Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
kluc Premium
2022-10-12 12:51:32
Osobne som za, zadarmo v najlepších rokoch aj kvalitovo dobra posila...
2022-10-12 12:55:10
V těžkých zápasech neviditelný borec….
2022-10-12 13:03:39
Frenkie ma velmi dobry dribling, za Koemana mal uspesnost driblingu 84%.
2022-10-12 13:24:38
FDJ by sa mal už konečne presunúť na DM a nech tam dostáva šance do konca sezony lebo pozerať sa na Busquetsa ako zabrzdí každý jeden protiútok aj pri slubnej príležitosti sa už nedá. To by ale Busquets musel aj zašprintovať a nie sa len otáčať na mieste s loptou.
2022-10-12 13:35:44
FDJ by byl dobrou náhradou za Busiho, ale mám obavy, že ho bude chtít vedení vyštípat, aby z něho byli prašule.
2022-10-12 13:58:15
Keby FDJ hral tam, kde sa mu najviac dari, a tak, ako to dokaze za spravnych okolnosti, nikto by sa mu nevyrovnal. No u nas ako keby to nevideli a ani nevedeli. Myslim, ze to tu uz napisem. Nemam dojem, ze by Xavi menil taktiku podla zapasu. Vlastne nemam dojem, ze by Xavi vobec vedel taktizovat. Ma proste svoju viziu hry, vlastny styl, ktory chce presadit, ale nic viac. Preto su nase zapasy stale rovnake ("takticky" a stylovo), len s meniacou sa uspesnostou. A odkedy je Barça slovenske muzstvo, ktore vyhladava len to, co je lacne ci zadarmo? Na Slovensku je to normalne, a uz som si na to zvykol, no preco zvazujeme predaj nasich naj hracov len preto, aby sme ziskali co najlacnejsie nahrady? Kvalita by mala hlavne rozhodovat, nie tuzba usetrit. Takze namiesto predaja FDJ by sme mu radsej mali dopriat idealne herne podmienky.
2022-10-12 14:42:32
sranda, ako sa tu riesi stale frenkie, co ma byt zakladny kamen barci, tak furt trn v oku. taky ferran a roberto su za vodou v tazkej pohode:) za repre stale pri lopte, tu si nezahra, lebo mame buskeca..