Ono se ukazuje, že to jenom trenérem není ( jak se vše svádělo na Koemana) možná, netvrdím to,ale možná kdyby dostal na posily tolik co Xavi, tak se hralo jinak, byli by jsme konkurenceschopní v LM a atd.. krom Lewy posili nic extra, takovy Christenseni,Alonsove,Bellerini ...no nevim :-/
1.) Bellerin odohral za Barcelonu 1,5 zápasu. Nemyslíš že je ešte skoro hodnotiť jeho výkony v drese Barcelony?
2.) Christensen hrá v obrane výborne, ja som spokojný.
3.) Alonso zatiaľ moc nepresvedčil, žiaľ mu to nejde.
Nehrálo, hrálo by se uplně stejně jako první sezona kdy měl FULL TEAM ;). Prostě na to neměl. Na hráčích byla deka, psychicky pod ním byl team uplně v hajzlu :). Hra byla i za té šnůry otřesná a to tu byl Messi. Chtěl hrát něco na co team neměl a systémově to vůbec nefungovalo. Půl rok se tu všichni trápily. A co změnil na začátku druhé sezony? NIC, nějaké okecy že to je zraněními, OK dá brát jako jeden z důvodů. Ale ten fotbal se hrál stejně jak s Full teamem, tak s uplně jiným teamem(místo těch co byli mrtvý). Tak co by se mělo změnit? Když hrál uplně stejně na hovno at byl na hřišti kdokoliv
Xaviho budeme hodnotit po téhle sezoně, protože je to první kde měl plnou předsezonní přípravu. Každopádně je "posila" a "posila". Jediný kdo by se dal nazvat Posilou jsou Kounde a Lewa. Ostatní ne. Christensen je odpad z PL, bellerin z nouze cnost, nechápu proč se odstřelil Dest aby za něj přišel mrtvý hráč. Ferran je prostě Ferran, jako kvalitní lavička ok. Sere mě že nedostává šance Kessie. Raphinha je zatím zklamání a uplně zbytečný přestup. Asi Malcolm syndrom.
Každopádně chyba je i v trenérovi který i po tom všem neustále staví hráče co brzdí hru a přivede si posilu co brzdí hru viz Alonso, aby ho nasledně stavěl do zápasů kde o něco jde. Naše hra není špatná, jen musí být v rychlosti. A když máš na hřišti 2-3 hráče co ti to brzdí, tak je to prostě špatně, a ještě horší to je když máš kraje obrany bud jeden z nebo oba ALONSO - ROBERTO to je cesta do pekel. Když k tomu přidám v top zápasech Busiho který tempo vůbec nedává. Tak kdo očekával něco lepšího než maximálně postup ze skupiny? Vždyt tyhle hráči nemají vůbec na LM. A to nemluvím o tom že v kabině jsou neustále 4 labilní hráči co dostali všechny debakly. Do toho tam máme hlavou Dembeleho u kterého člověk nikdy neví. Neustále se vymlouvajícího Christensena který kdykoliv je na něj tlak, tak se zraní nebo ze záhadných důvodů radši nehraje. To je minimálně tak 7-8 hráčů pustit prostě :D
Já tuhle sezonu očekával spíš boj o titul a domácí poháry. od LM jsem neočekával nic, chtěl jsem teda postup ze skupiny. Ale na ty lepší tam nemáme, jako nechtěl bych vidět co by s námi udělalo PSG nebo ManC. I Live by nás v té jejich fyzické nabušenosti totálně přejelo. Momentálně nemáme na víc. Změna začne až všechny legendy odejdou + Roberto. A labilní hráči co to nedávají hlavou.
CIZINKX - jo +- souhlas:-)
já to i tak myslle, že tolik penez v prdeli a z posil opravdu jen Lewa a Kounde,tak to je.
Nechci se zastavat Koemana,ale když porovnám kádry co měl a co má Xavi, tak si myslim, ze to lehky nemel. Zranenyho Dembeleho,Messiho ze spatnou formou,nevim no,proste jsem cekal malinko vic i treba postup aspon z druheho mista v LM, to me sere!
