Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2022-08-03 09:33:10
Trochu přepych i když odejde FDJ. Já bych dal víc prostoru Gavimu.
2022-08-03 09:51:20
Tohle mi přijde už fakt přes čáru …. A hlavně přestávam chápat proč chceme Frenkieho dostat za každou cenu pryč, když má místo něj přijít Silva ?
2022-08-03 11:48:38
Podla mna treba De Jongovi čo najskôr doplatiť čo mu dlhujú za minulé sezóny. Potom k tomu možno už aj sám Frenkie bude pristupovať s chladnejšou hlavou a možno bude aj ochotný zostať za podmienky zníženia platu. Ale dovtedy sa mu nečudujem, že o tom nechce počuť.
2022-08-03 12:19:26
Ja by som chcel aby Frenkie ostal a nahradil Sergia...ale Xavi to tak nevidi...ale ak Xavi skutocne chce prejst na 3-4-3 tak ten prestup by daval zmysel, lebo Gavi by kludne mohol hravat aj nalavo v 4 clennej formacii a Bernardo napravo...Sergio s Pedrim v strede a bolo by tam dost priestoru na rotaciu bez potreby kupovat laveho beka. V takej formacii mi tam vsak ten Kessie do rotacie nesedi. Velmi som zvedavy na skladbu zakladu. Ale tych nespokojnych hracov s hracim casom asi pribudne. Zaloha je tak preplnena ze ak by Frenkie odisiel bez nahrady vobec by to nevadilo a aj po financnej stranke by ten prestupak nebil tak do oci