Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2022-11-10 18:28:42
Tak už “napravil” David Cup a teď by chtěl “modernizovat” pravidla fotbalu. Jako fotbalistu jsem jej měl rád, ale toto se mi fakt nelíbí
Rasto Premium
2022-11-10 18:30:07
Gérard je pán! Vďaka za všetko a chcem ho vidieť ako šéfa klubu v budúcnosti.
2022-11-10 19:05:18
Zmeniť a teda znížiť základný hrací čas, tak to áno, to dáva zmysel, ale to s tým sťahovaním hráčov až pokým by nehrali 1 na 1 na takých veľkých ihriskách. Geri to by bola ešte väčšia komédia ako tie penalty. V predĺženiach už často krát aj tí 10 lapajú po dychu. Ľutujem toho posledného, ktorý by ostal hrať. Zrelý na infarkt.
2022-11-10 19:29:10
to je genialni ale mozna je to jeste malo co jeste kazdych 5 minut na hriste pridavat prekazky a pasti to by teprve byla sranda Mbappe vs Haaland v minovem poli nebo Lewa proti Salahovi v bazenu s krokodylem......
2022-11-10 19:52:48
Aha... Pique si zrejme niečo dal, pred týmto rozhovorom. Lebo toto snaď nemohol myslieť vážne.

Nech sa hlavne "zreformujú" rozhodcovovia. Lebo sám, pri svojom poslednom zápase, vynadal jednému do synov žien najstaršieho povolania.

1. Zverejňovať komunikáciu medzi VAR a hlavným rozhodcom - Možno by sme sa naučili nové pravidlá a tým pádom, by rozhodcovia boli pod veľkým tlakom a nútení byť viac objektívni.

2. Pri verdiktoch, kde by sa pískala penalta alebo udelovala červená karta, obhájiť svoje rozhodnutie do mikrofónu, aby to počuli všetci. Ako to je napr. v NHL.

3. Pri simuláciach, zbytočných zdržiavaní, dlhých striedaní, proste zastaviť čas.

Už ma nič také nenapadá, ale proste rozhodcovia sú ako medvedíky v lesoch, ktoré su zákonom chránené a nemožno na nich ani len krivo pozrieť, hoc vám môže ísť o život.
2022-11-10 19:53:53
Ako prezident by bol dobrý ale tie nové pravidlá, rozhodcovia a tréneri s mikrofónom...
Chalan asi moc pozerá americké ligy NFL a NBA. Nechcem, aby z futbalu urobil hru na playku...
2022-11-10 19:55:03
Ocenujem Geriho zápal pre buducnost futbalu ale moc by som to nehypovala na radikalne zmeny.
2022-11-10 23:07:40
Ja by som prvé zrušil žlté karty za jasné faulovanie ktorým sa zastavuje protiútok. Dal by som za to červené, alebo pokutový kop. Bolo by viac gólov, viac zábavy a menej nespravodlivosti.

Za nejaké náhodne ruky v pokutovom, alebo nepodstatné fauly v pokutovom sú penalty, tak prečo sa toleruje totálne nešportové stiahnutie útočiaceho na zem, to nepochopím...
2022-11-11 08:57:19
Páči sa mi, ako sa vysmial tej suspendácii na 6-8 zápasov :D Teraz to budú skvelé rozhovory, ked može otvorene povedat všetko, čo si myslí.