Koeman podpísal zmluvu s Barcelonou 19.8.2020. odvolaný bol 27.10.2021. Prvý oficiálny západ La Ligy bol 27.9.2020. Takže mal 39 dní na prípravu tímu, ktorý pár dní predtým schytal od Bayernu prehru 8:2. Messi dával výpoveď, aspoň sa snažil dať. Schytával to za Suareza. Do toho znižovanie platov a bordel okolo toho. Kto odišiel? Arthur, Semedo, Cucurella, Suarez, Rakitic, Vidal. Teda z tých významnejších hráčov. Kto prišiel? Pjanic, Trincao, Dest. Messi pol sezóny hral prd, lebo chcel odísť a nepustili ho. Polovicu sezóny to nejak lepil, lebo vkuse boli zranenia. 20.11.2020 vyhral Laporta voľby. Sľuby ako privedie Xaviho, ako vyhodí Koeman, alebo nevyhodí, záleží od toho ako sa vyspí. Nejak sa hralo. Sezóna 21/22 Koeman mal byť vyhodený, ale nebol, lebo nikto lepší nebol k dispozícii, tak si ho klub nechal. To mu tiež neprospelo. Tak isto reči Hráme len 4-3-3, lebo Barcelonská DNA, odkazy cez médiá trénerovi atď. Odchody: Messi, Griezman na poslednú chvíľu, Trincao, Pjanic, Coutinho z tých významnejších. Príchod: Torres, Depay, Garcia a Luuk de Jong. Aguera nerátam, prakticky nehral. Jediný hráč, ktorého za dostal bol Luuk de Jong. Samozrejme zase zranenia, či už Pedriho, Depaya, Dembélého atď. On vytiahol Pedriho, Gaviho, Arauja, Minguezu.
Neobhajujem Koemana, ale od Laportu dostal maximálne tak polená pod nohy a o nejakej podpore klubu sa dá ťažko hovoriť. O toxickom prostredí ani nehovoriac.
Došiel Xavi a dostal plnú podporu a kopu kvalitných hráčov. Koeman minulú sezónu odohral 11 zápasov v lige, 2 viedol jeho asistent, zvyšok Xavi. Xavi je pri tíme už skoro rok. Najväčší hnoj si vyžral Koeman.
Největší hnuj si vybral Setien a ne Koeman už jsem to tu psal.. Koeman hrál půl roku něco co tu nefunguje a nikdy zatím nefungovalo. Půl roku v tom tým topil a viděl že to nefunguje a stejně si stál za svým. Tak jako všude než ho vyhodili.. Dokud se nezranil Couts topil Pedriho u křídla. Změnilo se to až potom co se věřejně vyhlašovalo že na tenhle systém ti hráči nejsou a všichni mu to mlátili o hlavu, že takhle se pohřbí než začne. Potom se chytil Messi do toho celkem solidně i Griez. Pedri začal více hrávat ze středu a začalo se vyhrávat, i když ten fotbal stál za nic furt....Pak se zranili hráči tak to lepil vším možným. Rikam jeden z důvodů. Ale HLAVNE ten největší důvod byl ze hráči pod ním byli psychicky uplně na dně, kabina byla uplně tragická. A to jde za ním. Je uplně jedno kolik dní v druhé sezoně odehrál či zápasů protože by ta sezona dopadla katastrofálně.. Na hráčích byla vidět deka. A on je ještě veřejně potápěl na tiskovkách. Proto musel jít.
Zranený sú hráči z obrany a to si myslím, že nemá až taký vplyv na to ,že si počas zápasu nedokážeme vytvárať poriadne šance. A založníci namiesto kolmej prihrávky na nabiehajúceho hráča,volia prihrávku do strán,alebo dozadu tak to je skôr filozofia trénera a nie vína zranení .
To je úplná blbosť čo si napísal. Krajný obranci sú v dnešok futbale úplne kľúčový pre každé mužstvo. Otvárajú priestory, prečíslujú kraje, asistujú dávajú góly.
A v našom prípade keď je na kraji Roberto táto celá ofenzívna pomoc neexistuje.
Na druhom kraji je Baldé, ktorý ma obrovský potenciál ( je to jeden s najobľúbenejších hráčov v mužstve pre mňa) ale predsa je mladučký a hrá prvú sezónu v áčku tak nemôžeme od neho čakať že v každom zápase bude kľúčový hráč.
Souhlas. Vidím to podobně, ale fanoušci Barcy to chtějí často teď, hned a okamžitě. Chybí trpělivost. Jsou moc zvyklí z minulosti. Asi těžko by se jim fandilo týmům jako např: Live nebo Arsenal.
