Pokud FdJ zůstane, doufam že Silva nepřijde …. Jinak si totiž nedokážu vysvětlit, jak chceme koupit dalšího hráče za 60 mil.€ a přitom nemáme zaregistrované posily co jsou v týmu ….
Dobre uz som unaveny. Najma z toho ako sa chovame k Destovi teraz.
Chce hraca ktory je defnzivnejsi? fajn tak ho vychovaj. Prerob. Toto je barcelona to sa nemoze ist cestou ukazem na kazdy jeden post a kupte mi hraca. Uz ma to unavuje a poriadne stve.
Preco chce mat top hracov na kazdej pozicii a este aj zdvojene? opat dame prednost nakupom pred vychovavanim? A nasich posleme kade lahsie vid Collado, Nico, Mingueza, rovnako dopadne Balde v pripade prichodu Alonsa,
Na Serginov post sme predsa krvopotne vychovali univerzala. Vybavene. Usetrime energie aj ceocvai a netreba stavebne povolenie na pristavbu novej lavicky. Na NouCampe je stavebne konanie sakra drahe. Uz teraz tam na lavicke bude ludi jak lastoviciek na elektrickom vedeni v septembri.
Dest este aj v zapasoch s Olotom ci Miami zapadal hernym prejavom k hracom juvenilu. Teraz mal prilezitost nieco ukazat, dokonca proti slabuckym súperom a urobil opak.
Bernardo za 50 mega by bol ale fakt dobrý prestup ale obávám sa že ak neodíde Frenkie tak ho už vôbec nezaregistruju a druhá vec je že Portugalcom sa v Barce nedarí až tak :(
Ale snáď to nejak vyjde
Za Bernarda vyjednat 50-55 mil tak to je sakra dobre ale neviem ako by to dopadlo ak by reálne prišiel cez registráciu s ktorou je problém a pretlak v zálohe
Chce hraca ktory je defnzivnejsi? fajn tak ho vychovaj. Prerob. Toto je barcelona to sa nemoze ist cestou ukazem na kazdy jeden post a kupte mi hraca. Uz ma to unavuje a poriadne stve.
Preco chce mat top hracov na kazdej pozicii a este aj zdvojene? opat dame prednost nakupom pred vychovavanim? A nasich posleme kade lahsie vid Collado, Nico, Mingueza, rovnako dopadne Balde v pripade prichodu Alonsa,
Ale snáď to nejak vyjde