Jasné, že Xavi robí chybu, keď ho nestavia do základu. Dúfam, že po strede si to uvedomí a zmení názor. Lebo to bola jeho chýba, ktorú na tlačovke priznal, ale uvidíme ako to bude ďalej.
Sám musel vidieť, že Busi je na odpis, ak to nevidí tak za chvíľku bude aj on na odpis. Guardiola urobil rázny rez, keď prišiel trénovať a Xavimu sa to nechce, neviem prečo?
Ono v Barcelone sa menia tréneri ale hráči stále to iste hlavne nedotknuteľná trojica pique roberto busi.. xaviho by mali obliat studenou vodou aby sa prebral a začal dávať viac do hry kessieho a De jonga.. inak to bude stále to iste a xavi zachvíľku zbalí kufre
Pique je tuto sezonu 5. stoper, Alba 3. LB, Roberto druhy mozno treti RB. O nedotknutelnosti veteranoch nemoze byt reci. Alba nehraje a dvaja hraju aktualne len kvoli rozsiahlej marodke.
Nechápem, čo sa FDJ teraz čuduje, v lete mohol odísť, svoju situáciu poznal a vedel, že má veľkú konkurenciu. Navyše mladíci sú oveľa aktívnejší ako on a majú oveľa väčší potenciál. A po tom záverečnom vypustení v LM, kedy sme mohli prísť aj o ten bod by som ho nechal sedieť
xdiko tu nikto nevravi o mladikoch ale o buskecovi ktory hadam po sezone konci a uz by mal byt nahradnikom a miesto neho fdj...kritizujes de jonga za vypustenie ale buskeca a piqueho ani nespomenies. pokrytectvo najvyssieho razu
buskec je pomaly. kazi lacne prihravky uz 3 roky po sebe. de jong je aspon silnejsi v subojoch a je aktivny, rychlejsi atd. proste ma tych pozitiv viac jak buskec ci sa ti to paci alebo ne. chapem bus je tvoj oblubenec ktoreho budes branit aj keby si dal 5 vlastnych golov kazdy zapas. nemam ti to za zle. ale si proste len zaslepeny. 90% ludi to vidi len ty nie.
To je clanek jak z blesku. Seriozni novinar by napsal asi tohle...... fdj ma povhybnosti a je znechuceny coz dokazuje slovy :.........ktere rekl v rozhovoru pro denik Sport....napr. ........takhle je to hnuj a shitka.....
Dle meho se fdj pod fousy smeje a vi , ze ma misto jiste na pristi sezonu a v tehle se posouva diky vykonum svych kolegu stale vys v hierarchii , pred nim uz je jen Pedri. Takze mu to vyhovuje , a xavi bude dotlaceny ho stavet uz tuhle sezonu , protoze busi krasne dojebava svoji hvezdnou karieru a gavi ac se snazi , je to bohuzel porad litacka s efektivitou velmi malou.....takze tenhle clanek beru jako clickbait kokotinu a velikou.
Buckec nema co hladat v time ktory to chce niekam dotiahnut v LM.FDJ za polhod min 3x vyviezol krasne loptu co sa Buskecovi nepodari ani raz za sezonu. Jeho pohyblivost naozaj nestaci na sucasny top futbal. To ze je niekto do neho zalubeny a dava sem naozaj hlupucke argumenty na jeho obranu, s tym nespravime nic, len sa treba pousmiat...
Souhlasim , na gaviho se moc tesim......dle meho fdj mel dve sezony dostavat skolu od busiho a stridat se s nim a meli jsme vystarano na dlouho , ted ta zmena bude zbytecne bolet ale je nevyhnutelna. Gavi bude tezkej zabijak.....
Mal podiel na druhom gole, a to je vsetko, co sa da na jeho vykone skritizovat. FDJ mal podiel na tretom gole a keby Inter premenil zaverecnu sancu tak aj na tom. To nevadi, lebo je to milacik Frenkie rovnako, ako ked pri vyprasku 8-2 s Bayernom mal prsty v troch goloch a v suvislosti s tym zapasom sa on nikdy nesklonuje ?. Kapitan patri k najlepsim hracom timu kym FDJ je zasluzene na lavicke pretoze tuto sezonu mu to zatial vobec nejde. V zaklade bol 4x, z toho 3 krat hral slabo a 4tí zapas hral proti 10tim Elche, kde sa jeho vykon ani nedal hodnotit pretoze nebolo čo. Proti Sociedad 2x stratil loptu pri pressingu v nebezpecnom priestore z coho bol 1 gol. Tam to opat nevadilo, pritom aj mimo tych chyb nehral dobre. Z lavicky vie pomoct, vtedy mu tie vypady proti unavenejsim súperom idu a vie dodat timu energiu, co vsak rovnako z lavicky minulu sezonu zvladali aj ostatni traja kvalitní zaloznici. Xavi vie co robi nebojte sa. Tí, co maju hrat hraju a tí co nemaju nehraju, alebo hraju ked su hraci zakladu zraneni.
