Idiot Xavi, bez toho šmatlavého Busquetsa si nevie asi zostavu predstaviť? Gavi bude veľmi chýbať, len aby sme zase neplakali po zápase. Bodaj by som sa mýlil.
Striedania zase prišli neskoro a neskoro sme začali hrať (konečne dobré záblesky Fatiho) VAR nás zase odpísal, Realček ako ináč penalta a na Roba čistá penalta, ale VAR opäť nič. Čo by sme chceli v Madride!!!!!!!!!! Xavi spytuj si svedomie, pred zápasom som mal predsa pravdu, že budeme po zápase plakať!!!!!!!!!!!!!!
,,,no tá dvojica ,,Garcia,,Kounde,,katastrofa, všetky góly cez nich,,,,pozor,,Pique,,, nehral a XAVI,ako tréner nič moc,, vystresovaný, nemá na BARCU,,,?⚽⚽
Busquets ako tak vidím,tak ešte o rok predĺži a Xavi ho bude stavať na každý zápas…Frenkieho môže aj je*núť, potom ho môže striedať keď Busquest nebude stíhať a Real bude na koni
Gavi je po technické i fyzické stránce úplně někde jinde ne De Jong. Gavi je rychlej, mrštnej, má skvělej dribling a je to dříč. Nedává pomalý přihrávky jak De Jong, kterej akorát vše brzdí. Ve formaci 4-3-3 je pro mě do zálohy jasná dvojka Gavi , Pedri a za ně jako DM Kessie. De Jong mě nikdy nepřesvědčil, ani vlastně nevím v čem konkrétně vyniká a kde by měl hrát, ale hrát s De Jongem jako ofenzivním záložníkem není dobrej nápad...si to bude nahrávat s obráncama na půlce. De Jonga bych prodal a koupil kvalitní RB.
Fakt som dufal, ze po Interi Xavi posadi Sergia. Osobne si myslim ze tym ze nemame teraz dobre pokryu pravu stranu tak uz len kvoli Viniciusovi bude DM Frenkie a Gavi svojou huzevnatostou bude vypomahat Robertovi. Inak asi ocakavane zostavy z oboch stran a tesim sa ze je tam Balde. Ale som asi prekvapeny ze Gavi ostal na lavicke
Frankie vie vyviezť loptu od vlastnej 16 ako nikto moznonpkrě Pedriho. Ma aj rýchlosť, techniku a krytie lopty niekde indexami Gavi. Gavi je super ja mu veľmi fandím, ale povedať,ze je vo všetko lepší ako De Jong a hlavne v tých atributoch? Rýchlosť a technika sú práveže prednosti De Jonga. On a Pedri sú práveže v tom výborní
Busi, ty si totalny traged a uplny saso. Ty si taka lemra pomala, ze uz ani faulovat nezvladnes... tunno, je to top3 na svete! Uz len dvaja su poomalsi od neho.
Chod do p. To ze roberto si nevie pokrit hraca a je pomaly a ze bus nevie ani faulovatbkedze je slimak ani nespomenies. A ze na rw kde by si mal rb pri utoku zbiehat musi byt miesto roberta de jong nespomenies???? Dalsi troll ala tunno. Uz na teba ani nereagujem...
Pici davaj toho roberta dole. Kludne tam daj aj fatiho ale ked vidim tie blond vlasy ta sa mi nozik vo vrecku otvara. On v zivote neda prihravku dopredu....
Ja som myslel celkovo útočnú hru.... Ale aj lewa mal 100% šancu a nič.... Tak isto som si nevšimol úspešne prienik 1 na 1 od dembeleho alebo raphinu... Čiže nedá sa všetko hádzať len na obranu lebo podľa mňa obrana realu je rovnako priechodná
Netreba hrať na brejky a využívať rýchlych hráčov. Treba si 3 minúty nahrávať okolo 16 dozadu, do strán… nechuť príde tréner s moderným futbalom nie nostalgicky Xavi. Ja som tušil, že to pod ním takto skončí. On nie je Guardiola ani Enrique. Len si posere svoj odkaz v Barcelone
No darmo... zase raz stretnutie moderného futbalu proti DNA. Real nespraví ani jednu prihrávku navyše všetko posielajú smerom dopredu zatiaľ čo naši hráči celú dobu premýšlajú kto je za nimi aby mu mohli prenechať loptu. Real ma v bráne brankára ktorý za posledné roky neodohral takmer nič ale je to úplne jedno keďže nám niekto zase raz zakázal strielať z diaľky...
