No řekl bych, že to zlepšování začalo už u Koemana. Který lpěl na to, aby se řádně rozcvičoval před zápasem. Taky zlepšil tréninky po fyzický stránce. Pak přišel Xavi a jak bylo už několikrát napsáno, ten mu díky rozborům ukázal, jak se zlepšit v rozhodování na hřišti. Škoda, že zmínění trenéři nepřišli už dříve. Věřím, že min Dembélé by byl mnohem dál díky nim. Občas je potřeba mladým hráčům podat pomocnou ruku. Viz Pep a Messi - odstranění automatů na Coca Colu a prodej Ronaldihna, kde se bál, že by ho mohl bohémským životem (diskotéky apod.) ohrozit od poctivých tréninků. Dembélé na svých problémech v Barce má určitě svůj podíl, ale o kolik to mohlo být jiné, kdyby nezačínal pod Valverdem, který více méně kašlal na fyzickou připravenost a ani nebyl schopen podat pomocnou ruku mladému hráči, který to neměl v hlavně, tak úplně srovnané.
inak neviem či ste si všimli ale teraz v poslednom zápase v nedeľu jak dembo striedal a kamera prepla na záber jak podáva ruku xavimu, tak ten pohľad, úsmev, výraz tváre obidvoch jeden na druhého bol jednoducho niečo viac ako len klasický vzťah tréner-hráč počas dobrého zápasu a dobrého výkonu celého tímu.. ďalší plusový bod pre xaviho že je schopný také niečo dosiahnuť!!.. inak ja som bol ten ktorý demba v minulosti dosť zatracoval pre hlúpe rozhodovanie s loptou a že sa takto vypracuje, nato by som si vtedy nevsadil ani cent...
Ja som si všimol, že mu aj zatlieskal keď prichádzal k nemu pri striedaní.
Apropo: mám veľké zadosťučinenie, lebo jeho kvality som vedel dávno oceniť a potvrdzuje to.
Trollovia utiekli zo scény, nevadí, teším sa z jeho hry ???
Chlapci ja som tiež rad že sa mu dari a dufam že sa mu bude dalej ale je normalne že sa nanho nadavalo ked za 4,5 roka nič moc neukazal aj kvoli zraneniam a podobne a stal velky balik
Apropo: mám veľké zadosťučinenie, lebo jeho kvality som vedel dávno oceniť a potvrdzuje to.
Trollovia utiekli zo scény, nevadí, teším sa z jeho hry ???