akurat ten alonso....pri nom je aj ten christensen top stoper..radsej by som dal na cb koundeho a na rb roberta, ale tam by si vincko zneho robil trhaci kalendar
Ja by som koundeho nedal hrať( možno druhý polčas) .... 3 body ešte na začiatku sezóny nestoja za prípadné zranenie tak dôležitého hráča... Samozrejme rozhodnutie na lekároch
Po 99% vypadnuti do EL sa treba chopit ligy. Prve miesto ma velky zmysel aj kvoli tomu, ze by sme boli v prvom kosi buduci rok v LM = vacsie sance na postup.
Guardiola o něm mluvil jen v dobrým, nechtěl o něj přijít a on když vedle tebe hraje stoper co nestíhá, tak se sveze i on. Vedle arauja a christensena hrál výborně
Ak má už naozaj Sergio hrať, a proti Realu takmer vždy zahral obstojne, tak by som jednoznačne volil zálohu z AS. Frenkie je rýchlejsi a plynulejsi driblér ako Gavi. Gevi je síce bojovník, ale s tým si tu nevystačíme. Potrebujem hráča s rýchlym prechodom do útoku a v tom je Frenkie azda naj v našom tíme. Do obrany by som volil podľa denníka Marca a nechal vytrápiť sa Piqueho, má možnosť napraviť si meno alebo si ho už načisto zhovädiť. Útok jednoznačne podľa denníka Deportivo resp. MArca a menil podľa potreby.
V toto dnes dúfam a nič nebudem Xavimu vyčítať ak to takto postaví.
pointa je že "zahral".. v minulosti.. už je za zenitom a treba si to uvedomiť čím skôr a pozerať sa dopredu.. ja by som dal FdJ Gavi Pedri, aj keď neviem či hneď rovno dnes ale proti slabším súperom by som Busiho už určite začal sadiť na lavičku...
Uvidíme ako bude zostava vyzerať. Koundé je síce nominovaný na zápas, no je otázka v akom je stave, osobne nemyslím, že je pripravený na celý zápas. Vzhľadom na absencie v obrane by som jeho opätovné zranenie určite neriskoval. Radšej by som ho pošetril na LM.
Ja osobne by som preferoval 4 zaloznikov, Busi moze istit nasich elitnych stoperov a FDJ to vyvazat hore. Dembo a Lewa vpredu stacia, ak by im nabiehal na kridlo Balde. Rapinha nema na clasico ani skusenosti ani hlavu.
Snauha bola, jedna šmochta z 25m do stredu brany, za ten balik pecka ? Ako ma strasne mrzi ze Barce ujel vlak, normalne to srdce trha, snad uz to Xavi pochopi, tato zviazanost znici kazdu posilu
Alonso, Garcia, Piqué, Roberto
Pedri, Gavi, Busquets
Raphina, Lewa, Dembélé.
Ak bude Kounde hrať, tak namiesto Roberta.
V toto dnes dúfam a nič nebudem Xavimu vyčítať ak to takto postaví.