neviem, neviem. Máme toľko kvalitných hráčov do zálohy. Kessie, Torre, Pedri, Nico, Gavi. Aby všetci hrali dostatok. Myslím, že máme na niekoľko rokov kvalitnú.
pozeral som vecer zo zaznamu zapas s Juve a v druhom polcase to bola uzasna ofenzivna sila... obrany superov sa budu triast, nebudu vediet koho skor branit... z kazdej strany, z kazdeho striedana prichadza hrozba.. Lewa, Dembele, Fati, Raphinha, Auba, dokonca Abde si dovoloval.. za nimi budu nebezpecni Pedri, Gavi, Kessie, casom Pablo Torre.. uz len tu obranu k Araujovi dovylepsit a ide sa na to.. nech sa zas trasu posmeskari..
Ja o ňom dlhodobo viem, že je kvalitný hráč (či už zápasy AC alebo rôzne komenty od fans AC) v AC takmer stále základ, veľký prehľad v hre a neskutočný bojovník ? skvelý podpis
Captain.... Áno samozrejme o tom viem... Ja som napísal ze je to len môj názor ze mne by sa tam hodil.... Ma prehľad a je bojovník a dm zahral aj v Miláne niekedy - tam sa mu pozícia v zálohe často menila niekedy viac na Def niekedy off podľa súperov
"...identita sa nemení, vždy je rovnaká. Je potrebné držať sa pri lopte a dobre s ňou operovať z taktického hľadiska."
a nie odkopnúť "lobdu" z prvej dozadu, že áno.
Kessie je slusne posilnenie stredu pola.
a nie odkopnúť "lobdu" z prvej dozadu, že áno.