miloval som Nestu-Maldiniho v ACM, ale potom prišiel Puyol-Pique a práve toto bolo pre mňa najlepšie stoperske DUO historie, ktoré prešťalo aj talianske katenačo... klobúk dole, že odišiel do Zaragozy, do Manchestru, vrátil sa a posadil Rafu Marqueza na lavičku a PRESADIL sa ako navrátilec, čo sa nie vždy podarí! Pre mňa posledná veľká legenda najúspešnejšej dekády odchádza práve vtedy kedy to nikto nečakal.
Tak a posledný zdravý obranca je v prdeli. Všetci hejtery, gratuľujem, splnil sa vám sen. A tebe Geri ďakujem za všetko krásne futbalové a dúfam, že sa do Barci ešte vrátiš a pozdvihneš ju.
Sorry, beriem späť. Teraz som čítal, že odohrá aj zápas o týždeň vonku, potom skončí. Treba len dúfať, že po MS budeme mať zdravý káder, tým ze Geri konci sa asi aj uvoľní dosť veľká suma v platovom strope a cez zimné prestupového asi teda príde nejaký stopér
Je pod úroveň takéhoto hráča hrať EL. Nečudujem sa mu. Jeho kamaráti sa mali viac snažiť aby nemusel čeliť tejto druhotriednej potupe v podobe pohára UEFA.
Vladinko: co to meleš?? :D : D :D nic proti Gerardovi.......ale on je jedním ze spouštěčů proč hrajeme EL viz Inter venku a doma :D kde udělal hrůzostrašnou chybu.....není to hejt.....stalo se....ale on na tý EL má částečný podíl
Na jeho obhajobu, hral, lebo jeho spoluhráči sú asi zo skla, neustále marodia, nepamálätám si, že by barca mávala tajéto problémy v minulosti, zo starou gardou....
Dakujeme Gerard, patril si v uplynulej dekade k legendam tohto klubu, bol si skutocny cule a velakrat si tento klub podrzal. Prajem vela stastia a uspechov v buducnosti. ❤️ Krasny koniec, so ctou... asi uz citi, ze nema co ponuknut a tak je optimalne uzatvorit tuto cestu. Verim, ze raz sa vratis na nejaky post v ramci klubu a posunies to dalej na manazerskej urovni (mozno aj ako buduci kandidat na prezidenta).
Tak ako táto správa ma teraz riadne zaskočila, Gérard darmo bol si jeden z naj stoperov na svete a aj v Barce, vďaka, snáď ta jeden z tvojich synov napodobni na podobnej úrovni a poste ?
Myslim si, ze k tomu prispeli aj piskoty na jeho adresu v poslednych zapasoch na Camp Nou. Kazdopadne po citani jeho poslednych slov, mi to prislo velmi luto. Pre mna spolu s Puyolom nasi najvacsie stoperske legendy, ktore som mal moznost vidiet hrat. Zachoval si si cest Geri (aspon vo futbale). Gracias!
Teda asi pojdem proti prudu ale ja piqueho ako nejaku legendu nevidim. Ako obranca nebol nikdy top svetovy hrac. Iniesta a xavi ano. Ked sme uz nedokazali herne dominovat tak sa naplno ukazalo ako na tom ako obranca je.
Geri, tak ako to bolo posledné sezóny horkejšie, tak sa lúčiš ako legenda, ktorá by pre klub aj zomrela. Ďakujeme za všetko, uži si futbalový dôchodok a nech to je v sobotu poriadna rozlúčka. Visca el Barca
Jediné čo treba povedať je Ďakujeme !
Viem, že Geri bol často behom kariéry kritizovaný a najmä v posledných rokoch, no myslím že až po jeho odchode si uvedomíme akého hráča sme v ňom mali.
Dakujem legenda. Az ma zamrazilo, ked som sa dozvedel ze koncis. Budes chybat. Aj ked rok dozadu by to bolo optimalnejsie ale, aj tie chyby proti interu v lm proste nezakryju to co si pre tento klub dokazal.
Takže žiadna dráma.
Navždy budeš náš kapitán, nikdy na teba nezabudmene legenda, verím že sa vrátiš ako prezident nášho klubu, VISCA EL BARCA
Viem, že Geri bol často behom kariéry kritizovaný a najmä v posledných rokoch, no myslím že až po jeho odchode si uvedomíme akého hráča sme v ňom mali.
Uvidíme ho v budoucnu jako prezidenta klubu, těším se.