Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2022-08-02 14:22:38
Tá pravá obrana je od prvého odchodu Alvésa zakliata. Keď vidím, aké kraje obrany má napr. Liverpool, tak to je ozaj rozdiel. Mňa Dest zatiaľ nepresvedčil, hlavne smerom dozadu celkom slabota. Ale aj napriek tomu som proti príchodu Azpilicuety, to nie je za mňa riešenie.
2022-08-02 14:30:43
Určite by som bral Azpilucuetu keby prišiel za nejakú rozumnú cenu s rozumným platom. Alonso je za mňa už zbytočný.
2022-08-02 14:35:08
Desta by som určite nepredal aj keď stále neukázal podľa mňa čoho je schopný, no predať tak mladého obrancu za 20 mil by bolo veľmi zle, hoci by Azpi prišiel tak stále Desta by som nechal, Alonsa nám netreba keď už tak radšej by som fakt skúsil Angelina hoci na hostovacku s opciou
2022-08-02 14:49:44
Balde se mi v přípravě líbil. Nevidím moc důvod proč přivádět dalšího hráče na post, který je obsazen i slušně zdvojen. Azpi mohl přijít, kdyby byl pryč zbytečný Roberto. Když už teda Roberta podepsali a do zálohy nemá moc nárok se prosadit, tak i toho Azpilicuetu bych už nepřiváděl. Máme brutální přetlak v obraně, záloze i v útoku a musí se řešit odchody. Aspoň 6 hráčů by mělo ještě odejít - za mě určitě Neto, Umtiti, Puig, Depay. Nico, Abde, Collado a za mě i Garcia hostovačka. Když si Pjanic a Frenkie sníží mzdy, budu rád když zůstanou. Jinak bych je z ekonomického hlediska pustil. Ale to je všechno moje ala football manager představa :D Výsledek bude určitě dost odlišný.
2022-08-02 15:02:31
To že nakupujeme hráče je super, teď nebudu hodnotit kdo ano a kdo ne, ale že skoro všichni od nás odcházejí pod cenou nebo zadarmo, to fakt nepochopím, to je Puig-zdarma, jestli Braitwaite tak jedine zdarma, Umtiti( to chápu) zdarma, Neto zdarma jestli vůbec, Coutinho- skoro zdarma, Memphis - jestli odejde tak jedine zdarma atd. To fakt ty naši hráči maji fakt super kvalitu, že se o ně každý rve ….Jako rozumím tomu že za to může Bartomeu a jeho platová politika, ale i tak nikdy nedáme finance dohromady když budeme stále prodávat hráče pod cenou nebo rovnou zdarma…..
2022-08-02 15:04:58
ako aspon tyzh 3 ci 4 z toho Puiga mohli kurnik vytrieskat, my len rozdavame ...
2022-08-02 15:12:05
Ja by som Destovi ešte dal šancu, je stále mladý.