O Gaviho sa nebojim ani pri prichode Bernarda...hracieho casu bude mat kopec...zober si, ze sa dostaneme do semifinale LM tuto sezonu...a zaloha bude Busi - Gavi - Pedri...sice su supertalentovani, ale predsa este tie skusenosti z najtazsich zapasov take nemaju...trocha vela zodpovednosti by to bolo na ich plecia...za par rokov to uz bude ina pesnicka ?
Za par roku bez herních minut tady vůbec nemusí být. Dopadnou jak jiní užasně talentovaní hráči o kterých se to taky říkalo, bez minut. Prijde Bernardo zazdí Gaviho a ubere mu dost minut, vlastně skoro většinu. A je fuk že je mu 18 a říkáme si že má čas a musí rotovat(Což je v zásadě pravda)ALE. Bude stačit jedna dvě sezony s minimem minut a půjde od Valu, už se bude doporučovat hostovačka a jakmile půjde, tak u¨ž se nevratí nebo dopadne jak ostatní co se pustily. Bernardo je typ co odehraje 90-95% zápasů, je v nejlepších letech(x let před sebou), bude stát šílený randál, ten ti určitě nebude hrát jen těžší zápasy. Ten ti bude hrát většinu zápasů. Na rotaci uplný luxus. To je SEN.. Jako ja bych ho bral ale ne za cenu že Gavi půjde najednou o 90% herního času dolu, čoz logicky půjde protože Bernardo bude muset hrát. Při té ceně a platu. A Je tu ještě Kessie,Nico,Pjanič(který se ukázal v dobrém světle a Xavi ho chce).
Gavi pojde o 90 % hracieho casu dole ? Tak to si prestrelil kamo ? kalendar bude tento rok brutalne nabity, kedze su aj MS, hrat sa bude potom kazde 3 dni, navyse jak Xavi hovoril je az 5 striedani...Gavi moze raz rotovat Pedriho, raz Bernarda...neobavam sa, ze by nemal dostatok minut
Určitě no :D Pedri co odehraje 90% času a nerotoval v žádné sezoně pořádně. Dokud se nezranil, a i pak co nastupoval tak střídal leda po 70 minutě. A Bernardo co odehraje drtivou část celé sezony najednou bude střídat pravidelně nebo že by si to dali 50 na 50 :D půl sezony odehraje Gavi a půl Bernardo nebo Bude Gavi střídat Pedriho jednou pak Bernarda :D.. Už vidím jak bude Gavi s posledními 10-20 Minuty spokojený, jako záskok za Pedriho nebo Bernarda :D . To je fakt SEN. A víš proč to je sen protože tohle je letitá zkušenost toho jak se tady Rotuje :).
A Kessie bude rotovat koho? :D Či Pjanič a Nico? :D To vypláskáme všech 5 střídání na zálohu ne :D Oni taky potřebují Minuty. A to ani nezapomínam na Roberta.
Já rotaci chápu a chápu i tvůj názor. Ale nemužeš Rotovat Gavim co by měl hrát pravidelně Bernarda. A Gaviho Bernardem co musí hrát(protože cena/plat/status).
Ja tiez chapem ten tvoj...a dobre hovoris, ze Pedri hraval stale a nebol ani rotovany...a potom mal neustale svalove problemy...tak je case zacat viac rotovat aj jeho ?
Už teraz ak by aj odišiel FDJ, tak Nico sa k minútam nedostane. A má 20 rokov, musí hrať. Nechce dopadnúť ako Puig. Však sám tlačil na odchod/prestup, aby mohol hrať pravidelne. Ak by došiel Silva, tak už aj Gavi by mal problém hrávať. Silva hrá v City, tam sa proste nestrieda. A bude hrať proste základ. Tak isto ako Busquets bude tiež základ. Ak bude Pedri zdravý, tak je v základe. Gavi by mal šancu hrať len keď by sa zranil Silva či Pedri, prípadne občas by dostal 10-20 minút na konci zápasu, najskôr za Pedriho. A to je tam Kessie, Nico, zatiaľ Pjanić (ktorý ma DM vyzerá lepšie ako Nico). Torre a aj Roberto tam ešte straší.
Gavi s Nicom si zahrajú dosť aj keby prišiel bernardo. Tam rotácia bude to nemaj strach. Uvidíme co torre. Pravda je ze nemôžeme ísť do najdôležitejších zápasov aj v LM so zalohou pedri gavi. Ešte je na to čas. Preto treba bernarda.
No lebo Bernardo je presne to co nam chybalo m inuly rok zo zalohy nemal kto dat tu "chytru" kolm u prihravku za obranu na ktoru sme zvyknuty od messiho iniestu axaviho, bolo to len bezzube obliehanie brany a ked tak dosla daleka alebo tazka prihravka s ktorou sa skoro nedalo nic spravit. Jediny kto mal zablesky ze by tovedel rozdavat bol Pedri a ten ked sa zrani tak ofenziva viazne. Gavi je super hrac ale je to zatial makac ale prienikove prihravky moc nevie davat.
A kde vôbec mame istotu toho že to nebude ťažká strela mimo ako bol cou ? Pretože presne takéto isté reči sme mali aj keď mal prísť on
“ je nový xavi, vie dať super prihrávky” a podobné žvásty len preto aby sme obhájili jeho prestup ?
Od Bernarda cakajte ze bude robit to co robit ma, tak ako to robi Buskec a ako sa k tomu priblizuje Pedri. Kto caka ze bude vykrucat obrancov a rozhodovat pravidelne zapasy je na omyle.
Podla mna treba De Jongovi čo najskôr doplatiť čo mu dlhujú za minulé sezóny. Potom k tomu možno už aj sám Frenkie bude pristupovať s chladnejšou hlavou a možno bude aj ochotný zostať za podmienky zníženia platu. Ale dovtedy sa mu nečudujem, že o tom nechce počuť.
Co ja viem ci je tov tom...predsa len pred nedavnom kupil v Barcelone velky dom, zasnubil sa a jeho polovicke sa tam velmi paci...ist zo slnecnej Barcelony, navyse pokial si pamatam tak Barca je jeho vysnivany klub...a presjt do spinaveho uprsaneho Londyna. Ak bola skutocne Barca jeho Top klub ked bol maly (pre mnohych holandanov to tak je) tak ja na jeho mieste tiez nechcem odist a budem bojovat aby som sa presadil v milovanom klube, bez ohladu na peniaze. On by si kludne znizil plat, ale nikto ho o to oficialne nepoziadal...su to len clanky novinarov ale nic oficialne.
Ja by som chcel aby Frenkie ostal a nahradil Sergia...ale Xavi to tak nevidi...ale ak Xavi skutocne chce prejst na 3-4-3 tak ten prestup by daval zmysel, lebo Gavi by kludne mohol hravat aj nalavo v 4 clennej formacii a Bernardo napravo...Sergio s Pedrim v strede a bolo by tam dost priestoru na rotaciu bez potreby kupovat laveho beka. V takej formacii mi tam vsak ten Kessie do rotacie nesedi. Velmi som zvedavy na skladbu zakladu. Ale tych nespokojnych hracov s hracim casom asi pribudne. Zaloha je tak preplnena ze ak by Frenkie odisiel bez nahrady vobec by to nevadilo a aj po financnej stranke by ten prestupak nebil tak do oci
“ je nový xavi, vie dať super prihrávky” a podobné žvásty len preto aby sme obhájili jeho prestup ?