Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2022-11-07 10:44:50
ako 5. stopér (6 ak rátame Alonsa) kludné stačí niekto z Béčka predsa
2022-11-07 10:54:03
Taka mala otazka: nie zajtra hrame s Osasunou? Tu na nasej stranke to ukazuje, ze dnes....
2022-11-07 11:02:17
Namiesto Busquetsa De Jong a mame kopu penazi usetrenych, neviem co stale spekuluju a vymyslaju....a za usetrene plus nieco prihodit moze byt Silva a je vymalovane. Uz len potom niekto na RB.....
2022-11-07 11:46:27
nemame porieseny kraj obrany a ideme platat dieru po piquem. to nevymyslis, to je barca:)
2022-11-07 12:12:22
Dlhodobo chýba RB, ale rieši sa stopér.

Inak som zvedavý na zloženie zálohy, ak by prišiel Silva. Zrejme Pedri a Silva a nejaké nové DM (práve sa minulo len na prestupe tak 150 miliónov €). Busquets skončí, ale čo s Nicom, Gavim, Kessiem a FDJ?
2022-11-07 12:39:24
V prvom rade netreba zabudnúť, že na hosťovaní máme ešte hráčov ako Lenglet, Abde, Dest, Umtiti, Collado, Trincao a Nico Gonzalez. Pokiaľ mám správne info tak opciu na prestup majú iba Trincao a Dest. Takže treba premýšľať aj o tom čo urobíme s týmito hráčmi. Prípadne sa niektorých z nich snažiť predať už teraz v zime. Okrem toho zmluvy v lete končia Alonsovi, Bellerínovi, Robertovi, Busquetsovi a Depayovi. Tam sa tiež musíme rozhodnúť s kým predĺžime a kto pôjde preč. A keď budeme mať jasné čo s týmito hráčmi, potom riešme nákupy. Aby sa nám nestalo to, že teraz nakúpime a v lete zistíme, že sa nám vrátili ďalší dvaja hráči z hosťovania a mi budeme mať zrazu 7 stopérov či 8 záložníkov.
2022-11-07 12:57:30
Po MS by som hral na RB určite s Koundém. V zime žiadny klub nepustí svoje top RB a kupovať ďalšieho priemeráka nemá význam. V strede môže hrať pri Araujovi Christensen a Garcia. Naviac im ešte môžu kryť chrbát Alonso a Riad z béčka. Ak by bola čo i len trochu možnosť stiahnuť späť Nica z hosťovania ešte v zime, tak by som to bez váhania urobil. Silvu takisto v zime nepustia a v lete len za poriadny balík. Je otázka, či nato máme a či znova chceme ísť cestou pokus-100M omyl. Osobne by som dal prednosť Torremu pred Silvom. Môže to byť kľudne podobné ako s Pedrim a ak sa nechytí nebude nás to veľmi bolieť. Som však presvedčený, že vtom chlapcovi niečo veľké drieme. Okrem spomenutých postov som však zvedavý ako Xavi vyrieši krídla po MS. Hráčov tam máme dosť no ťahá nás iba Dembelé a aj to len keď má svoj deň.
2022-11-07 13:24:31
Mimo téma, máme united v El.
mito669 Premium
2022-11-07 15:39:38
Keď vidím meno Inigo Martinez vždy sa mi zatočí hlava
Pravdo Premium
2022-11-07 20:21:22
Ja mam takeho tusaka ze po majstrovstvach budeme hrat s juniromi koli marodke :D Pri nasom stasti sa zrani a Pablo Torre v parku pri venceni psa :D