Pravda, pri týchto tímoch sa bude obrana ťažko zohrávať.. Možno by to chcelo rozohrať sa s niekým kvalitnejším pred Bayernom ako s Plznou a Cadizom... Výsledky budú dobré, povedia si hráme super a potom s tým nastúpia proti Bayernu a prievan v obrane ?
Nepredbiehajme ale, čas ukáže
V roku 2019 keď som bol v Prahe na Slavia-FCB 1:2 som požiadal o lístok po žrebovaní a rovnako aj teraz budem sledovať oficiálnu stránku klubu, kedy sprístupnia vstupenky na vonkajšie zápasy.
Dík. Zatiaľ som tam na vonkajšie zápasy našiel jedine výlet do Seville, ale samotné lístky som našiel len na domáce zápasy. V každom prípade som im napísal mail, tak si počkám na odpoveď.
Ja som vtedy v Prahe na služobke, uvažujem aj nad Mníchovom ale neviem, či to stihnem presunúť sa do 21. do Allianz arény. Bol som tam už na prípravnom zápase Bayern - Barca, keď Pep začínal trénovať Bayern.
Nevim jak to ma Barcelona, ale treba pro CZ/Sk ma Real oficialni fanklub na slovensku (halamadrid.sk). A za rocni clenstvi, coz je asi 20-50€ tak neco.. podle toho co si clovek vybere, tak ma moznost koupit vstupenky primo pres Real.. takze kdyz hral Real v cesku, je to par let zpatky, tak se dalo dostat jednoduse touhle cestou… A za minimalni cenu..
Marian, vtedy som tam bol tiež. Ja žijem v rakúsku a mám to do mníchova dve hodiny. Škoda, že z tretieho koša nepadol Salzburg, ten mám hodinu cesty a šiel by som tam tiež. Anonym. Barca to má pravdepodobne takisto, aj keď ja som si členstvo v sk funclube zaplatil a mne neprišla od nich ani karta ani nič. Jedine email s členským číslom. ??♂️
Lapi keďže si členom slovenskej Penye, napíš mail na fcbarca@fcbarca.sk , že máš záujem o lístok do Mníchova. Klub totiž predáva lístky cez svoje Penye v jednotlivých štátoch. Ja som členom Penye aj socio, využívam vstupenku cestou socio, aby sa dostali viacerí slovenskí Penyisti ku vstupenke, klub totiž udelí nejaký počet pre rôzne Penye, napr. 40 lístkov pre našu. Ak je počet záujemcov vyšší, nedostane sa na zápas každý.
Milan dík. Tiež som členom aj socio, len som ešte cez nich neriešil vstupenky. V každom prípade som napísal tam aj tam a uvidím kde sa to podarí. Je len pre mňa zvláštne, že v "socio appke" je k vonkajším zápasom ponúkaná len sevilla, aj to v kombinácii s výletom a ubytovaním. Samotné lístky na vonkajší zápas tam asi neponúkajú a musíš ich žiadať mailom, či?
Sylarko : To je náročné. V 2019 som bol na Slavia -FCB v Prahe. Fyzicky som prevzal lístok od zástupcov klubu v deň zápasu a musel som predložiť doklad totožnosti. Takže ak by som Ti postúpil svoj lístok napr. Do Mníchova, musel by som tam vycestovať, stretnúť sa s Tebou a pozrieť si to v krčme. Takže okrem lístka by si musel cvakať aj tieto výdavky ?
Nepredbiehajme ale, čas ukáže