Naco su nam pseudo kapitani co su bud psychicky labilny alebo kapitani co povyhravali vsetko a posledne roky sa chodia na travnik len profesorky vyprder. Bez akehokolvek hladu ci motivacie po dalsich uspechoch.
Nehodnotim obsah clanku, ake kto bude kapitan ? Nemame ziadnu vodcovsku osobnost. Lewandovski fajn ale nevie spanielsky, cize casom jozno, terstegen - no neviem si predstavit aby behal po ihrisku a riesil potycky so superom a rozhodcom, ten sa musi koncentrovat na seba, dejong urcite nie, araucho pripada ako autorita do uvahy ale kto dalsi ??
Jedine Lewa je hviezda ma meno a rešpekt aj pred rozhodcom pride bayern s Neuerom a Stegenovi sa už trasu kolena ked dostane gol som ho ešte nevidel vyletiet po obrane a zjebat ich
No všetci traja okrem Roberta by určite mali po sezóne skončiť v Barcelone. Nemajú už čo ponúknuť. Roberta by som si ešte teoreticky vedel predstaviť ako náhradníka na RB pripadne DM pri zranení alebo kartovom výpadku...
Do buducna si viem oredstavit ako kapitanov duo Araujo-Pedri, maju kvalitu, pristup, myslenie a zmysel pre zodpovednost. Na druhej strane niesu odchovancami a su mladi, ale to by nemusel byt vyslovene problem. Sice sa tu pretlaca kapitanstvo hracov spatych s klubom/odchovancov, ale v pripade, ked nemaju vodcovske schopnosti, ci uz nedosahuju uroven prveho teamu, tak nastava problem. Najst niekoho ako Carles Puyol sa nepodari tak casto.
Ja by som s tým vyhadzovaním hráčov bol opatrný. Podľa toho čo pozerám tak zmluvy po sezóne končia: Depayovi, Busimu, Robertovi, Bellerinovi a Alonsovi. Zmluvy s nimi buď budeme musieť predĺžiť alebo nájsť za nich náhradu. Musím povedať, že pri Busim a Robertovi by som zvážil aj možnosť predĺžiť im o rok zmluvu. Samozrejme za nižší plat a s tým, že by plnil iba úlohu náhradníkov. Ale to by záviselo od výkonov behom zvyšku sezóny.
Tieto diskusie sú tu čoraz jalovejšie. Tvárite sa ani čo by ste boli v šatni a poznali charakter, prípadne vodcovské schopnosti hráčov. Nechajte to na trénera.
Zároveň je mi smutno z toho ako rýchlo sa zabúda čo kapitáni pre klub urobili. V prvom rade by si zaslúžili dôstojnú rozlúčku a nie to čo Laporta a spol robí s Piquem. Zbaviť sa hráča s vysokým platom je možné aj dôstojným spôsobom.
Odchodom týchto 4 hráčov definitívne končí najúspešnejšia éra Barce
Naco su nam pseudo kapitani co su bud psychicky labilny alebo kapitani co povyhravali vsetko a posledne roky sa chodia na travnik len profesorky vyprder. Bez akehokolvek hladu ci motivacie po dalsich uspechoch.
1. Ter Stegen
2. Aurajo
3. De Jong
4. Lewa
Araujo
Pedri
De jong
Později klidně Garcia
lewa
pedri
kounde
Zároveň je mi smutno z toho ako rýchlo sa zabúda čo kapitáni pre klub urobili. V prvom rade by si zaslúžili dôstojnú rozlúčku a nie to čo Laporta a spol robí s Piquem. Zbaviť sa hráča s vysokým platom je možné aj dôstojným spôsobom.
Odchodom týchto 4 hráčov definitívne končí najúspešnejšia éra Barce