Arauja s jeho stylem bojovnosti a obetavosti zeru a vidim v nem budouciho kapitana ale nutno podotknout ze zraneni mel docela dost + moznost 3 stooperu misto tu pro nej je jen ty penize budou moc
Christensen je kvalitný dosť na 3. stopéra, takže v tom nemám starosť. Ak bude treba Arauja nahradiť Christensen zahrá dobre. Sú iné pozície kde bude treba investovať ako dávať za 3. stopéra 70 mega.
ted neni rec o tretim stoperovi protoze Ronald za posledni sezonu a pul chybel 42 zapasu + bude pravdepodobne riskovat hranim na MS podobne jako drivejsi jasna jednicka na stperu Umtiti.....zkusenosti uz v tomto mame dost
Ak bude Araujo schopný odohrávať aspoň polku sezóny, tak to bude ako tak dobré a možno sa časom tých zranení zbaví. Iné riešenie tu nie je pokiaľ nechceš Arauja predať. Na MS sú Barca a Uruguay dohodnutý, že Araujo nebude hrať v skupine až keď tak od vyraďovačky.
Dúfam, že drahého pivota kupovať nebudeme. Skôr by som bol rád ak by investovali do RB a DMko nechali Frenkiemu a skôr dokúpili k nemu ako záložný plán niekoho lacnejšieho, najlepšie zadarmo (Tielemans, Gundogan, Jorginho, Kante).
Nevesa mali zo zoznamu vyškrtnúť dávno. Nepasuje nám na nášho pivota a za 40-50 mega to už nie je len risk, ale hazard. Nad Fernandezom mám tiež pochybnosti keďže prevažne hráva na CM a za tu cenu, no neviem, neviem ...
Nevesa mali zo zoznamu vyškrtnúť dávno. Nepasuje nám na nášho pivota a za 40-50 mega to už nie je len risk, ale hazard. Nad Fernandezom mám tiež pochybnosti keďže prevažne hráva na CM a za tu cenu, no neviem, neviem ...