Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2022-10-22 07:50:43
Konecne!

Naco su nam pseudo kapitani co su bud psychicky labilny alebo kapitani co povyhravali vsetko a posledne roky sa chodia na travnik len profesorky vyprder. Bez akehokolvek hladu ci motivacie po dalsich uspechoch.
2022-10-22 08:02:52
Nehodnotim obsah clanku, ake kto bude kapitan ? Nemame ziadnu vodcovsku osobnost. Lewandovski fajn ale nevie spanielsky, cize casom jozno, terstegen - no neviem si predstavit aby behal po ihrisku a riesil potycky so superom a rozhodcom, ten sa musi koncentrovat na seba, dejong urcite nie, araucho pripada ako autorita do uvahy ale kto dalsi ??
2022-10-22 08:33:28
ter stegen
lewa
pedri
kounde
2022-10-22 09:05:43
Jedine Lewa je hviezda ma meno a rešpekt aj pred rozhodcom pride bayern s Neuerom a Stegenovi sa už trasu kolena ked dostane gol som ho ešte nevidel vyletiet po obrane a zjebat ich
2022-10-22 09:16:38
Kapitan by mal byt autorita na ihrisku aj v satni takeho asi v barcelone zatial nemame
2022-10-22 11:09:35
No všetci traja okrem Roberta by určite mali po sezóne skončiť v Barcelone. Nemajú už čo ponúknuť. Roberta by som si ešte teoreticky vedel predstaviť ako náhradníka na RB pripadne DM pri zranení alebo kartovom výpadku...
2022-10-22 12:22:03
Do buducna si viem oredstavit ako kapitanov duo Araujo-Pedri, maju kvalitu, pristup, myslenie a zmysel pre zodpovednost. Na druhej strane niesu odchovancami a su mladi, ale to by nemusel byt vyslovene problem. Sice sa tu pretlaca kapitanstvo hracov spatych s klubom/odchovancov, ale v pripade, ked nemaju vodcovske schopnosti, ci uz nedosahuju uroven prveho teamu, tak nastava problem. Najst niekoho ako Carles Puyol sa nepodari tak casto.
2022-10-22 13:54:00
Ja by som s tým vyhadzovaním hráčov bol opatrný. Podľa toho čo pozerám tak zmluvy po sezóne končia: Depayovi, Busimu, Robertovi, Bellerinovi a Alonsovi. Zmluvy s nimi buď budeme musieť predĺžiť alebo nájsť za nich náhradu. Musím povedať, že pri Busim a Robertovi by som zvážil aj možnosť predĺžiť im o rok zmluvu. Samozrejme za nižší plat a s tým, že by plnil iba úlohu náhradníkov. Ale to by záviselo od výkonov behom zvyšku sezóny.
Maros49 Premium
2022-10-24 10:06:30
Tieto diskusie sú tu čoraz jalovejšie. Tvárite sa ani čo by ste boli v šatni a poznali charakter, prípadne vodcovské schopnosti hráčov. Nechajte to na trénera.
Zároveň je mi smutno z toho ako rýchlo sa zabúda čo kapitáni pre klub urobili. V prvom rade by si zaslúžili dôstojnú rozlúčku a nie to čo Laporta a spol robí s Piquem. Zbaviť sa hráča s vysokým platom je možné aj dôstojným spôsobom.
Odchodom týchto 4 hráčov definitívne končí najúspešnejšia éra Barce