Síce som nevidel zápas, ale podla tohto videa sa dá skonštatovať, že ideálny posúvač lopty. To isté čo Roberto len Pjanič smer dopredu. Ale dúfam, že tie Xaviho vyhlásenia pomôžu k jeho predaju.
Miralem by pokojne mohol byt zaskok za Busiho. Tie prienikove pripravky na jeden dotyk hmm olala... radost pozerat. Miralem je typ kreativneho zaloznika, ktorych na trhu je pramalo. Na druhej strane, futbal sa vyvija a pomalych hracov (ako je Pjanic) v zalohe je mat luxus. Na stastie/smolu (vyberte si) Barca hra na holding midfieldera, ktory musi rozdavat lopty. CMD v Barce je specificke. Okrem Busiho sme tam skusali FDJ, Nica, Roberta. Posuvanie lopty nestaci, preto Busi stale hrava a aj v repre. Velmi tazko ho nahradit a dosadit inehona styl Barci. Dokonca FDJ na CDM dribluje hracov radsej, ako keby mal dat prienikovu prihravku. So Xavim nepredpokladam, ze sa nieco bude menit vo vyzname CDM s dobrou rozohravkou. Stale si myslim, ze na CDM Nico nie je dobry. Postavu ma na CDM super, len to futbalove videnie a citanie hry je pre centralneho zaloznika je prioritou. U Nica to absentuje. Jeho vidim skor ako box to box hraca v rozostaveni 4-2-3-1. P.S. Na margo CDM by som mozno proti slabym hracom vyskusal Erica. Futbalove IQ na to ma :)
A co tak mimořádného udělal? Já doufám že odejde akorát by obral mladší hráče o minuty na hřišti