Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2022-08-19 12:03:47
No laporta je na ťahu.... Ale neviem si predstaviť za kým teraz pôjde
kluc Premium
2022-08-19 12:07:11
Memphis, Auba, Dest, Braithwaite to by malo stačiť na zaregistrovanie zvyšku a aj príchod nového RB, nič viac netreba, Xavi má inak kvalitné mužstvo...+ keď si zníži Pjanič tak ideme len do plusu...
2022-08-19 12:12:12
tvl tohle mě dostává. Klub se utápěl v dluzích a vedení muselo moc dobře vidět, jak je na tom budoucnost. No, tak se udělají finanční páky a místo toho aby se z těch příjmů vyrovnali s hráči a věřiteli, tak ty peníze rozhážou za posily a pak musí prosit (a mnohdy i vyhrožovat) své hráče, aby se zřekli peněz na které maj právoplatný nárok. Chápu že klub musí mít nějaký flow a nemůže si dovolit přechodné sezóny, ale šlo to podle mě udělat víc vybalancovaně a s ohledem i na ty, kteří klub dělají klubem: hráče.
2022-08-19 12:20:59
Jeden človek upozorňoval, že bude problém s registráciu. Bol na fore vysmievaný.
2022-08-19 12:41:35
Zybtečně se natahuje odchod Depaye. Kdyby odešel tak už je kounde zaregistrovanej.
Pokuď odejde Dest, tak uvolní místo pro nový RB a Pjanič se určitým snížením prý souhlasil.
snapshot Premium
2022-08-19 14:19:23
HA a teraz keby prisiel novy prezident, tak sa zblazni. Nakupili sme aj tych, ktorych sme nepotrebovali a teraz sa mozeme zblaznit
2022-08-19 15:08:26
Upřímně Nějaká era už skončila a tak to mělo být. Pique, Busi, Alba, Roberto už tu minimálně rok dva neměli být.. A vůbec na tom nic nemění to že si sem tam svoje odehráli , nebo že jsou sem tam platný. To je uplně jedno, v celkovém kontexu prostě neustále oddalujeme to budování, něco po téhle éře.. My se prostě nikdy nikam neposuneme když v základu budou hrát stále tihle 4...Ta stará Barca už prostě musí jít. A tohle céle špatně dokazuje že se neustále prodlužuje s Robertem. Nechápu. Jasný ted mi někdo předhodí že za Albu tu není nahrada, ale ve světě ty nahrady jsou. Proč nezkusit Grimalda byl nebo je k mání za 17 mega udajně. Aby nešel zadara. No a co že by tu nebyl Busquets? Na co je nám Frenkie teda? Ze by to nezvládal? Jak to mužeme vědět když tam PRAVIDELNE NEHRAL..4 hráči nám tu sedí na 72 mega na platech..A podle mě už by tu prostě neměli vůbec být. Aby se tahle Barcelona naučila hrát bez nich. A ne to furt jak kokoti oddalovat nebo se bát je prostě pustit. A okecávat to no vždyt oni sem tam něco ještě uhrají nebo měli dobré období. Jo Pique měl i Busi na konci minulé sezony hrál dobře. Ale CO? Něco někdy musí končit a tahle era měla min už minulý rok prostě skončit a my se začínat posouvat dál bez nich. Takhle se to neustále jen oddaluje a klub na tom momentálně dost prodělává. Legendy ano(roberto ne).Ale někde už to konec mít musí...
2022-08-19 15:29:10
,,,ale,ale, keď tak čítam komentáre,,, všetci,,,,skoro všetci,,, rozdávate jedná radosť ,,, ste nejaký čo radí rozdávajú,,,čo by ste tak robili v opačnom garde,,,???
2022-08-19 15:50:53
..... Tak tym padom podme! Jasne dvojky z nich urobit. A nechavat hrat mladych, nech sa vypracuju.