Pomôže nám to, je už čas na to, aby sme Busiho nahradili, vlastne ten čas nastal už po konci minulej sezóny.
Keď Frenkie dostane dôveru od nášho trénera, tak verím, že ukáže naplno svoj potenciál a predstava zálohy Pedri - Frenkie - Gavi + z lavičky Kessie a Torre je krásna. Moderná, rýchla záloha z ktorej sa budeme tešiť roky. VISCA EL BARÇA ?❤️??
on je pomalý už od roku 2010, lenže vtedy mal okolo seba behavého Xaviho a Iniestu, Messiho, ktorý si chodil pre lopty do hlbky poľa a kombinoval aj s ním, na pravo jadzil Alves, kryl mu chrbát Puyol, Masche zaň robil robotu, lebo veď on bol tiež v Lpoole DM... ale je načase otvoriť oči milí busketcofilovia, on na základ nemá už 4 roky, ak to kamoš Xavi teraz neuprace, tak sme v háji a zrejme ďalšia sezóna spolu s Busketcom, pritom jeho plat je jeden z 3 najvyšších... čo dodať?!
Frenkie, kessie, nico… neverim tomu, ze by bol ktorýkoľvek z nich menší prínos pre tim ako busi… je to legenda a frajer, ktorý vyhral vsetko no je cas ist.
Busquets hrá dobre vtedy, ak hrá dobre celé mužstvo.
Ale když se nedaří, tak většina fanoušků okamžitě hází vinu na něj. Ještě před půl rokem se tady psalo, jak je Busquets pod Xavim zase v top formě. Neříkám, že hrál poslední zápasy dobře, ale podle komentářů to vypadá, jakoby remízu s Interem a prohru v El Clasicu zavinil jenom on. Doufám, že se mu podaří aspoň mistrovství světa, když v poslední sezóně v Barce to na trofej moc nevypadá. Jinak jak se tady píše, že velké zápasy nezvládá, tak na EURU a v semifinále/finále Ligy Národů nejlepší hráč Španělska (a od té doby se fakt nezhoršil)
Nieje to skôr tak, že sa Bus zvezie na výkonoch ostatných keď hrajú dobre ? Videl si Kroosa s Modricom ? Obaja jeho vek, dokonca starší a obaja dirigovali a ťahali mužstvo vpred. U nás ak to nespravia dve mladé 18 a 19 ročne ucha tak o veteránov ani nevieš, že sú na ihrisku. Alebo vieš, lebo zápas co zápas jeden z nich vyrobí kardinálnu blbosť. To je ten rozdiel.
“V poslednej sezóme v Barce to na trofej moc nevypadá?” V živote mi z žiadneho názoru nebolo horšie. V lige strácame 3 body na prvé miesto, copa del rey sa ešte ani nezačala hrať. Fakt mi je fyzicky zle.
A ohľadom Busiho, bol som viacmenej jeho zástancom. Ale na veľké zápasy už proste nemá. Hovoríš, že tvrdíme, že za zlé výsledky može len on. To samozrejme nie je pravda. Ale na inkasovaných góloch, pomalých prechodoch do útoku, má obrovský podiel. Prvé 2 góly proti Realu boli zavinené najmä jeho chybami, takisto gól proti Interu. Boli to vyrovnané zápasy, ktoré rozhodujú maličkosti, a Busi vyprodukoval veľké chyby, ktoré viedli ku gólom (podobne ako napr. Pique).
@captainawesome Buskec na druhom gole proti Realu podiel? Nesranduj, este tam preberal s Baldem volnych hracov v 16tke. FDJ mal podiel na tretom, ked pokazil jednoduchu prihravku a z brejku nasledovala penalta. Proti Interu mal FDJ prsty v tretom gole spolocne s Piquem a Kessiem. Posledna akcia Interu ktoru chytil Mats opat jeho chyba. Nejak som necital, ze by sa to tu vobec spominalo. K tym velkym zapasom - Clasico bol jeho prvy slaby zapas v sezone, proti Interu pokaslal len svoje zaverecne minuty, v prvom polcase bol vyborny. Proti Bayernu bez debaty jeden z troch najlepsich hracov. Minulu jar ho tu vacsina chvalila po clasicu a na jesen este pod Koemanom dokonca na fóre pisalo mnozstvo ludi, ze bol nas najlepsi hrac (a aj bol). Komicke je, ze vcera tam v zaklade pobehovalo dalsich 6 hracov hrajucich rovnako hovno ako on a 95% komentov je o Buskecovi. Pritom to v com sme zlyhali v druhom polcase proti Interu a nasledne sa to viezlo aj s Realom je rozpad nasej defenzivnej struktury. Pressing a pozicna hra ktoru sme tuto sezonu vyrazne zlepsili zrazu uplne vypadla (hracom odisli hlavy) a preto sme boli vo vsetkych subojoch neskoro, krc atd.
Podla Eurosportu najlepsie hodnoteni hraci Barci Busquets 7, Feran 7, Fati 7 a Raphina 7 ? pre porovnie rovnake hodnotenie supera maju Valverde, Kroos, Modric, Carvahal, Mendy a Rodrigo. Busi je proste ťahúň! Či sa to niekomu páči, alebo nie! Hral rovnako dobre, ako Modrič alebo Kroos! ? Dozivotnu zmluvu tomu chlapovi!
