Mna FDJ nepresvedcil za tych par sezon. Ak by sa podarilo ho predat do Chelsea a za tie peniaze kupit Bernarda Silvu s omnoho nizsim platom ako ma FDJ tak pre mna predcasne Vianoce.
Kazdopadne tiez nesuhlasim s tym aky tlak robia na FDJ a co sa s nim vsetko riesi ohladom financii... To ozaj nieje vizitka klubu s mottom Mes que un club
Frankie si svoje vždy uhrál, na rozdíl od některých jiných. Navíc mu nebylo umožněno hrát na přirozené pozici. Ale vzhledem k okolnostem a vysokému platu nyní souhlasím s prodejem, ledaže by hrál místo Busiho. Ale i pak by musel někdo odejít (Memhis, Auba,....prostě klub potřebuje to místo v platovém stropu). Navíc je nyní ten vztah klub-hráč špatný a bude lepší, pokud bude prodán. Samozřejmě, bude z toho Frankie hořký a asi i právem (když by na to ale přišlo a chtěl by zůstat, proč by si nesnížil plat, nebude mít pak na nové Porsche?), ale nedivím se Laportovi, prostě dělá i nepopulární a trochu špinavé kroky....já mu to ale nemám za zlé, klub potřebuje dostat do kondice....jak by to asi měl udělat? Klub je pro mě více než hráč (jakýkoliv).
Jak by to měl asi udělat? Nejdřív platit závazky a potom se jít BAVIT(A je uplně jedno jestli za to muže nebo ne). . To znamená aktivovat páku dát do pucu hráče co tu jsou + umořit část dluhu, a ne to dělat opačně tj = rozhazovat jak magoři , aktivovat 20 pák, z toho jednu kterou naprosto posral očividně, a díky ní nejspíš přišel o 40 mega. Obvinovat hráče a snažit se je vyštvat, protože ani rozprodání práv a výdělků nestačí....Asi takhle bych teda předpokládal že to je nejlepší. Pokud ho chtěli prodat tak se mu mělo vyplatit to co se mu dluží a poslat ho na prodej v klidu a v přátelství? Proč se to děla najednou takhle? Asi protože je Laporta trochu debil a už mu teče do bot, tak se snaží vším možným. Ale já vím to už si zase zadělávám na kecy nechme to ne nich oni tomu rozumí víc no. TJá nemužu říkat nic.. Ono by se nic neposralo kdyby Lewa přišel až potom co by se vyřešily ostatní. Lewa stejně chtěl čekat na nás. To že by tu nebyl Raphinha? No a co? Ten byl prioritní až kdyby nepodepsal Dembele. Takhle je tu prostě zbytečný.. Kounde stejně přišel až ted na konec. Tak o co šlo? Mě tyhle tahy přijdou zoufalí, protože už nic moc nezbývá. zachvíli ja liga a 7 hráču tu stojí a nejsou registrovaný. To mi nepřijde jako spravný postup dát klub do kondice. A už vůbec ne za cenu 150 pák. Co nás do budoucna mužou stát dost.
Já chápu že klub je na tom zle. Takze děla co muže. Ale ty kroky co dělá to je fakt hnus a k hráčům už tuplem hnus. A já přeci jen pořád hodnotím výš tu sportovní stránku v tomhle.
Předpokládám, že k registracim dojde, jinak by se mohlo vedení opravdu zahrabat a chodit kanalama. Noví hráči si rozumí, sportovní výsledky a atraktivita zápasů přitáhne peníze. Ano ,závazky se budou muset tak co tak zaplatit a to Laporta vi. Kdyby se jelo podle tebe tak by nepřišel nikdo a bylo by to podobné loňskému ročníku. Souhlasím že tech hráčů na křídlo je moc, ale Raphina vypadá super.
Kazdopadne tiez nesuhlasim s tym aky tlak robia na FDJ a co sa s nim vsetko riesi ohladom financii... To ozaj nieje vizitka klubu s mottom Mes que un club
Já chápu že klub je na tom zle. Takze děla co muže. Ale ty kroky co dělá to je fakt hnus a k hráčům už tuplem hnus. A já přeci jen pořád hodnotím výš tu sportovní stránku v tomhle.