FC Barcelona sa v januári pokúsi podpísať priamu náhradu Sergia Busquetsa, možnosti sú:
Youri Tielemans, Jorginho, Ruben Neves a možno aj N'Golo Kanté.
Busquets podľa môjho názoru nikdy nebol top, ale to už len tak btw, len trz je to ešte o lvl horšie, lebo je ešte pomalší a okolo neho nie je Iniesta so Xavim ..ja by som uvažoval iba o Nevesovi alebo Kantem ale tam je mínus vek a veľmi časté zranenia
Kante ako voľný okey ale musí mať rozumný plat cize až na konci roka, Neves nie je zlý je mladší ako Kante len otázkou by ostala cena, Jorginho nech si ide kde chce len nie do Barcy lebo úprimne veľmi by sme nepostúpili, Tielemans tiež po konci sezóny by malú byť voľný no kto ako by hral na DM keď on je skôr stredný záložník cize skôr tvorca hry ako Pedri, podľa mňa skôr uz Kessie by zahral skôr DM ako Youri
- Jorginho má 30 a v Chelsea s ním nie sú istý, či predĺžia.
- Tielemans má síce 25, ale hrá v Anglicku, teda nekonečné posúvanie lopty mu možno vyhovovať nebude. Čo som rôzne čítal a videl, o jeho defenzívnej činnosti nie sú všetci presvedčený zrovna.
- Neves tiež nie je typický single pivot, prevažnú časť kariéry hral double pivot
- Kante má 31 a trápia ho zranemia.
Navyše všetko sú to angličania, teda rýchly silový futbal, ide sa dopredu, žiadne prešľapovanie na mieste, prihrávky do strán atď. Nerád by som sa vracal do minulosti, ale dolietali na to Coutinho, Raphina, FDJ, teda hráči, ktorý mali ťah na bránku.
Jorginho má nejlepší za sebou a Kante je poslední dobou hrozný IP.
Nejlepší z těchto je určitě Neves-Silnej,docela technickej a dobrej věk.Tielemans jako svojka-Rychlej,důraznej, ale nevím zda by zvládl kombinační fotbal, kterej se v středu pole u nás vyžaduje.
Chtělo by to najít ještě něco lepšího no, ale Nevese bych asi určitě bral.
Na tuhle pozici musíme vybrat pořádně a musí tak přijít Top hráč, jelikož v našem systému je právě DM jedno z nejdůležitějších
Youri Tielemans, Jorginho, Ruben Neves a možno aj N'Golo Kanté.
- Tielemans má síce 25, ale hrá v Anglicku, teda nekonečné posúvanie lopty mu možno vyhovovať nebude. Čo som rôzne čítal a videl, o jeho defenzívnej činnosti nie sú všetci presvedčený zrovna.
- Neves tiež nie je typický single pivot, prevažnú časť kariéry hral double pivot
- Kante má 31 a trápia ho zranemia.
Navyše všetko sú to angličania, teda rýchly silový futbal, ide sa dopredu, žiadne prešľapovanie na mieste, prihrávky do strán atď. Nerád by som sa vracal do minulosti, ale dolietali na to Coutinho, Raphina, FDJ, teda hráči, ktorý mali ťah na bránku.
Nejlepší z těchto je určitě Neves-Silnej,docela technickej a dobrej věk.Tielemans jako svojka-Rychlej,důraznej, ale nevím zda by zvládl kombinační fotbal, kterej se v středu pole u nás vyžaduje.
Chtělo by to najít ještě něco lepšího no, ale Nevese bych asi určitě bral.