Celkově jsme zvědav na minutaz celé soupisky třeba v Listopadu.. Protože to jak se kdo chytne a jak se to díky tomu poskládá. Někteří jsou asi jasny(Stegen,Alba,Busi,Pedri,Lewa), ale někteří jsou i náchylnější na zranění jako (Araucho, Pique, Dest, Fati, Dembele) a snad se jim to i ostatním vyhne a právě ta obrovská variabilita.. No bude to dost zajímavé sledovat.. ☺️
V zálohe je pretlak. Busquets podľa mňa, ak nebude zranený, alebo vykartovaný, tak odohrá všetky zápasy. Neverím tomu, že bude z nejakého dôvodu sedieť, keď bude môcť nastúpiť viac ako 5 zápasov v La Lige a Lige majstrov. Pedri ak mu vydrží zdravie, určité bude v základe. Potom sú tam Gavi, ktorý potrebuje hrať, Nico ktorý potrebuje hrať, Kessie, ktorý bude chcieť hrať, lebo okrem City, Liverpoolu, Bayernu a Realu by bol v základe asi každého klubu v Európe. Je tam Pjanić (ostane? Predá sa?), Roberto (viem názor väčšiny, ale keďže Xavi naňho tlačil aby ostal, tak asi s ním seriózne ráta), stále FDJ. Ak by predal FDJ a splnil sa mokrý sen fanúšikov a prišiel Silva, tak základ bude Busquets, Silva a Pedri. Dajme tomu Gavi náhradník č.1 za Pedriho/Silvu. Ostatný nemajú šancu. Kessie typologicky ani technicky do tímu nezapadá. Minimálne Nico bude naštvaný, ak bude len sedieť na lavičke, lebo chce hrať a chcel kvôli tomu odísť/hosťovať. Predsa len má už 20 rokov a nechce dopadnúť ako Puig.
Kessie do týmu nezapadá. Chápu, dle tvých komentářů, že na něj máš averzi, ale kdyby si byl trošku objektivní a sledoval americké turné tak takovou blbost nenapíšeš. Právě po těch pár zápasech je jasný, že nám Frank má co nabídnout. Takový kvalitní hráč zdarma je skoro jako z pohádky.
Obcas rozmyslam, komu ty vlastne fandis Jano...sledujem obcas tvoje komentare a este som hadam ani jeden pozitivny ohladom Barçy nezachytil...trochu cudne
Ja som Kessieho fanúšik. Nemám voči nemu averziu. Pozerám sa na tom v kontexte tímu a hry, čo chce tím hrať. Čo by robil taký napríklad Messi v Atleticu? Alebo Mbapé? Ich herný štýl sa tam nehodí. Alebo si stačí pozrieť hráčov čo si vyberá Conte. Väčšina z nich nie sú top svetový hráči. Väčšina špičkových tímov by o nich nemala záujem. Ale on hrá systém, kde to nevadí. Taký Højbjerg je tam zviera, Kulusevski, Bentancur. Všetci tam valcujú. Sú to hráči o ktorých by mal záujem City? Liverpool? Real? Barcelona? Bayern? Nie. A z dobrého dôvodu. Kessie je tank, búracie kladivo. To nie je technický hráč, čo si bude hrať tiki-taka.
Nakoniec sa môže hodiť, alebo nemusí. Griezman, Coutinho atď. V poslednej dobe sa kúpilo viac hráčov, čo celkom nezapadali a nejak sa či už nechytili, alebo ich klub nevedel využiť správne.
Na druhou stranu, aby bylo fér Busquetse by neposadil v Barceloně skoro nikdo ze světa. Prostě přišel v blbý moment-jestli měl být jeho náhrada a nebo se musí hodnotit jako Cm a tam nevyniknou jeho nejlepší vlastnosti viz průniky z hloubky hřiště skrz linie v čemž je opravdu top. Takže tak no je to furt dokola. Nehraje se jeho ideální pozice=nikdy nebude mít ideální výkon co všichni chtějí. Teda to co hrál predmin sezónu mi stačilo bohaté a i souhlasím, že až bude tým fungovat i on půjde nahoru, takže bych si ho nechal..
Ale co si budem, tohle není jen o sportovní otázce, těch faktorů je víc a proto jeho odchod též příjmu (hodně mě v tom drží zpět i skutečnost, že Gavi vypadá skvěle)
Chelsea hrá túto sezónu v LM, ale vzhľadom na širokú špicu v anglickej la lige to môže byť tak, že na budúcu sezónu bude hrať v LM M. United a Chelsea bude bojovať v EL. Ja by som netrval na tých 80 miliónoch, kľudne by som ho pustil aj za menej, lebo nie som si istý, či je hodný takej sumy a ide o to, aby mohol prísť Silva. De Jong nebol až taký dominantný v zálohe, ako sme od neho mnohí očakávali, čím nehovorím, že hral zle. Zaradil by som ho medzi menej vydarené Barcelonské prestupy vzhľadom na pomer cena- výkon, ale nie až také zlé ako Coutinho, Griezmann, Dembele, Gomes.
Reálna cena za de Jonga je tak 60 miliónov. FDJ je buď DM, alebo defenzívnejšie CM, box to box. Nedokáže byť tak ofenzívny ako Pedri, pod ním je zase Busquets. FDJ je dobrý vo vyvážaní lopty, ale to je niečo, na čo sa v Barcelone nehrá aspoň sa nebude, kým bude Busquets na DM.
Jergus: vsimni si styl jeho pisania. Toto ne, takto ne a tamto nie. Videl si jediny koment kde by daco pochvalil alebo napisal nieco pozitivnejsie? Vtedy je zrazu ticho...
Ak by sme predali Frankieho a plus minus za podobnu sumu dokazali priviest Bernarda bolo by to skvele...Bernardo je lepsi hrac a pritom v City zaraba 150 k libier tyzdenne, co je viac ako o polovicu menej co ma u nas poberat Frankie buducu sezonu...spravte si teda nazor sami...
Upřímně bych de Jonga pustl okamžitě za co nejvíc kamkoliv a obratem za minimum přivedl z Vale duo Gaya&Soler...
Jako Silva by byl brutální, ale cena a už tak slušně nabouchaná sestava mi přijde trochu v rozporu s tím, že dlužíme, kam se podíváme....Strašnej vabank...Vlastně velká škoda, že de Jonga nechce Citibank.... :D
Jako Silva by byl brutální, ale cena a už tak slušně nabouchaná sestava mi přijde trochu v rozporu s tím, že dlužíme, kam se podíváme....Strašnej vabank...Vlastně velká škoda, že de Jonga nechce Citibank.... :D