MessiGOAT: Laporta ho nechcel vyhodiť ale situácia bola natoľko vážna že sa snažil robiť kroky, ktoré sa nám fanúšikom nepáčia. Nakoniec to vyriešil a Frenkie mohol ostať.
Žialbohu nielen Laporta ale aj Xavi funguje ako jeho predlžena ruka. Od jara až doteraz tlačia na FDJ aby odišiel z klubu. Akú psychiku by mal mať tento veľmi kvalitný hrač cez toto obdobie. Aj v zápase s Interom dostal priestor len za stavu 1: 2. Vyvážal loptu do utočenia jednu za druhou. Aj výslek bol lepši na 3:3, žial nestačilo.
Ta paradigma futbalu z obdobia od roku 2008 nás podľa môjho názoru pochová do záhuby ak si Xavi aj Laporta a spol nedajú dole ružové okuliare. Jednou z tých veci, ktoré nás zrážajú je uprednostňovanie Busquetsa na úkor Frenkieho. A môže Tunno a spol kikirikat ako je pre našu hru Busquets dôležitý, môj názor je jasný. V zálohe sme s ním pomalí, čitateľný a ani kompaktnosť neexistuje. Nemáme fázu prechodu do útoku len akési statické držanie lopty ktoré však už ani opticky nepôsobí , že máme zápas pod kontrolou. Nemáme hĺbkové prihrávky, nemame žiadne prečislenia zálohy a dokonca v každom zápase nakúpia hlavne veteráni x blbych strát lopty ci rovno prípravu súperovi. A v neposlednom rade mojim tvrdeniam dávajú zapravdu zápasy v Európe, kde sme behom 5 rokov od semifinále postupne strácali pôdu pod nohami až to vyvrcholilo druhým nepostupom zo skupiny za sebou. Toto je obrovský výkričník aby sme fakt neskončili v tragédii
Pravdu mas. LM je v tahu, kludne ho moze posadit, sem-tam nech mu dopraje nejaky zapas proti poslednym timom a v lete cau. Teraz ma Xavi do leta cas skusat FdJ a najst rozostavenie, aby to sedelo. Busi je pravek, podakovat za vsetko, ale uz nestavat. Na konci ligy mu dopriat s paskou rozluckovy zapas.
Andreas moja rec, moja rec...a k FDJ: za minulych trenerov mu stacilo tuto muku mliet, nieze by nevedel alebo mu nesedela hra, ved je to futbalista ktory hra cely zivot v zalohe na par m2. V PL bysa s nim vobrc ne.ebali
LAPORTA: udelam vše pro to aby FDJ zůstal v klubu.....
Cirkus ?