Xavimu nevysli nakupy kridiel, k tomu sa pridali zranenia troch najlepsich obrancov a vytrvale chyby rozhodcov v LM. A sme von bohuzial, pritom sme kolektivne hrali zle len jeden polcas s Interom.
Eufória z nového trénera, eufória z nových hráčov, klesne psychika, forma a sme tam kde sme teraz...len Xavi to mal ľahšie ze dostal lepšie mužstvo ako Koeman
Tak ono koniec koncov, čo nám zostáva, než veriť Xavimu ? tie neustále výmeny trenérov raz musia skončiť a popravde výber alternatív nijak lákavý pre Laportu nie je, na Xavim do istej miery aj vystaval "nové" PR svojho aktuálného projektu, a jeho pozíciu trenéra by mohlo ohroziť tak maximálne vyhodenie Guardiolu či Kloppa :-)
2.) Christensen hrá v obrane výborne, ja som spokojný.
3.) Alonso zatiaľ moc nepresvedčil, žiaľ mu to nejde.
Xaviho budeme hodnotit po téhle sezoně, protože je to první kde měl plnou předsezonní přípravu. Každopádně je "posila" a "posila". Jediný kdo by se dal nazvat Posilou jsou Kounde a Lewa. Ostatní ne. Christensen je odpad z PL, bellerin z nouze cnost, nechápu proč se odstřelil Dest aby za něj přišel mrtvý hráč. Ferran je prostě Ferran, jako kvalitní lavička ok. Sere mě že nedostává šance Kessie. Raphinha je zatím zklamání a uplně zbytečný přestup. Asi Malcolm syndrom.
Každopádně chyba je i v trenérovi který i po tom všem neustále staví hráče co brzdí hru a přivede si posilu co brzdí hru viz Alonso, aby ho nasledně stavěl do zápasů kde o něco jde. Naše hra není špatná, jen musí být v rychlosti. A když máš na hřišti 2-3 hráče co ti to brzdí, tak je to prostě špatně, a ještě horší to je když máš kraje obrany bud jeden z nebo oba ALONSO - ROBERTO to je cesta do pekel. Když k tomu přidám v top zápasech Busiho který tempo vůbec nedává. Tak kdo očekával něco lepšího než maximálně postup ze skupiny? Vždyt tyhle hráči nemají vůbec na LM. A to nemluvím o tom že v kabině jsou neustále 4 labilní hráči co dostali všechny debakly. Do toho tam máme hlavou Dembeleho u kterého člověk nikdy neví. Neustále se vymlouvajícího Christensena který kdykoliv je na něj tlak, tak se zraní nebo ze záhadných důvodů radši nehraje. To je minimálně tak 7-8 hráčů pustit prostě :D
Já tuhle sezonu očekával spíš boj o titul a domácí poháry. od LM jsem neočekával nic, chtěl jsem teda postup ze skupiny. Ale na ty lepší tam nemáme, jako nechtěl bych vidět co by s námi udělalo PSG nebo ManC. I Live by nás v té jejich fyzické nabušenosti totálně přejelo. Momentálně nemáme na víc. Změna začne až všechny legendy odejdou + Roberto. A labilní hráči co to nedávají hlavou.
já to i tak myslle, že tolik penez v prdeli a z posil opravdu jen Lewa a Kounde,tak to je.
Nechci se zastavat Koemana,ale když porovnám kádry co měl a co má Xavi, tak si myslim, ze to lehky nemel. Zranenyho Dembeleho,Messiho ze spatnou formou,nevim no,proste jsem cekal malinko vic i treba postup aspon z druheho mista v LM, to me sere!
Neobhajujem Koemana, ale od Laportu dostal maximálne tak polená pod nohy a o nejakej podpore klubu sa dá ťažko hovoriť. O toxickom prostredí ani nehovoriac.
Došiel Xavi a dostal plnú podporu a kopu kvalitných hráčov. Koeman minulú sezónu odohral 11 zápasov v lige, 2 viedol jeho asistent, zvyšok Xavi. Xavi je pri tíme už skoro rok. Najväčší hnoj si vyžral Koeman.
A v našom prípade keď je na kraji Roberto táto celá ofenzívna pomoc neexistuje.
Na druhom kraji je Baldé, ktorý ma obrovský potenciál ( je to jeden s najobľúbenejších hráčov v mužstve pre mňa) ale predsa je mladučký a hrá prvú sezónu v áčku tak nemôžeme od neho čakať že v každom zápase bude kľúčový hráč.