Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2022-10-11 14:01:49
Sergio končí a Pique s Jordim budou asi chtít v 2023
Tím se uvolní hrozně na platech+ odešel i ten Griezmann.
Smlouvy končí Depayovi,Bellerinovi a Alonsovi
2022-10-11 14:12:46
Ked ma prist Messi urcite odide jedno kridlo + Depay. Ratam s odchodom dvojice Kessie FDJ, tych by mohol nahradit Gundogan zadarmo alebo ked sa pleskneme po vrecku Bernardo. Xavi bude zrejme tlacit na odchod Albu a Piqueho kym Buskeca si bude chciet ponechat. Inigo nahradi Piqueho plus sa investuje do nejakeho top ofenzivneho krajneho beka, co by mohol byt jediny drahy prestup (Messi, Gundogan a Inigo budu volni hraci). Takto to aktualne vyzera ale do konca sezony daleko dovtedy sa toho moze dost zmenit.
2022-10-11 14:41:22
Ze odidu starsi hraci s tym sa da pocitat, no kto ich nahradi ??? S tymi co prisli sme zatial vela vody nenamutili myslim
2022-10-11 15:03:45
Komu končí zmluva po sezóne: Alonso, Bellerín, Roberto, Busquets, Depay. Teda posledná šanca okrem Busquetsa predať ich v zime aspoň za pár drobných, ale to je skôr nereálne.
Komu končí zmluva v 2024: Piqué, Alba, Dembélé
Kto sa po sezóne môže vrátiť: Nico, Dest (chce ostať v AC), Lenglet, Abde, Collado, Umtiti, Trincao myslím sa už predal, nie som istý.

Kto má nejakú hodnotu a bol by oň záujem? Kessie (ak Barca bude na ňom chcieť po roku ryžovať, môže byť naštvaný), FDJ, Gavi, Araujo, Raphina, Kounde.

Koho chcú teda predávať?
kluc Premium
2022-10-11 16:51:42
Tak čo je Xaviho projekt? ten má záujem o každého mám taký pocit, Rashford a pod....
Pique, Alba, Busquets, Roberto, Memphis poberajú spolu dosť veľký plat ale keď trvajú na fdj tak budiš + ktovie čo Dembelé
Miesto nich nákupy kvalitného RB, DM a zadarmo priviesť Messiho a zaujímavý hráč by bol aj Tielemans na CM keďže Leicestru sa moc nedarí...
ale do konca sezóny možno niekto z Bčka prekvapí alebo sa na MS nejaké zaujímavé meno objaví...