kolko krat si si dnes nadd buskecom vyhonil? lebo okrem tej chyby tam vela krat isiel inter do precislenia len preto lebo bus nestihal. obehol by ho aj skolak...
Okej, stiahni si reprizu s interom. Napis mi minuty, v ktorich mu usiel hrac a kvoli nemu siel inter do precislenia. Ked to dáš a bude to tak ako vravis poslem ti na ucet dvacku. Hral 60 minut, 20e za hodinu nie je zle.
ty mas hlavne spoustu negativnich vlastnosti , ted jsi nam nazorne predvedl svou bezbrehou demagogii. Napsat xavi vi co dela......to je nebetycna picovina odpovidajici tvym rozmerum negativni postavy s neschopnosti sebereflexe. Na xaviho samozrejme tlaci spousta vlivu a to ekonomickych , obchodnich , politickych a osobnich vcetne tlaku jeho nadrizeneho . A dale take samozrejme etickych . On si proste nemuze dovolit rict do novin , ferrana jsme prestrelili , busi to posral , tohle jim nevyslo a ja jsem se zachoval jako howado a jsem v depce....vsechna tato prohlaseni maji vliv na cele muzstvo i na nej a hlavne na funkci laporty . v extremnich pripadech , kdy je tlak fanousku uz obrovsky prohlaseni tohoto typu da , ale opet je to jen obchodni nebo spis politicke prohlaseni kdy musi pocitat s tim ze fanousci to vyzaduji nebo ne......dalsi tvuj demagogicky pohled je , fdj prijde odpocinuty a proto je lepsi........ uplne stejnou vahu ma prohlaseni ze fdj je o uroven niz protoze nehraje tak casto nema zapasovy rytmus a proto by mohl byt horsi a ne naopak lepsi kdyz prijde na plac. napriklad kdyz prijde odopocinuty ferran tak rozdil neni videt zadny a to je kridlo , kde by mel byt rozdil videt daleko vice. kdyby prisel busi odpocinuty , rozdil bychom opet nevideli. takze dalsi tve vyjadreni ktere je schvalne zkreslene , chovas se jako dite , neumis diskutovat , stojis si za prohlasenima , ktere na prvni pohled neplati a nevadi ti to , okamzite nadavas a pak se divis ze se s tebou zachazi jako z trotlem , tve chovani vykazuje znamky psychopata , proto tve prohlaseni pouzivam pri vyuce mych studentu a zatim lepsi exemplar jsem nenasel. uklidni se , premyslej , pokud to neni disciplina z kterou mas problem , coz si nemyslim , a zkus provezt sebereflexi veci ktere jsou uz nad caru , jen to zkus.
Frenkie je právom znechutený. Starého paprdu Busiho neustále stavia do základu, každý zápas nestíha hráča a sťahuje ho za dres, čím automaticky dostáva žltú (už raz mal aj redku), robí obrovské chyby v rozohrávke, presnosť jeho prihrávok je možno 50%, ale FDJ do základu nepostaví. Pošle ho na trávnik 15-20 minút pred koncom. Koho by to nesralo???
Sám musel vidieť, že Busi je na odpis, ak to nevidí tak za chvíľku bude aj on na odpis. Guardiola urobil rázny rez, keď prišiel trénovať a Xavimu sa to nechce, neviem prečo?
Dle meho se fdj pod fousy smeje a vi , ze ma misto jiste na pristi sezonu a v tehle se posouva diky vykonum svych kolegu stale vys v hierarchii , pred nim uz je jen Pedri. Takze mu to vyhovuje , a xavi bude dotlaceny ho stavet uz tuhle sezonu , protoze busi krasne dojebava svoji hvezdnou karieru a gavi ac se snazi , je to bohuzel porad litacka s efektivitou velmi malou.....takze tenhle clanek beru jako clickbait kokotinu a velikou.
kingmarek: gavi ma este cas. je mlady. ten bude dobry
pedri
FdJ-Gavi