Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Poupravim že dal 8 gólů v 5 zápasech
Je to skvělý hráč a věk je u něho jen číslo.
A to bolo viac názorov, že v Barce nebude vynikať..prd, je to frajer.
Lewa je čistokrvný snaiper. Je až neskutočná jeho efektivita v zakončovaní. Včera vystrelil myslím že 4x a y toho tri góly čo je 75% úspešnosť...neskutočné. Naviac vytvoril aj niekoľko čistých príležitosti pre spoluhráčov (Pedri, Alba) a ešte mal jednu šancu, pri ktorej chcel ešte obísť brankára ale lopta mu ušla za čiaru. Skrátka...takého zakončovateľa sme potrebovali. Držím mu palce, aby mu táto efektivita, chuť dávať góly a radosť z hry vydržala veeeeľmi dlho a hlavne aby sa mu vyhýbali zranenia.
Tesim sa uz na buduci tyzden prva realna skuska ktora skutocne ukaze ako na tom sme a ako sme konkurencieschopny....dufam , ze tam lewa supne aspon 2 zato ako sa k nemu bayern v lete spraval
a ja som ho tu nechcel ked som videl cenu o akej sa vyjednávalo....moja chyba :D
Za 34letýho hráče mi to přišlo jako moc drahej přestup, ale nečekal jsem, že udělá takovej rozdíl. Hlavně ať mu vydrží zdraví, protože konečně máme po Suarezovi poradnyho hrotaka
Nejlepší na Lewovi je ta jednoduchost a samozřejmost, se kterou hraje, přihrává, dostává se do šancí a střílí góly. Dej Bůh, ať to dlouho, dlouho vydrží.