Dufam ze Auba ostane, Nechapem tu logiku, Pojde nam prec jeden z najlepsich utocnikov sveta, ktory by bol golovy a dokonaly zaskok za levu, a nechame si depaya a brejvejta a roberta, pijanica atd
Chci aby zůstal, a doufám ze zůstane, je potřeba prodat depaye martina atd a ne tyto hráče !!! Viz Dest další případ měli prodat sergia a ne se snažit prodat De Jonga Aubu Desta a nechat si ty slaby hráče
Dost naprd. Pozeral som prvy polcas kde namazal súperovi do šance a aj mimo to bol Pique odost presvedcivejsi. Co som cital aj v druhom polcase zazmetkoval, ale to uz neviem potvrdit.
Islo jeho prvy zapas, to chapeme... ja som pozeral iba 2 polcas, vratil som sa z poobednej mozem povedat ze bol istejsi, nebal sa 2x kluckovat. Verim ze po par zapasoch uvidime jeho najepsiu verziu.
18:16 Barcelona zaregistrovala Koundého
Jules Koundé byl konečně zaregistrován jako nová posila Barcelony. Obránce přišel koncem července ze Sevilly, v neděli pak bude moci nastoupit proti Valladolidu. (dailymail.co.uk)
Snad to tak bude, protože času moc není.
To je kreativne
Jules Koundé byl konečně zaregistrován jako nová posila Barcelony. Obránce přišel koncem července ze Sevilly, v neděli pak bude moci nastoupit proti Valladolidu. (dailymail.co.uk)