Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2022-08-03 08:11:01
Vidno tú Laportovu snahu udržať ho v klube. Keby aspoň neklamal.
Marian Premium
2022-08-03 08:20:40
Úplne celé to má v rukách Frenkie. Ak chce ostať , nik ho odtiaľto nedostane. Musí však počítať s tým, že na hru v základe nedosiahne často.
2022-08-03 08:23:53
Barcelona ho zničila.
2022-08-03 09:10:18
Chelsea hrá túto sezónu v LM, ale vzhľadom na širokú špicu v anglickej la lige to môže byť tak, že na budúcu sezónu bude hrať v LM M. United a Chelsea bude bojovať v EL. Ja by som netrval na tých 80 miliónoch, kľudne by som ho pustil aj za menej, lebo nie som si istý, či je hodný takej sumy a ide o to, aby mohol prísť Silva. De Jong nebol až taký dominantný v zálohe, ako sme od neho mnohí očakávali, čím nehovorím, že hral zle. Zaradil by som ho medzi menej vydarené Barcelonské prestupy vzhľadom na pomer cena- výkon, ale nie až také zlé ako Coutinho, Griezmann, Dembele, Gomes.
Marco01 Premium
2022-08-03 09:48:18
Ak by sme predali Frankieho a plus minus za podobnu sumu dokazali priviest Bernarda bolo by to skvele...Bernardo je lepsi hrac a pritom v City zaraba 150 k libier tyzdenne, co je viac ako o polovicu menej co ma u nas poberat Frankie buducu sezonu...spravte si teda nazor sami...
2022-08-03 20:29:04
Upřímně bych de Jonga pustl okamžitě za co nejvíc kamkoliv a obratem za minimum přivedl z Vale duo Gaya&Soler...

Jako Silva by byl brutální, ale cena a už tak slušně nabouchaná sestava mi přijde trochu v rozporu s tím, že dlužíme, kam se podíváme....Strašnej vabank...Vlastně velká škoda, že de Jonga nechce Citibank.... :D