Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Bude to ešte zaujímavé. Hlavne, že už niektorí hráči ako Lenglet odišli. Snád naozraj Umiti odíde.
Pro zajímavost, tak Borja Mayoral teď přestoupil za 10 miliónů eur z Realu Madrid do Getafe. I blbé Getafe je schopné zaplatit 10 miliónů eur za hráče, který má dle Transfermarktu hodnotu 9 miliónů eur. A Depay by měl jít nějak zadarmo a měla by mu být ukončena smlouva? I když má hodnotu dle Transfermarktu 35 miliónů eur? S prominutím n*srat. S Barcelonou fakt každý vyj*bává pokud jde o odchody z našeho klubu. Navíc Depay nebere nijak velký plat jako třeba Pjanič nebo Umtiti, abychom ho museli dávat zadarmo, hlavně abychom se jej zbavili....
Ževraj Depay sa rozhodol odísť, Umtitiho chce Olympiacos, Puig ma blízko k prestupu. Braitwaite a FDJ chcú tiež odísť s podmienkov že im Barcelona splatí dlhy. Keby sa kupovalo od Chelsea tak by som Alonsa nebral keď už tak jedine Azpiho čo už tiež sa mi zdá zbytočné keď sme práve kúpili 2 obrancov.
Neverím, že sa im podarí predať nadbytočných hráčov a zároveň zaregistrovať všetké posily. Nehovoriac o tom, že ešte chcú dotiahnúť Bernarda Silvu a Cesara Azpilicuetu. Ak by sa im podarilo predať Depay a FDJ + Umtitiho, Neta, Bratwaitha a Puiga tak možno??? Ale bude to veľmi náročné a tesné!!!