Ludí čo napíšu že díky boku že Bernardo neprišiel vôbec nechápem. Bernardo je uplne inde ako väčšina naších záložníkov. Nečudoval by som sa keby bol hned po príchode náš najlepší záložník.
Navyše po tejto sezone končí Busquets, takže máme o hráča základu menej. Už túto sezonu počítam že bude menej vytažený. Takže na DM sa podla mna pomaly presunie FDJ, teda ak ostane.
Tak som asi pozeral iny zápas. Frenkie je teraz dost nabudeny a myslim, ze v takejto forme ziadneho Bernarda nieje treba, odhliadnuc od telesnych a vekovych faktorov, ktoré jasne prajú v peospech FdJ. Predtym bol FdJ na predaj, ale dostava sa do formy a to je uz uplne iná káva.
Prvy polcas ovladol Buskec, ten bol o hlavu vyssie ako ostatni zaloznici. FDJ bol prave nas najslabi clanok v zalohe, aj sanca Bernarda vznikla prave po jeho chybe.
no jasně, třeba je o něco lepší než ostatní, ale musíme se taky naučit pracovat s tím co máme a nejen kupovat hotové hráče za takové dardy... to budem pak jak PSG a mít 11 hvězd na trávníků, které si ale někdy tak úplně nerozumí.
Ked je moznost kupit top 4 zaloznika v najlepsom veku treba po tom ist. Nemas absolutne ziadne zaruky toho, ze sa z Gaviho za par rokov stane hrac takej urovni ako Bernardo. Podari sa to mizivemu percentu talentov.
? nuz pisete o nabudenom FDJ, akosi som si nic take nevsimol. Za to Bernardo bude zrejme zvoleny hracom mesiaca v City, napriek tomu ze prve 2 kolá chybal v zaklade a napriek tomu ze Haaland nasukal v auguste 9 golov.
Kluc ako ti tu jeden pan raz poradil ked nieco pises daj to prv niekomu skontrolovat az potom odosli. FDJ bol v zaklade raz na DM a bol najhorsi na ihrisku. K tomu mal jedno celkom dobre striedanie a jedno kde nebolo co hodnotit.
Prestupák končí dnes o polnoci a sport.es vynáša predčasné súdy. Dnes odíde a príde zopár hráčov a Bernardo je jedna možnosť aj keď percentuálne nižšia.
Vyjadrenie samotného Bernarda nieje určite predčasné, aj keby to zverejnil nový čas ? to vyjadrenie smeroval k fanúšikom city, aby ich uistiť že ostáva, nie pre fanúšikov Barci, aby ich držal v napätí či sa nestane zázrak ?
Chvála Bohu že zostáva v City. Taký drahý prestup by bola hlúposť realizovať. Peniaze potrebujeme na krajných obrancov a nie na Silvu za takú zlodejskú sumu.
PS: Teraz som čítal na internete, že Auba odchádza do PL do Chelsea. Zmluvu má vraj podpísať na dva roky. Ak je to pravda som týmto postupom Barce veľmi rozčarovaný. Auba bol efektívnou posilou Barce a ona ho ani nie po roku takto "odkopne"???
Navyše po tejto sezone končí Busquets, takže máme o hráča základu menej. Už túto sezonu počítam že bude menej vytažený. Takže na DM sa podla mna pomaly presunie FDJ, teda ak ostane.
PS: Teraz som čítal na internete, že Auba odchádza do PL do Chelsea. Zmluvu má vraj podpísať na dva roky. Ak je to pravda som týmto postupom Barce veľmi rozčarovaný. Auba bol efektívnou posilou Barce a ona ho ani nie po roku takto "odkopne"???