Pekný večer prajem. Tak konečne sme sa dočkali. Dúfam, že túto sezóna bude veľa víťazstiev, gólov , pekná hra a samozrejme aj nejaká trofej. Poďme ich roztrhať. Káder máme vynikajúci aj trénera. Visca el Barca !!!
No, zopár postrehov: - Lew má skvelé krytie lopty
- hráme zbytočne na nakopávané lopty
- Araujo musí ísť späť na stopéra
- chýba nám presnosť čo sa týka prihráviek
- až príliš to hráme na Lewa, je síce zabijak ale bolo by lepšie ak by niekedy to hráči zobrali na seba. Je to prvý zápas a vidno, že hráči sa ešte hľadajú. Musím ale povedať že MATS nás neuveriteľne podržal. Skúsil by som Aubu v 2.polčase.
K tomu Lewovi len toľko, že v pokutovom území mu musí niekto zo zálohy pomôcť pri presile obrancov.......v druhom polčase k nemu nabiehal FDJ a hneď to vyzeralo lepšie!
S tolika novými hráči to chce trpělivost. Bude to chvíli trvat než si to sedne. I když fanoušci Barcy a trpělivost.... :-) Dnes 3 body... ňáký top fotbal až tak nejdřív za měsíc ;-)
Lewa zatím celkem mimo hru. Já si pořád myslím, že svým stylem k nám příliš nesedí a radsi bych tu viděl toho Jesuse. Ten v přípravě 5 utkání a 7 gólů a dnes proti Leicesteru 2 góly a 2 asistence.
Keď som tu ešte pred jeho prestupom do Arsenalu napísal že ma prekvapuje že sme o neho ani len neprejavili záujem tak to bolo samé "a načo, prečo, zbytočný hráč" ale úprimne som rád že Jesusovi sa darí u Guardiolu nikdy nedostal šancu na to aby bol plnohodnotnou 9kou pri jeho štýle 4-6-0
Christensen garcia dalsia skvela stoperska dvojica…dest na tribune..ja toho xaviho nechapem…nech uz aspon strieda hlavne tie kridla lebo toto nevyhrame
Preco za take fauly kde obranca strati loptu a potom stiahne utocnika nie je cervena karta nechapem. Pravidla hovoria ze ak hrac fauluje bez zaujmu ziskat loptu tak ma byt cervena karta. Vobec sa to nedodrzuje...
Presne som vedel ze roberto vystrieda christensena…to je tak citatelne, mna uz to ani nebavi, to je uplne jedno kto bude na tej lavicke, tragedi co na to nemaju aj tak budu hrat…sakra strasne ma to serie
Busquets najvacsi placko na tejto planete fuj. Pri kazdom kontakte reve jak male decko a hned jak sa odpiska uz mu nic nie je. Takymto by som daval zakazy hrat nechutne
Blahozelam xavimu ze to dava na trenerskeho trageda ako ostatni…nasilu preferovat niektorych hracov len preto ze su odchovanci…akoze prepacte ale pre mna je busquets jeden skurveny chuj…nechutny simulant a tie jejo karty…toto je kapitan?
me nejvíc vytocila tuším 63min, našich 6 hráčů před/ve vápnu, "opevovany" Sergio dostal balon na střed, otočil se dozadu a posunul o 5m dozadu - preformovano a bylo po všem... skoro v každém souboji pozdě... diky, ale pac a satecek, chceme-li se posunout (nr, není to 1.zapas,je to tak min 2 sezóny)
Ste nadavali na ter stegena nebyt jeho tak…niektori ma tu uz tiez seriete ste tu vyzdvihovali raphinhu dembeleho a nadavali na frenkieho pritom frenkie najlepsi hrac spolocne s fatim hned po ter stegenovi
Hele za me tam posun oproti minule sezone je, libi se mi to vice. Verim Xavimu. Jen bych osobne stridal Dembeleho hned v polocase a dal tam deive i Ansua a Aubu.
Verim, ze tato sezona bude sobra
Nechápem, Ansu, Lew, Auba, Dembelé, Raphinha, nič. Záloha slabučká, Frenkie mal tam svetlé momenty ale to je všetko. Obrana- priemerná. Ešte že nás podržal Ter Stegen. Lewandoeski sa ale snažil, to mu nemôžem uprieť. Statická hra bez kreativity, rýchlosti. Ja viem, prvý oficiálny zápas ale aj tak, ani gól nedať proti Rayu doma...
