... To Tebe ako fanusikovi moze byt jedno a nemas s tym nic spolocne. Bud rad, ze sa zas mozes pozerat na hru FC Barcelona s radostou a hlavne, ze mozes co by len DÚFAŤ vo výhry!
Podľa mňa pravého fanúšika musí zaujímať kde bude jeho klub aj o 20 rokov a nie len to aký futbal si pozrie sobotu... Pretože by mu malo na klube záležať
MarianH: o pár dní skončia prázdniny a potom šup ho znovu do školy ....Lebo toto môže napísať len malé decko ....Ak máš ale 43 rokov, tak si taký ten jednoduchší ....
Ci sa to niekomu paci alebo nie, je mu platne ako konovi sirak, vedenie robi to, co ono uzna za vhodne... tu do toho nikto presne nevidi, vsetko su len novinarske casto dezinformacie a realita uplne inde....
Mam silny pocit, ze to bol spolocny marketing FCB a LaLigy aby pritiahli pozornost. Ako v americkom bijaku kde bombus zneskodia presne 1 sekundu pred vybuchom :-)
Piqué je v delikátnej situácii. Ak vyhovie klubu a zníži si plat, umožní registráciu priameho konkurenta na jeho pozíciu. To by urobil málokto. Koundé bude nasadený do základu často, Piquému za toto gesto sľúbia nejaké minúty alebo sa naplní jeho predpoveď: Priveďte najlepšieho stopéra a posadím ho na lavičku ?
Pozor. Ak sa nemylim, tak registracia bola mozna aj vdaka znizeniu platu zo strany Piqueho. Dokonca som narazil na info, ze bude hrat zadarmo ? Resp takmer ?
Kounde bude registrovny na zaklade pravidla 1:1. Ked a uvolni miesto v plat strope. A sice, ak spravne ja chapem, ked odide Memphis do Juve, bude mozne rsgistrovat Koundeho. Ak sa mylim, opravte ma.
Ak predáme či hrozí že ďakujeme Depaya do Juventusu a Aubu do Chelsea (sú náznaky) nakoniec bude Braithwaithe záskokom za Lewu, ak sa zraní.? Ale skôr tam postaví Xavi Fatiho alebo Ferrana. ?
´´Článkov o tom, že Barcelona nedokáže zaregistrovať všetky posily, sa objavilo mnoho, ale opak je pravdou.´´ Veď je to pravda, veď sme nezaregistrovali Koundeho, takže sme nezaregistrovali všetkých.
Kounde bude registrovny na zaklade pravidla 1:1. Ked a uvolni miesto v plat strope. A sice, ak spravne ja chapem, ked odide Memphis do Juve, bude mozne rsgistrovat Koundeho. Ak sa mylim, opravte ma.