Ak to tak bude, teraz pekne zavrie huby tým, čo ho tu nazývali "vyžírkou Barcy". Je to legenda klubu a treba mu urobiť rozlúčku, ktorú si naozaj zaslúži. Vďaka Gérard, snáď to tu raz budeš kočírovať ako šéf klubu!
Udělal dobře. Nemůže zničit to co představuje pro culés jen pro to, aby bral plat a seděl na lavičce. V budoucnu bude skvělým prezidentem, jsem si tím jist.
Ake zaujimave od uzivatela s takymto avatarom?♂️ pozitivita len rak srsi? alw niw teraz vazne, Gerardovi by som to nezazlieval a nevidim na tom nic negativneho, len by som krotil nadsenie z usetrenych megapenazi, lebo z tychto vyjadreni mi pride ze uctovne nam velmi pomoze, ale nebude ro charita (co je spravne) na druhej strane klobuk dole, ze zostal Barce verny, dodrzal slovo, je to srdciar a top hracik v rokoch minulych. Klobuk dole?
Na druhou stranu:
"Teraz sa začína vyjasňovať dohoda týkajúca sa rozviazania zmluvy a musím priznať, že zo strany hráča je veľká ochota pomôcť klubu. Gerard dokonale rozumie situácii súvisiacej s finančným fair play. Je potrebné regulovať rozpočet na mzdy. Gerard o tom vie a je plne pripravený, aby v tomto smere pomohol klubu,"
Pokuď končí kariéru, tak asi není nad čím dumat ne? Prostě mu po listopadu už nic posílat nebudeme a zbytek se odepíše :D
"Teraz sa začína vyjasňovať dohoda týkajúca sa rozviazania zmluvy a musím priznať, že zo strany hráča je veľká ochota pomôcť klubu. Gerard dokonale rozumie situácii súvisiacej s finančným fair play. Je potrebné regulovať rozpočet na mzdy. Gerard o tom vie a je plne pripravený, aby v tomto smere pomohol klubu,"
Pokuď končí kariéru, tak asi není nad čím dumat ne? Prostě mu po listopadu už nic posílat nebudeme a zbytek se odepíše :D