A co Alba a Busquets, ti by neměli klubu pomoct? Mají taky astronomické a nesmyslné platy, ale ti se neřeší. Frenkie už Barce pomohl a dvakrát po sobě si nechal odložit plat, aby to Barca finančně zvládla. Teď mu to ještě ani nevrátili, tlačí na jeho prodej, v médiích o něm furt Laporta mluví a vždycky řekne něco jiného, přivádí se spousta hráčů, kteří určitě nehrají zadarmo, ale naléhají na něj, ať si sníží plat. Já být na jeho místě, tak je pošlu do prd*le. Kdyby za ním přišli hned ohledně snížení platu (a stejně tak by šli i za našimi kapitány, kteří by měli jít nejvíce příkladem), tak si myslím, že by Frenkie neměl problém, ale když se takhle za jeho zády už domluvili s United a počítali s jeho odchodem aniž by to nejdříve řešili s ním nebo se aspoň zeptali co si o tom myslí on, tak vážně nasr*at.
Súhlas, je to cieľavedomá akcia proti FDJ! Nikde som nečítal, že Busi, Pique , Alba 2x odložili splátku len preto, aby Barca prežila! A to kapitáni by skutočne mali ísť v tejto situácii príkladom!?
Pred par dnami do klubu dosiel za desiatky milionov Kounde, ktoremu nebolo problem dat aj podpisovy bonus, Lewandowskeho agent vykesoval 20M, na lavicke bude 18M Auba so 14M Fatim, ale pomahat ma Dejong, ktoremu klub dlhuje za tri roky. Asi nebudem sam, komu to velmi nedava logiku.
Každým ďalším vyjadrením je mi viac a viac zle z prístupu klubu. Zo začiatku som veľmi nechcela aby Frenkie odišiel lebo si naozaj myslím, že si zaslúži s Barcelonou niečo vyhrať ale keď vidím tie vyjadrenia, spôsob komunikácie, ako na neho každý deň tlačia skrz média, tak asi by sa naozaj mal posunúť a zabudnúť na Barcelonu. Nezaslúžia si ho. Takto mediálne očierňovať hráča a robiť z neho zlého, pričom z jeho strany už došlo k xy ústupkom, hanbím sa aj za nich.
tieto vyjadrenia sa TomLOvi a jeho podobným nebudú páčiť! Skúste oponenti vysvetliť, prečo kapitáni nie sú ochotní pomôcť Barce podobným spôsobom ako FDJ!
Laporta děla svou práci a dělají ji dobře a to co se deje s De Jongem je smutný ale za to on taky nemůže. K te pomoci ono si odložit plat není zas taková pomoc, to je pouze odsunuty problém na další období ale zaplatit se to musí, takže za to bych je zase tak po ramenou neplacal. Chápu ale obě strany je to ve slepé uličce kterou vystavil ten zmetek Barto.
Z Dejongovho uniknuteho kontraktu je zrejme, ze jeho plat pocas predchadzajucich 3 rokov bol 14 brutto. Laporta podpisal Fatiho za 14 a prichodzi Kessie dostane 13,5M, da sa povedat, ze identicke platy. Ale uskromnit sa ma len Dejong. Ja sa vobec nedivim jeho agentovi, ze pozaduje vyrovnanie podlznosti.
Ja by som chcel vidiet reakcie tych, co tu ohrnaju nos na Dejongom, keby po nastupe do prace pocas troch rokov dostavali o desiatky percent nizsi plat ako znela dohoda a keby prisla chvila, ked by sa mali vyrovnat podlznosti, tak sef sa zacne vykrucat, pricom si veselo najima dalsich zamestnancov.
Pozor! Je tu rozdiel. Ide o individualny kontrakt a nie plat podla verejnych tabuliek. Podava FdJ akceptovatelne vykony? Nie. Odlozenie platu je pomoc, ktora vlastne ani moc pomoc nieje. A Barca vytvara platovu hierarchiu a do nej sa musi aj FdJ zmestit! Obzvlast, ked ho ani prakticky nieje badať na ihrisku. A ked sa mu nepaci, tak ma adekvatnu moznost isz tam, kam mu tie iste prachy daju! Dokonca mu aj Barca v tom pomohla najst náhradného zamestnavatela, ktory mu da to iste.
