Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2022-10-16 19:36:04
Sme v rozklade, uplnom...
2022-10-16 19:42:14
sice sme mali zranenych obrancov ale problem sme mali v utocnej faze este vacsi. Ziadna kreativita. Proti slabsim superom to sice staci ale pride niekto lepsi a vzdy sa ukaze rovnaky problem. Messi by sa velmi hodil. Inak velka skoda ze xavi nechce vyuzivat raphinu a dembeleho na protiutoky a mat teda nieco cim by supera prekvapil. Aspon obcas.
2022-10-16 19:43:35
Raphinha mi v současnosti nepřijde lepší než Ferran. Fati už musí hrát základ, on a Dembele jsou jediní co dokážou změnit hru z křídla.
2022-10-16 19:46:54
Konečne, že si niekto všimol, že Busquets je mimo a to už dlhodobo, ale ďalšia vec je ako sa bráni teda celý systém a to už ide za Xavim
K1ng Premium
2022-10-16 19:52:10
V létě sem si říkal proč dalšího stopera a dneska to bylo znát. Ktomu pravý obránce a stred pole. Asi tak nějak co chtěl xavi ještě posílit, ale nepovedlo se. Tak příště bude lépe
2022-10-16 19:57:13
Tenhle tým není hlavou šampion :) A nezmění to na tom pár skvělých výsledků z nýmandy, kde se bijí do hrudě a povzbuzují na hřišti :). Xaviho mám rád, narozdíl od Ronalda za něj tam ten progres vidět je. Ale dojíždí na to že se neustále spoléhá na ty který jsou právě mentálně mimo. :). Dokud v šatně stále budou hráči co zažily všechny faily a jejich psychika je poznamenaná + vyhráli všechno, a jediný na co se zmůžou jsou sračky jak si věří a že ted se uvidí apd bla bla. Tak se nikam nikdo neposune. A tohle jde na vrub i trenéra. A trenérů předtím. A i těch vylízaných smluv. Už jsem to tu psal. Barcelona se nechce posouvat a nejjasnější důkaz je že se neustále vyjednávají smlouvy s hráči typu Roberto a je uplně jedno jestli zahrál dobře někdy nebo ne, jde o tu mentalitu apd. V týmu není ta mentalita vítězství a šampionů. Jediný kdo by se tak dal nazvat je Gavi, Kounde, Araujo. Ale jednomu je 18 a druhý je tu čerstvě, a třetí je IP hráč. Ostatní jsou prostě ostatní. Každopádně Barcelona začně až se zbaví minulosti. Do které prostě minimálně 5 hráčů už patří :). Do té doby se nikam neposune a ani nechce očividně. Ale díky těm pákám to muže být ještě horší příští sezony než za Barta :). Takže posun prostě musí příjít ale ten měl přijít už před X lety :).
2022-10-16 20:01:13
Najlepsie.
Top3 na svete podla tuniaka, mr. Busi. Jednoznacne predlzit zmluvu.
Dembele, ktoremu treba tiez predlzit zmluvu, aspon o 7 rokov.
K tomu trener, ktory nema ziadny plan. V stredu sme vypadli z lm a zas hra to iste. Hura. Barca dna!!!
Najhorsie.
Nic, co by dnes kohokolvek prekvapilo.
2022-10-16 20:08:25
Za mňa obrana vcelku okey, penalta bola smolna ale bola ale stoperi hrali dobre, až na Roberta bolo to vidieť krásne jeho prihrávky keď si Ferran krásne pytal do behu a to cudo to spomalil a dal na stred, krídla dnes slabota aj Rafa aj Dembo nemajú nejakú skvelú formu, príde mi že Fati a Ferran by mohli zahrať základ, Busi je úplne mimo a nehrá totálne nič neviem prečo sa ho boja dat sadnúť keď už nič z neho, FDJ Pedri a Gavi/Kessie mali hrať, za mňa dnes naj hráči bok Kounde ten hral vyborne a aj MAtS a FDJ
2022-10-16 20:26:38
Najhoršie: Barcelonská DNA. Milión prihrávok dozadu a do strany, odchodený zápas, asi tam je zákaz strieľať z diaľky a prihrať dopredu. Žiadna snaha o zmenu. 4. zápas v rade a skoro identická zostava. Nič sa nemení. Malorka, Celta, 2x Inter, nefungovalo to, horelo to a čo sa zmenilo? Nič. Sorry, ale toto ide za trénerom. To že boli zranený Araujo, či Kounde a Bellerín nie je výhovorka. Ľavé krídlo hrá vpravo, pravé krídlo vľavo, stopér na RB. Hráči ktorý predtým vo svojích kluboch excelovali, tak idú od 10 k 5. Keby to bol 1-2 hráči, ok, stane sa. Ale tu sa to týka snáď každého hráča. Chyba teda bude v systéme, nie v hráčoch.
2022-10-16 21:54:42
Kua ale ved futbal je tak jednoducha hra, Real hra nanahody,najde priestor, brejk, strela z dialky, rohy...v Barcesa hracom zamotaju hlavy a po pol roku nevedia ci su..ja sa pamatam na nase casy, hral som lb, Jano, jebni to Tomasovi na kridlo on vysreli alebo odcentruje..koniec fiľma
2022-10-16 22:31:04
Nerozumiem prečo niekto fandí Barcelone a pritom sa mu nepáči jeho štýl hry, jeho mentalita, jeho DNA,jeho hráči..
2022-10-17 08:23:01
"Kapitán Barcelony Busquets sa často ocitol v takej situácii, keď bolo ťažké zrýchliť akciu. Často strácal lopty a pôsobil úplne bezradne. Dnes bolo navyše jasne viditeľné, že Busquetsovi chýba rýchlosť. Katalánci tak nevedeli nájsť spôsob na rýchle brejky Realu. " Myslím, že je to správny postreh........kedy si to Xavi uvedomí?