Nam chyba pohyb. Real si doslova robi co chce. Hraju tak na 50% a aj to im staci. Miesto utocenia cakame kym sa real zformuje a ideme do plnych a len si posuvame loptu zo strany na stranu
Písal som hneď po príchode Xaviho že tu treba trénera ktorý pred tím nikdy nemal nič spoločné s Barcu, ktorý sa nebude držať tej pridrbanej DNA s milión prihrávkami bez rýchlych protiútokov, žiaden moment prekvapenia. Nič sa nezmenilo hlavne že si stále ideme zaostalú Barcelónsku hru. Tu aj Lewandovski aj ostatný dobrý hráči čo tu boli zabudli hrať po 5tich zápasoch futbal
Z toho nášho útoku jediný kvalitný je Lew. Fati nič nehrá, Dembelé forma ako na hojdačke, Memphis zranený ( a neviem či by niečo zmenil), Ferran to je katastrofa a Raphinha sa snaží ale nevie zakončiť.
Na toto sa nedá pozerat, prosim Laporta a Xavi choďte do pice s nejakou DNA Barcelony kurva, my ako diváci sa nato nemôžeme pozerat uz, ta hra je o nicom nudná zaspvam pri tom a real hra ovela lepsie , to co potrebuje, rychlo a produktívne , preto aj sú lepši nez my , ak Xavi nedostane rozum ako trener , nevyjebe Busquetsa, Piqueho, Albu a nezacne hrat moderný futbal tak sme vpici tuto sezonu
No, do uzavretej obrany sa útočí veľmi ťažko. A real tu obranu uzavretú ma, lebo kým sa Barcelona slimačím tempom dostane pred bránu, tak je už všetkých 10 bielych okolo vápna. Toto sa dá preraziť keď máš v tíme xaviho, iniestu v top forme, ktorí spolu hrajú celý život a naslepo to vytukaju, ale nejde to s takýmto tímom. Nešlo to guardiolovi v Mníchove ani prvé sezóny v city, tak sa na to vysral aj on a už dávno nehrajú ten futbal hlavne držme loptu. A napadá mi - čo ak by Barcelona s xavim a iniestom okolo roku 2010 nehrala futbal iba na držanie lopty, ale skúsila sa aj niekedy stiahnuť a nejaký protiútok? Možno by to prinieslo oveľa viac trofejí, škoda, že sa to už nikdy nedozvieme, ale tak geniálny káder a hráči mali na to opanovat LM viac krát. Aj keď by to nevyzeralo tak dominantne ako to vďaka tomu držaniu lopty vyzeralo.
Ale späť k dnešku - s týmto futbalom sa nedá dnes nič vyhrať. Nasilu mať % v držaní lopty...Inter v kríze jak kkt to využil, teraz to využije real. Xavi out
A dodám - valverdeho futbal mal oveľa vyššie šance na úspech jak toto. Akurát tam sa chalani psychicky zosypali a v kľúčových momentoch kapitan Messi Zvessil hlavu a bolo to v zadku...
Nechápem čo si mysleli, neskúsený tréner z kataru ma hneď mať na Barcelonu? A tomuto dali ťažké milióny zo všetkých pak aby si nakúpil pokemonov. A skončí to vypadnutim z LM a fraškou v el.
A kedy by bolo ten tretí krát? Lebo v roku 2010 to mal Inter, 2011 Barcelona, 2012 Chelsea a 2013 Bayern (slávnych 7:0). Či 7:0 by nebolo ak by Chelsea nemala šťastie, ci jako? Lebo ako sorry ale v tom trinástom Barcelona nemala šancu vyhrať LM a neviem ako by šťastie Chelsea 2012 ovplyvnilo rok 2010. Nevychádza ti to.
Sylarko o štěstí Chelsea bych moc nemluvil, protože zrovna trochu štěstí si proti nám Chelsea zasloužila za zápas o rok předtím, kdy to rozhodčí Ovrebo řezal tak, že ani nebylo co slavit. A ani jsem z toho vítězství žádnou radost neměl.
Aj ked budeme mat neviem koho, tak s tymto nasim pesim stylom to po par zapasoch zabudne, tak ako Coutinho a zachvilku aj s Lewandowskeho bude riemerny hrac...
Bohužel, křídla žádná rotace, když si Lewa jde na sklepnuti. To je úplně v hovně, úplně jiný fotbal než na startu ligy. Lewa hráč do 16 a pklo a Xavi ho žene do rotace k čáře apod. Kur*va, at si pustí video jak davali góly na začátku sezóny
vůbec si nenabíhá a nenabízí, jen tak poklusává a proto to levá strana musí pořád hrát dozadu, ale hlavně jak ho všichni prosazují
Ale späť k dnešku - s týmto futbalom sa nedá dnes nič vyhrať. Nasilu mať % v držaní lopty...Inter v kríze jak kkt to využil, teraz to využije real. Xavi out
Nechápem čo si mysleli, neskúsený tréner z kataru ma hneď mať na Barcelonu? A tomuto dali ťažké milióny zo všetkých pak aby si nakúpil pokemonov. A skončí to vypadnutim z LM a fraškou v el.
Kde sú tie zvyšné tri ty kokos? Ty máš svoj svet :D
Vážne teraz, Real hrá na pol plynu a Barcelona hrá len to, čo jej Real dovolí. Tú vidno to kvalitné barcelonské DNA.