Myslim si, ze tento raz ma eso v rukave Barcelona.....zrovna Aubameyanga nepotrebuje predavat, na to su ini kandidati....a ak ano, pod 30 nepojde - bud beries alebo nechaj tak.....
Aubameyang berie 18 miliónov v hrubom túto sezónu. Môže si Barcelona dovolit mať takéhoto lavičkára? Na krídlo nemá. Navyše sú tu 4 krídla, stále je tu Braithwaite, ale na tých pár zápasov bohate stačí.
A keďže sa neráta s Destom, radšej tam Xavi bude asi hrať aj pratovačku zo štadióna, tak 27 miliónov čistý zisk do účtovníctva a -18 miliónový plat dávajú priestor na zisk RB aspoň nejakého.
jano_1987: ? FC Barcelona je blízko k dohode s Foythom! ? ? Villarreal už hľadá na trhu pravého obrancu, kvôli možnému odchodu Juana Foytha ?? [ @gerardromero ]
Najlepsi prestup za posledne roky. Bude mi chybat. Neskutocne zapadol, ma brutalnu charizmu vsade kde pride.
Vidim to na 15M + Alonso ???
Za mna to bude bolestive a Alonso bude mat co robit aby mi urobil zaplatu na dusu.
To nemá logiku!
Vidim to na 15M + Alonso ???
Za mna to bude bolestive a Alonso bude mat co robit aby mi urobil zaplatu na dusu.