Ten dnesny futbal to sa neda pozerat. Nonstop placuci hraci na ihrisku, po kazdom kontakte spravia 5 kotrmelcov a potom ked pride ku konfliktu zrazu sa postavia a tvaria jak rambo
Nevadí, vykon bol dobrý len škoda šancí ze aspoň jedna nepadla do brány, len sa mi nepáčia tie naše zbytočne fauli ?♂️ ale zápas sme mali vyhrať len dnes nám to nebolo súdené Forca Barca ❤️❗
Iba niekto tak zaujatý ako Xavi môže nevidieť rozdiel v dynamike keď Frenkie hrá. Jediný hráč s ťahom na bránu a nie nezmyselnými nahrávkami do nekonečna. Našu hru na krídla a tam zdvojiť prečíta každý súper za 2minúty. Ďalšie španielské rodinkárstvo - stiahnuť Christiansena ? To že s Garciom nemôžu byť stopérska dvojica ani proti Rayu sme pochopili, ale za mňa o triedu lepší výkon než Garcia. A k univerzálovi Robertovi sa vyjadrovať ani netreba. Nulový herný plán. Stačí odstaviť krídla a za 90min nevymyslia žiadnu akciu.
De Jong namiesro Busquetsa na CM, Dest na RB, vzadu Araujo a Pique/Kounde bodka. Obaja Sergiovia su mozno Xaviho kamosi, umelci zasluzili za tisic kransych momentov, super na treningu, no v ostrych zapasoch uz velmi nestihaju....
Dnes to Xavi povýšil ešte na vyšší lvl keď ho nezobral ani na lavičku takže to je smerom k Destovi podľa mňa jasný signál že si môže baliť kufre... a súhlasím že horší ako Roberto by určite nebol
Napíšu to asi tak, podobná sračka jako poslední roky, posun minimální...FDJ to slušně rozhybal, jinak by si snad Garcia a Araujo nahrávali druhý poločas jen spolu jak ocasy. MATS dnes podržel. Potence útočníků je úžasná, aspoň si fanoušci můžou dosyta osahat balón. I tak fandím a věřím dál. Dobrou noc. PS zaplať pán bůh za redku pro kapitána, konečně dá chvilku pokoj!!!
150 melounů a žádný posun a to jsem se těšil. Myslím,že Xavi není až tak skvelá volba. Kreativita úplně nulová... Po 7mi operacích jsem čekal něco pozitivnejsiho
Písať svoj názor a byť tréner je trocha rozdiel. Komentáre sú nato aby sa v nich komentovalo však? A to, že sa po dnešnom výkone nedá komentovať nič pozitívne je realita. Túto sezónu nemajú žiadne výhovorky a očakáva sa od nich najvyšší level - fajn nie asi od prvého zápasu ale cca táto zostava odohrala celú prípravu a Rayo nie je Man City. Nevedieť dať gól z 22 striel, s hráčmi akých máme a nezmeniť na hre nič 90min - TO je vec na riešenie pre trénera.
nie len ze nevedia dat gol z 22 striel ale nevytvorili si ziadnu extra vylozenu sancu....najvacsia sanca bola ta co mal Aubameyang ,zato Rayo malo 2 golovky
Za mě fotbal chvílemi na jednu branku nebo nahoru dolu. Škoda že jsme nezískali 3 body, ale Rayo taky mělo šance. Tak to mohlo dopadnout jinak. Koukatelne to bylo a trošku i štěstíčka chybělo.
Presne, tie rozohrávky vyzerali že vyhrávajú 5:0. To isté Marc, najorv 2min vysiela všetkých hore a potom nahra 10m pred seba a Roberto sa pre loptu musí vrátiť. Nikto okrem Frenkieho nebol schopný vyniesť loptu alebo dať presný center.
No a je to tu čo som písal aby sme neboli prekvapení. Začali sme fakt geniálne 2 body v kýbli a štýl hry ako niekoľko predchádzajúcich rokov. Na to sa fakt nedá pozerať. ?
Stegena som kritizoval za spôsob chytania lopty, ale zo včerajška ho musím pochváliť za jeho dva super zákroky, ktoré nám zachránili aspoň bod! Bodaj by mu zápasy vychádzali v budúcnosti tak, ako včera.??
- hráme zbytočne na nakopávané lopty
- Araujo musí ísť späť na stopéra
- chýba nám presnosť čo sa týka prihráviek
- až príliš to hráme na Lewa, je síce zabijak ale bolo by lepšie ak by niekedy to hráči zobrali na seba. Je to prvý zápas a vidno, že hráči sa ešte hľadajú. Musím ale povedať že MATS nás neuveriteľne podržal. Skúsil by som Aubu v 2.polčase.
Cista ZK
Verim, ze tato sezona bude sobra