Ja si myslím, že tu ponuku od Piqueho mali prijať. Možno by to Barci pomohlo ale zasa neviem, či by to nebol problém vo vzťahu k španielskej futbalovej federácii a k pravidlám, ktoré v španielskom futbale platia???
Oficiálne vyhlásenie: FC Barcelona popiera, že by Gerard Piqué kontaktoval prezidenta Laportu kvôli kúpe štúdií Barçy. Radi by sme sa ospravedlnili za nesprávne informácie poskytnuté denníkom Ara, ktoré by mohli poškodiť najlepšie záujmy klubu.
Příští rok končí Sergio, kterej letos bere velkej plat, takže získání nějakýho pořádnýho DM by neměl bejt snad problém.
V dalším roce končí smlouvy Piquemu a Albovi + se přestane počítat ten rok kdy jsme byli -450 mega v minusu, takže by to mělo bejt už klidnější. Pokuď se nezačneme pouštět znovu do toho co tu rozjížděl Barto, tak snad už v budoucnu něco podobného nezažijeme.
Stále je možnosť, že Barcelona ho pustí za 20 miliónov dajme tomu do Atletica a Griezman si zníži plat na polovicu dajme tomu. V tejto situácii ťahá za kratší koniec Barcelona. Griezman ako ten stiahnutejší útočník do defenzívnych tímov si miesto nájde.
Aj keby sa to stalo.... Aktuálne je útočná dvojka morata a Félix.... A hrajú veľmi dobre.... A teraz by bola otázka ci by athletico zobralo hráča ktorý bude mať 32 rokov a bude stáť 20m a bude mať plat 10m na lavičku... No asi nie.... Jeho plat bude veľmi veľký problém pri hľadaní nového klubu... A ak si dobre pametam aj pri odchode z Barcelony mal podmienku aby mu at zostal... Čiže neverím ze on pôjde s platom dole
Morata bude mať 30 v októbri. Nedokázal presvedčiť ani v Reale, Juventus, Real, Chelsea, Atletico, zase Juventus a nútene ostal v Atleticu, lebo sa ho nepodarilo predať. Nehovorím, že to je zlý futbalista, ale za tie roky nedokázal presvedčiť. Teraz má 4 zápasy a 3 góly. Super. Ale nikdy predtým to nemal. Veril by si mu do budúcna viac ako Griezmanovi napríklad?
Tak morata dal za posledných 6 zápasov 7 gólov ale hlavne hra skvelo.... Ale hlavne majú ho zadarmo a za griezmana by museli zaplatiť.... A griezman mal už minulú sezónu katastrofálnu keďže nastúpil na 26 zápas a skóroval 3x..... A ak si aj pozrieš porovnanie griezman v Barcelona a morata v juventus tak dosť podobne.....takze za posledné povedzme 3 roky aj keby na tom boli podobne ( co je morata momentálne oveľa lepšie) tak si určite aj ty zvolis hráča ktorý je mladší a lacnejší
Griezman bol hlavne psychicky nie úplne v pohode, keďže sa okolo neho dialo v Barcelone, čo sa dialo. Navyše kto vie, čo sa dialo v Atleticu, keďže väčšina hrala zle.
Ja prípravné zápasy nerátam, je to príprava. Na to, ako Griezman nastupoval, tak 2 góly. Celkom slušné. On nikdy nebol pravidelný 30+ gólový hráč. Morata je psychicky labilnejší... Zatiaľ mu to ide, ale koľko mu to vydrží? Ale je to otázka budúcnosti.
Všetka česť Piquemu za predošlé roky, ale nemal ostať v klube naďalej. Ako 5. stopér a s jeho 52 mega platom za sezónu je totálne nepotrebný a len na obťaž. Plat nehodný nie len že jeho súčasných výkonov, ale taký plat by si nezaslúžil ani v svojom vrchole. Nechápem to. Srdciar je rozhodne, ale takto využívať Barcu ...
Keď dlžia Piquemu cez 50 mega platu, tak asi nemôže zarábať málo. Jedná sa o odložené platy z minulých sezón (asi max. 2 sezóny) a jedná sa len o časť jeho platu vždy po kúskoch každú sezónu, takže ani by som to nespochybňoval.
Ak mu skutočne tie peniaze patria, tak ako dobre, ale čo ak je jeho zmluva rovnako neplatná ako by mala byť aj de Jongova. Využíva Barcu za mňa ak berie taký plat nehodný jeho výkonov. Prečo má mať Pique najvyšší plat v kariére v 35 rokoch keď je na lavičke 5. v poradí a nie napr. v 28 rokov keď bol lepší. No ako sorry, ale také platy tu nemali ani Xavi ani Iniesta aké majú teraz Pique, Alba, Busi. Preplácanie legiend, starých legiend s nižšou výkonnosťou, len kvôli menám, ktoré si urobili sa stalo bežné pre Barcu.
Preto, lebo sa taká zmluva podpísala, preto by mal dostávať taký plat. Ty kokos, máš ty vôbec nejaké základné právne povedomie? Kurník, veď ešte aj keď ti príde do firmy robiť totálny koreň, nič nerobí a ty ho po dvoch hodinách vykopnes tak mu musíš mzdu za tie dve hodiny vyplatiť!
Potom by mala byť neplatná aj zmluva Arthur-Pjanic. Bolo to spravené kvôli uctovnictvu a hráči nemali takú hodnotu. Veľa zmlúv je pochybných a platia. Napádať zmluvy je teraz už bezpredmetné.
Investicie sice ma velke, ale zisk z nich je uz otazny. Daviscup, ktory Pique oznacil ako projekt svojho zivota je prepadakom po vsetkych strankach a podla clankov ma stratu 10-tky milionov. Nasrati tenisti a fans su uz len ceresnickou na vrchole. Angazovanie sa v spanielskom superpohari sa zatial tiez ukazuje ako krok vedla.
Oficiálne vyhlásenie: FC Barcelona popiera, že by Gerard Piqué kontaktoval prezidenta Laportu kvôli kúpe štúdií Barçy. Radi by sme sa ospravedlnili za nesprávne informácie poskytnuté denníkom Ara, ktoré by mohli poškodiť najlepšie záujmy klubu.
V dalším roce končí smlouvy Piquemu a Albovi + se přestane počítat ten rok kdy jsme byli -450 mega v minusu, takže by to mělo bejt už klidnější. Pokuď se nezačneme pouštět znovu do toho co tu rozjížděl Barto, tak snad už v budoucnu něco podobného nezažijeme.
Ja prípravné zápasy nerátam, je to príprava. Na to, ako Griezman nastupoval, tak 2 góly. Celkom slušné. On nikdy nebol pravidelný 30+ gólový hráč. Morata je psychicky labilnejší... Zatiaľ mu to ide, ale koľko mu to vydrží? Ale je to otázka budúcnosti.