Mne sa dest začína podobať na puiga.... Tréner ktorý ho ma cely čas na očiach ( aj koeman) ho nestavia... Ale podla tunajších odborníkov je to najlepší hráč
To je sice pravda, ale hlavne ze Roberto uz bude hrat jenom v zaloze, kazdy hrac bude hrat na svem postu...a uz to zase lepime..misto utoku se teda mel koupit nekdo na RB
Francúzsku ligu nesledujem, ale Traoré má za sebou veľmi kvalitné posledné 2-3 sezóny, minimálne z podhľadu štatistík. Má hodnotu 10 mil. a zmluvu už iba na rok. Na cca dve sezóny by to mohla byť slušná voľba.
Ja osobne by som však skúsil získať Taverniera z Rangers. Hrá síce iba škótsku ligu no tie jeho čísla sú šialené a v minulej sezóne bol tuším aj najlepší strelec Európskej ligy.
Má 30 rokov,za 42 zápasov dal 10 asistencií a 3 góly....no neviem neviem ? keď bude mať Dest 30 rokov,tak to dá aj on toľko podľa mňa, keď nehrá a nedajú mu šancu,tak jasné že nemá žiadne čísla...vie niekto niečo o Semedovi, Emersonovi,Waguém ako kde hrajú??
Ja osobne by som však skúsil získať Taverniera z Rangers. Hrá síce iba škótsku ligu no tie jeho čísla sú šialené a v minulej sezóne bol tuším aj najlepší strelec Európskej ligy.