No nastesti je ta doba uz za nami a sergio nam svymi skvelymi vykony dopral , ze ho uvidime na lavce. At uz si psychopati pisou co chteji , plakat budou , nadavat budou , ale to je asi tak vsechno co se jim muze stat. Adieu sergio , goodbye busi .....hlavne teplou deku , at nenastydnes a pohodlny polstarek na sezeni , lavka neni dobra.......zvyknes si
Keď Xavi odkrúcal poslednú sezónu na Camp Nou, nehrával celé zápasy. Buď do ale väčšinou až po 60. minúte nastupoval s tým samozrejme, že svoje si zastal. Myslím že to tak chcel sám, že sa tak proste dohodol jednak sám so sebou a potom aj s kompetentnými. Je pravda že v tých časoch nebola ešte taká pokrútená doba.
Zamýšľal som sa nad tým, resp. hľadal jedno jediné pozitívum opatovnej blamáže, tentoraz vcera. A presne na toto som myslel. Len dúfajme, ze to bude natrvalo, aby uz konecne amigos starci skoncili.... Otázka sa vynára, ci je to rozhodnutie, na ktoré prišiel Xavi sám, alebo bol dotlačený tými, ktorí majú zdravý rozum.... a ak na to prisiel sám, tak, ci jeho krok je reakcia na to, že mu už prihára a už v podstate niet výhovoriek
..
Xavi nema koule. Da se to pochopit , je nezkuseny a je i takovy clovek. Nepodrazi nikoho , ma jine priority nez je jen klub. Ma priority jako je lidskost , loajalita , pokora atd.... to neni spatne. Jen proste nezapada do dnesniho sveta a ani sveta fotbalu. K tomuto kroku byl dotlacen okolnostmi. Nezazlivejme mu to. Je to charakterni trener a jsem rad ze ho tu mame. Mozna nebudeme hnedka uspesni , ale mame tam chlapa kterej uprednostnuje charakter pred prospecharstvim. Sice to momentalne ublizilo klubu , ale budme za nej radi. Stejne to ma prece barca , uprednostnime hru pred trofejemi za kazdou cenu. A je to tak dobre ...ja mu to zazlivat urcite nebudu......
Děkuji za článek. Ale proč jsme museli prohrát El clasico? Busi je bídny už několik let a stále hraje. Roberto dtto. Hrával dobře za LE ale kuva...kolik uběhlo let? Nemají tam co dělat.
Busquets mal skončiť v základe už po sezone a fiasku s Liverpoolom. FDJ mal byť postupne presuvaný do základu na DM. Nie ho tam hodiť 2x za sezonu s tým že ked nezahrá dobre, tak hned tam znovu pchať Busquetsa. Hlavne že bol kupovaný ako náhrada za Busquetsa za €80M. ale proste nemôžme sa čudovať lebo to akú protekciu majú v barcelone kapitáni neni normálne. aj to že kapitán môže byť len odchovanec.
Nikto lepší ako Mats ma na kapitána nenapadá, ale aj ked je v Barce 8 rokov , tak kapitánsku pásku dostávaju duševne labilný jedinci ako Roberto a Alba..
Mne by se líbil jako kapitán Lewa, škoda že je u nás krátce. Ale pak teda asi buď Marc, anebo Frankie. Brankář není ideální kapitán, protože bývá dal od dění.
Nechápem prečo máme hľadať náhradu na prestupovom trhu keď ju máme priamo u nás. Volá s FdJ. Busquetsova pozícia je jeho prioritná pozícia, len mu treba dať priestor, dôveru a kus času a určite ukáže, že má na to ho nahradiť. Už dávno mal hrávať namiesto neho. No my namiesto toho FdJ stávame na pozície ktoré mu nie celkom sedia a potom sa čudujeme, že nenaplní očakávania.
Všetci si spomíname najmä na biedy výkon v odvete proti Interu.
Bol pomalý a Toniho Kroosa počas gólovej akcie ani len nestihol faulovať. Druhý gól Realu Madrid padol z oblasti, ktorú mal brániť práve Busquets.
a hlavne
Moderný futbal je založený na rýchlosti, intenzite a fyzickej sile - čiže na aspektoch, v ktorých Busquets nevyniká.
by som zavolal sanitku pre pár miestnych a pre jedného aj vrtuľník pretože to bude vážne a bojím sa o zdravie tunnajšej komunity.
Keď Frenkie dostane dôveru od nášho trénera, tak verím, že ukáže naplno svoj potenciál a predstava zálohy Pedri - Frenkie - Gavi + z lavičky Kessie a Torre je krásna. Moderná, rýchla záloha z ktorej sa budeme tešiť roky. VISCA EL BARÇA ?❤️??
Ale když se nedaří, tak většina fanoušků okamžitě hází vinu na něj. Ještě před půl rokem se tady psalo, jak je Busquets pod Xavim zase v top formě. Neříkám, že hrál poslední zápasy dobře, ale podle komentářů to vypadá, jakoby remízu s Interem a prohru v El Clasicu zavinil jenom on. Doufám, že se mu podaří aspoň mistrovství světa, když v poslední sezóně v Barce to na trofej moc nevypadá. Jinak jak se tady píše, že velké zápasy nezvládá, tak na EURU a v semifinále/finále Ligy Národů nejlepší hráč Španělska (a od té doby se fakt nezhoršil)
..
Nikto lepší ako Mats ma na kapitána nenapadá, ale aj ked je v Barce 8 rokov , tak kapitánsku pásku dostávaju duševne labilný jedinci ako Roberto a Alba..
Hanba!