Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2022-09-09 20:39:42
Busi končí po sezóne asi už na isto. Pique ma žiaľ zmluvu do 2024 rovnako aj Alba, ale Pique zvažoval skončiť kariéru po tejto sezóne (dúfam, že si to nerozmyslí o to viac keď sedí len na lavičke) a Alba teraz odmietol prestúpiť do Interu s tým, že o rok v lete zváži odchod. S odchodom týchto troch sa nám platy razantne znížia + ešte hráči ako Roberto, Depay možno skončia ak nepredĺžia. Ešte potom poriešiť Frenkieho zvyšujúci plat, ale mimo týchto má už každý ostatný v tíme rozumný a spravodlivý plat.
2022-09-10 07:55:13
Stále som názoru že tie pravidlá na niečo slúžia a v konečnom dôsledku pomôžu.
Majo13 Premium
2022-09-10 09:01:53
Nechápem ako môžeme mať budúcu sezónu nižší platový strop ako túto ? A ešte o viac ako 200mil. Však to by malo závisieť od príjmov a zisku klubu za sezónu 22/23 nie ?
AndreasGerardi Premium
2022-09-10 09:18:07
Ja tomu tiež nerozumiem. Áno, dlh počas pandémie rapídne narastol, ale taktiež z neho po tomto lete riadne ubrali. Priemerná návštevnosť od začiatku roka na Camp Nou bola 80 000 ľudí. Ostali len 4 hráči s obrovskými zmluvami ktorí po tejto sezóne pravdepodobne v klube skončia. Podpísali sa nové a lepšie sponzorské zmluvy. Tak ako je možné , že pri tak radikálnom náraste príjmov, sa platový strop zníži ? Mne to príde fakt ako posadnutosť Tebasa vyrovnať ligu ale nie tým, že donesie viac peňazí do futbalu ale , že oslabí mužstvá ako Real, Barca, Atletiko či Sevilla. To je podľa neho skvelá cesta. Ak tie mužstva nebudú ani pri toľkých peniazoch schopné podpísať najlepších hráčov , celá liga pôjde do zatratenia. Možno budú kluby bez dlhov ale absolútne nebudú môcť konkurovať PL a iným ligam. Tak ako sa to deje v BL či SA