Otázkou je, zda by to takto nemělo zůstat. Když si vezmu kvality Raphinhi a Dembelého, tak moc nevidím pro něj prostor v základu. Za to, jako žolík dokáže někdy udělat potřebný rozdíl.
ještě dodám, že se mi hodně líbí ta idea toho, že tu pro Xaviho nejsou hráči základu a náhradníci, ale jen důležití hráči. Jasně, že je to primárně motivační řeč, ale pokud to zvládne zapracovat i do reality (což se mu zatím daří) a my tak budem mít reálně skoro dvě funkční sestavy (s výjimkou několika klíčových hráčů, kteří budou hrát vždy), tak by to bylo super a něco dost nevídaného a pro soupeře značně nepředvídatelné.
Jenže problémem je že Raphinha je na levu poloviční :). Takže leda by Dembele suploval na levu a Raph byl na pravo. Jinak pro něj místa vidím dost. Na levu muže maximálně zahrát Dembele, Ferran ale ten je uplně mimo když ho porovnám s nástupem Fatiho. Takže určitě prostoru bude mít dost.
Já ti nevím, ale ta efektivita mluví za vše. Podle mě se nejedná o žádnou nafouknutou bublinu, však i teď, když hraje sotva 30 min na zápas má statistiky 3+2, to mi nepřijde vůbec špatné na křídlo.
romandinho: Hovoríš tu s cynizmom a zlomyseľnosťou. Ako mladíček dokázal toho dosť a bol by viac, keby nie tá smola so zdravím. Som zvedavý, čo si dokázal ty za svoj život.
môže to tak vyznieť emiliano, nebudem sa ale ja teba pýtať, čo si ty v živote dokázal. O to tu nejde, vyjadril som len svoj pocit a opýtal sa, či tento pocit náhodou nezdieľa aj niekto iný. Chceli sme z neho hviezdu ešte predtým, ako ňou naozaj bol. Sme majstri v glorifikovaní jednotlivcov po pár svetlých momentoch. Ak myslíš, že to znie zlomyseľne tak budiš, no ani Lea sme nespravili 10kou v osemnástke.
drussbard: Aj Depay bol chvíľu náš najlepší útočník ale po príchode Lewu, Raphinu či prebudení sa Dembeho je vidieť že Memphis je o kategóriu od nich slabší. A nieje to tým, žeby výkonnostne klesol. Je to tým, že na nich nemá.
Fati bol na jesen 2020 nas najlepsi hrac. Samozrejme, porovnania s Messim su mimo. Ale s tou formou by hral teraz s prehladom zaklad Dembele by hral vpravo.
Žádný spěch. Je výhoda, že teď na něj není takový tlak, když je tam několik dalších kvalitních a momentálně lepších útočníků. Fati je mladý, nemusí být tophvězda hned tuto sezónu. Hlavně, ať mu drží zdraví a věřím, že pod Lewou a Xavim se vypracuje na skvělé křídlo. Přál bych mu to moc...
Depay dal několik penalt a pomohl zalátat díry v útoku, ale mě teda neohromil. Fati ano