Mas pravdu. Ide o invidualny kontrakt, s ktorym suhlasili obe strany, ale zo strany klubu nie je naplnany. Ide takmer o identicku sumu ako dostane napr. Kessie. Alebo Dejong s agentom sa maju tvarit, ze tych cca 18M sa skratka vypari a zatial co napr. len Lewandowskeho agent si pride na vyssiu sumu? Laporta sa sprava ako maximalny pokrytec.
No Neviem, no FdJ asi nepochopil, ze MÁ ÍSŤ! Pozri Bernardo Silva je ochotny hrat za menej. Ten nam este nic neukazal. No FdJ uz ukázal, ze toho moc neukáže!
De jongov agent deklarovl, ze o pripadnom odchode budu rokovat po tom, co budu vyrovnane podlznosti. Nemozes skratka nezaplatit hracovi, lebo podla casti fanusikov si to nezasluzi. Takto to nefunguje. Pritom Barcelona tie financne prostriedky ma, kedze pumpuje prachy do dalsich hracov akoby sa nechumelilo.
Futbal sa radsej zdrzi a necha si osobne utoky pre svoju manzelku alebo parrnera. Obzvlast, ked neargumentuje. Pozri, Pedri, Gavi, Raphinha... To ked si pozries, po 5 minutach vies, ze to je o. K. FdJ stale skúša, no akosi nemastne neslane, proste nic mimoriadne
Marián FDJ má korektnú zmluvu a žiada len to načo má nárok, nič viac. On nemôže zato, že klub ako Barca nevie hospodáriť a je v takej situácii akej je a napriek tomu mina milióny na kúpu ďalších hráčov a predáva svoje budúce príjmy
Ale FDJ nikdy nehrál žádného Ofenzivného hráče, to až tady se zapojuje a hraje vysoko. I když to není jeho post. Raphinha je křídlo od toho se to snad očekává že se bude zapojovat. Je zajímavé že nekreativní FDJ má nejlepší čísla z našich záložníku. Divné..
Marián, hovoríte o argumentácii - naozaj považujete sa argument, že nehral na požadovanej úrovni tak mu nemusím zaplatiť? Zmluvu podpísali obe strany, a je choré očierňovať Frenkieho (agenta), že nehral dobre tak nech mu neplatia a odíde. To mi fakt ako argument nepripadá, pretože takto to nefunguje nikde. A píšem to tu už pár dní - v Barcelone je xy väčších vyciciavačov kasy, ktorí hrajú ešte väčšie hovno, zrovna Frenkie prepadák nie je. Odohral skvelé zápasy a v najhorších časoch ťahal celý tím. Aj keď nechápem prečo vôbec obhajujem jeho výkony v súvislosti s platom (zmluvou) ..proste má dostať čo mu patrí bodka. Laportov pristup je hanebný, hlavne keď každý deň prepiera v médiach ako hráči MUSIA prijať zníženia platu. Keby s nimi jednal tvárou v tvár a bol by férový neverím že si neznížia tie platy každý rok.
Isteze sa tak chovat nema zo strany Barcy a maju sa dodrziavat kontrakty....obojstranne! Ale je to psychologicka hra, z ktorej Barca vyjde ako vítaz, dufam, aj ked to celkom nieje kosher. To je jasné. Ale ide tu o Barcu a nie o De Jonga! Treba celu ekonomiku Barcy, prijmy, vydavky, zefektivnit, kde sa len da!
Ja by som chcel vidiet reakcie tych, co tu ohrnaju nos na Dejongom, keby po nastupe do prace pocas troch rokov dostavali o desiatky percent nizsi plat ako znela dohoda a keby prisla chvila, ked by sa mali vyrovnat podlznosti, tak sef sa zacne vykrucat, pricom si veselo najima dalsich zamestnancov.