Koundé nie je stále zaregistrovaný. To, že Aubu nemusíme predávať a keď, tak len za cenovku okolo 30 miliónov, je len ďalšia fantazmagória. Budeme radi aj za tých 19+5 a hlavne sa uvoľní platový strop.
Peto333 Ferran mal v city dobrych mozno tak 5 zapasov... Aubemeyang mal dobre 4 cele sezony, takisto u nas je golovy. A ideme im dat hraca ktory da gol kazdy druhy zapas ? a bude hrat hrac ktory da gol raz za pol roka.
Takže ferran mal dobrých 5 zápasov no to určite ? ďalej porovnávas podľa počtu gólov krídlo a hrot.... Znova veľmi výborne.... Posledné 2 sezóny už bol auba v arsenale katastrofa za 30 zápasov mal 10 golo a ferran na krídle v city mal za 24 tuším 7..... A ešte ma auba plat 18m co je lavičkar neskutočne a ešte pri našich problémoch.... Dokonale zmýšľanie
Jenže Henry byl po těžkým zranění. Přišel jsem vyhrát si LM nic jiného. A to splnil a s celkem dobrou formou po zranění. Navíc ještě dost často na křídle.
Peto... logika ta nejak opustila aubameyang 29 zapasov 10 golov = katastrofa sezona podla teba
2,9zapasu na gol.
Torres 24zapasov 7golov = vyborny hrac
3,4zapasu na gol
Tvoje zmyslanie sa mi paci este viac ??, len matematicky ti to nejak nevychadza.
A po druhe Auba hral posledne 2 sezony v arsenale zo strany tak isto ako torres v city, este k tomu torres sem tam zahral aj hrot tak isto ako auba. Zacni realne pozerat aj ine zapasiky ako barcu ja som videl uplne kazdy zapas arsenalu za poslednych cca 10 rokov a pozeram skoro aj kazdy zapas city... A Torres je od Aubameyanga na miiiiiiiile daleko ? aj karierovo kde mal jednu sezonu dobru ostatne 5-6 slaby priemer a auba mal 1 zlu a 15 super ? Tak isto auba u nas ma kolko zapasov 16 a 11 golov
Ešteže máme na Slovensku toľko odborníkov na finančnú situáciu Barcelony. Utekaj napísať Laportovi mail, že sa uchádzaš o miesto finančného poradcu v Barcelone, že tomu rozumieš oveľa viac ako oni. Nezabudni dodať že všetky informácie máš len z médií ;)
mne sa tiež toto prestupove obdobie vôbec nepáči a dúfal som od nového vedenia lepší prístup ako od predošlého ale tvrdiť ze o 2 roky bude na predaj je naozaj prehnane... Na druhu stranu stat sa to môže... Stačila by corona ( zavretý štadión) a povedzme skupiny smrti v LM a bol by veľký problém
Ta situácia je katastrofálna a chlacholit sa novými sponzormi keď teraz podpísali nové zmluvy a popredali plno majetku..keď Barcelona vyhrala všetko tak za ten rok bola v zisku 30m a to bol najlepší rok..každý rok kumuluju straty, ale čo chcieť od Španielov..ešte horší sú Taliani..mali by najať Nemcov a do 5r sú finančne zdraví..Laporta potrebuje túto sezónu úspech preto tento megalomanizmus pritom prakticky predal budúcnosť.. ešte mimochodom Gavi stále nepodpísal novú zmluvu takže je jednou nohou mimo klub
2,9zapasu na gol.
Torres 24zapasov 7golov = vyborny hrac
3,4zapasu na gol
Tvoje zmyslanie sa mi paci este viac ??, len matematicky ti to nejak nevychadza.
A po druhe Auba hral posledne 2 sezony v arsenale zo strany tak isto ako torres v city, este k tomu torres sem tam zahral aj hrot tak isto ako auba. Zacni realne pozerat aj ine zapasiky ako barcu ja som videl uplne kazdy zapas arsenalu za poslednych cca 10 rokov a pozeram skoro aj kazdy zapas city... A Torres je od Aubameyanga na miiiiiiiile daleko ? aj karierovo kde mal jednu sezonu dobru ostatne 5-6 slaby priemer a auba mal 1 zlu a 15 super ? Tak isto auba u nas ma kolko zapasov 16 a 11 golov