Sergio končí a Pique s Jordim budou asi chtít v 2023
Tím se uvolní hrozně na platech+ odešel i ten Griezmann.
Smlouvy končí Depayovi,Bellerinovi a Alonsovi
Lenže ak bude pravda ze o koľko má ísť Barca dole s platom tak by ani toto nemuselo stačiť.... Plus ak by nepostúpila zo skupiny LM tak by to určite nestačilo.
Ked ma prist Messi urcite odide jedno kridlo + Depay. Ratam s odchodom dvojice Kessie FDJ, tych by mohol nahradit Gundogan zadarmo alebo ked sa pleskneme po vrecku Bernardo. Xavi bude zrejme tlacit na odchod Albu a Piqueho kym Buskeca si bude chciet ponechat. Inigo nahradi Piqueho plus sa investuje do nejakeho top ofenzivneho krajneho beka, co by mohol byt jediny drahy prestup (Messi, Gundogan a Inigo budu volni hraci). Takto to aktualne vyzera ale do konca sezony daleko dovtedy sa toho moze dost zmenit.
Nahradit Piqeho na pozici pátého stopera může Inigo Martinez. Alba chybět zas tak nebude, když se skvěle rozehrál Balde a na zaskok zůstane Alonso nebo se přivede třeba Gaya/Grimaldo (myslím že oběma končí smlouvy).
Kedy sme hrali ten dkvely fotbal ?? Bolo to dlhsie ako dve kola za senou ??? Ja si pat rokov nepamatam ze by sme hrali skvely fotbal- pravidelne systematicky
Komu končí zmluva po sezóne: Alonso, Bellerín, Roberto, Busquets, Depay. Teda posledná šanca okrem Busquetsa predať ich v zime aspoň za pár drobných, ale to je skôr nereálne.
Komu končí zmluva v 2024: Piqué, Alba, Dembélé
Kto sa po sezóne môže vrátiť: Nico, Dest (chce ostať v AC), Lenglet, Abde, Collado, Umtiti, Trincao myslím sa už predal, nie som istý.
Kto má nejakú hodnotu a bol by oň záujem? Kessie (ak Barca bude na ňom chcieť po roku ryžovať, môže byť naštvaný), FDJ, Gavi, Araujo, Raphina, Kounde.
Ak príde Messi, tak Raphina bude chcieť odísť, pochybujem, že bude chcieť 2 roky leštiť lavičku. Len čo s Dembélém? Teoreticky proti slabším súperom naľavo, ale ani to nie je optimálne. A kto príde na pravé krídlo, ak tu bude Messi? Kto bude chcieť ochotne leštiť lavičku? Tým pádom treba prekopať aj zálohu a pravú stranu obrany. Messi brániť nebude, ani sa nebude vracať. Samozrejme Messi zadarmo hrať nebude tiež.
Ach jaj, tento tvoj vecny pesimizmus. Raphina si uvedomuje ze to nieje ziadny top hrac a nebude hrat zaklad kazdy zapas. Kludne sa na lavo mozu striedat s Dembelem a Ferran by rotoval Messiho.
Suarez: ja sa seriózne pýtam, kam s Messim? A kam s ostatnými hráčmi na okolo? Hlavne ak sa vie, že Raphina na ľavo je zlý, Dembélé max proti slabým súperom. Navyše potom treba vyriešiť aj obranu. Kto bude brániť za Messiho? Atď.
Tak čo je Xaviho projekt? ten má záujem o každého mám taký pocit, Rashford a pod....
Pique, Alba, Busquets, Roberto, Memphis poberajú spolu dosť veľký plat ale keď trvajú na fdj tak budiš + ktovie čo Dembelé
Miesto nich nákupy kvalitného RB, DM a zadarmo priviesť Messiho a zaujímavý hráč by bol aj Tielemans na CM keďže Leicestru sa moc nedarí...
ale do konca sezóny možno niekto z Bčka prekvapí alebo sa na MS nejaké zaujímavé meno objaví...
Tím se uvolní hrozně na platech+ odešel i ten Griezmann.
Smlouvy končí Depayovi,Bellerinovi a Alonsovi
Komu končí zmluva v 2024: Piqué, Alba, Dembélé
Kto sa po sezóne môže vrátiť: Nico, Dest (chce ostať v AC), Lenglet, Abde, Collado, Umtiti, Trincao myslím sa už predal, nie som istý.
Kto má nejakú hodnotu a bol by oň záujem? Kessie (ak Barca bude na ňom chcieť po roku ryžovať, môže byť naštvaný), FDJ, Gavi, Araujo, Raphina, Kounde.
Koho chcú teda predávať?
Pique, Alba, Busquets, Roberto, Memphis poberajú spolu dosť veľký plat ale keď trvajú na fdj tak budiš + ktovie čo Dembelé
Miesto nich nákupy kvalitného RB, DM a zadarmo priviesť Messiho a zaujímavý hráč by bol aj Tielemans na CM keďže Leicestru sa moc nedarí...
ale do konca sezóny možno niekto z Bčka prekvapí alebo sa na MS nejaké zaujímavé meno objaví...