Mingueza zase bude leštiť lavičku. Na jeho mieste by som bol naštvaný.
Piqué, kde ak budú pretrvávať zdravotné problémy, určite by som vyvinul snahu aby išiel s platom dole. Viem, má platnú zmluvu na 2 roky, ale určite by som to riešil. Žiaľ Piquého nik nekúpi, hlavne s jeho platom. Za posledné 2 sezóny čo ostávajú že vraj mu Barcelona má zaplatiť okolo 80 miliónov €. FDJ aj s tými peniazmi čo mu Barcelona dlhuje môže za po zvyšok svojho pôsobenia (4 sezóny) max 88,58 miliónov, reálne to bude menej, lebo bonus za výhru v LM, LL , za Zlatú loptu atď nie sú isté.